» »

Katera klima

Katera klima

««
149 / 149
»
»»

aborko ::

Klima ni tako zapletena naprava, da bi moral vzeti najdražjo. Klimatska pride cca 600€, ponavadi dajo tam do 30% popusta. Montaza je cca 300€.

Ja če rabiš samo za hlajenje so ok cenejše, pa ne rabi biti 600€ - sam sem tudi vzel dve osnovne za 185€/komad. So rebrandane Mideje in presenetljivo ok za hlajenje, tihe, SEER 7, lahko dela cela dan na 180W, se ne izklaplja brez veze. Kako so trpežne bo pa čas pokazal.

Soyal za 379€?
No fuckin way

Mislim da je star model, sicer Soyal II in jih ne delajo več (odprodaja verjetno)

iloveboobz ::

Ja če rabiš samo za hlajenje so ok cenejše, pa ne rabi biti 600€ - sam sem tudi vzel dve osnovne za 185€/komad. So rebrandane Mideje in presenetljivo ok za hlajenje, tihe, SEER 7, lahko dela cela dan na 180W, se ne izklaplja brez veze. Kako so trpežne bo pa čas pokazal.

katere si to jemal in kje?
smoki

energetik ::

aborko je izjavil:

Klima ni tako zapletena naprava, da bi moral vzeti najdražjo. Klimatska pride cca 600EUR, ponavadi dajo tam do 30% popusta. Montaza je cca 300EUR.

Ja če rabiš samo za hlajenje so ok cenejše, pa ne rabi biti 600EUR - sam sem tudi vzel dve osnovne za 185EUR/komad. So rebrandane Mideje in presenetljivo ok za hlajenje, tihe, SEER 7, lahko dela cela dan na 180W, se ne izklaplja brez veze. Kako so trpežne bo pa čas pokazal.

Soyal za 379EUR?
No fuckin way

Mislim da je star model, sicer Soyal II in jih ne delajo več (odprodaja verjetno)
Mah, za tak denar vzameš vsaj 2 in imaš eno spravljeno na zalogi.
Dandanes, če nimaš 2 levih rok in veš, kako zadeva deluje, je najboljša investicija v set manometrov, vakumirko in orodje za konuse na Amazonu. Vse skupaj se dobi za ~150EUR in si lahko na svoji bajti do konca življenja montiraš in menjaš klime...
vires in numeris

Zgodovina sprememb…

VelkBla ::

Se spomnim da sem v preteklosti že gledal klime na IT spletnih straneh. Kar sem imel od prej shranjeno so bile strani: promoclima.it, vimaclima.it, trovaprezzi.it (najde in primerja cene prodajalcev, tako nekako kot idealo in geizhals).
««
149 / 149
»
»»