Forum » Kaj kupiti » laserska all-in-one (multifunkciska) naprva
laserska all-in-one (multifunkciska) naprva
blisk007 ::
zanima me če kdo ima lasersko multifunkcisko napravo. Za enkrat sem mal iskal pa je dokaj majhna ponudba do 100kSIT. gledam presvsem HP-jeve, kere ostale še priporočate.
Mal sm gledal seldeče modele:
Tiskalnik HP LaserJet 3020 all-in-one cena cca 120kSIT
HP PSC 3030 cena cca 145kSIT
Kere druge so še dokaj kvalitetne in cenovno ugodne. Obvezno pa mora biti laserska zaradi večjega števila natiskanih stran.
Mal sm gledal seldeče modele:
Tiskalnik HP LaserJet 3020 all-in-one cena cca 120kSIT
HP PSC 3030 cena cca 145kSIT
Kere druge so še dokaj kvalitetne in cenovno ugodne. Obvezno pa mora biti laserska zaradi večjega števila natiskanih stran.
iso2000 ::
Poglej kaj ima kaj Kyocera. Jaz sem zadnjič videl eno pri kolegu za ca 150K sit. Je fotokopirc, scaner, printer, pa še mrežni vmesnik ma že vgrajen. Zgledala je dosti uporabna zadeva. Printa pa hitro in izpis je kar lep. Žal se ne spomnim kateri model je bil.
LP
LP
mersol ::
Vsekakor se ti izplača Hp ali kaj podobnega. Seveda če se boš odločil za obnovo tonerjev.
Za tega te pri firmi Cosmo oz. na internetni trgovini www.kartsa-toner.com obnovijo za dobrih 8k.
Obišči stran al jih pa pokliči na 041 984 023
Za tega te pri firmi Cosmo oz. na internetni trgovini www.kartsa-toner.com obnovijo za dobrih 8k.
Obišči stran al jih pa pokliči na 041 984 023
www.misol.si/ - Vse za vaš tiskalnik
Miran2 ::
Mene pa zanima če ima kdo Samsung MFP SCX-4720F in kako se kaj obnese. Ali obstaja kaj podobnega v tem cenovnem rangu, mora imeti fax in delati v linuxih.
LP
LP
Dr Zoidberg ::
mi mamo doma Xerox Workcenter, fax + skener + kopirc + printer + ... svašta, je bil zraven 450 stranski priročnik , pa se kar obnese, je biu pa mal dražji - 180k.
.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero večfunkcijsko napravo za cca. 200€Oddelek: Kaj kupiti | 2413 (1997) | mersol |
» | Multifunkcijska napravaOddelek: Kaj kupiti | 2195 (2017) | Klemzz |
» | printer crknu kakšnega naj kupimOddelek: Kaj kupiti | 2082 (1769) | mersol |
» | Tiskalnik ali vecfunkcijska naprava za 30-50kOddelek: Kaj kupiti | 1756 (1625) | MEDENA |
» | Laserski tiskalnik nakup jutriOddelek: Kaj kupiti | 3008 (2418) | iskra |