» »

Iščem naslov filma

Iščem naslov filma

««
27 / 42
»»

prenasalec ::

Zelo znan film, pa ga nikakor ne morem najti na Googlu: en dan v letu lahko vsi počnejo, kar želijo brez posledic. Nek tip zbeži k eni družini v hišo, ker se skriva pred neko skupino ljudi, ki ga hoče ubiti. Te ljudje dajo družini uro časa, da človeka predajo. Se mi zdi. To bo gotovo dovolj :)

bluefish ::

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: bluefish ()

prenasalec ::

Ooo, hvala :)

GabrieLeo ::

Pozdravljeni!
Že nekaj časa nazaj sem gledal en odlični vojni film. Spomnem se ene prav specifične scene ter na pol imena filma, a ga ne najde in ne najde Google niti imdb.
Kraj dogajanja naj bi bila druga svetovna vojna (in sicer tam bolj na teh Japonskih otokih) ali pa vietnamska. Uglavnem bili so Ameriški vojaki, ki so napadali v
hrib zakopane azijce. Dobršen del filma se posveti prav temu hribu, kako taktično prodirajo navzgor, ter mečejo granate v bunkerje. In ko končno prispejo na hrib
kjer so imajo azijci še preostali tabor, se posnetek osredotoči na vso grozo, te boge azijce, ki so ležali po bolniških posteljah, se jokali itd.
Naslov je pa nekaj no foro: za sovražnikovo črto samo ni čisto tak naslov. Beseda čas se mi zdi da je v naslovu. Kot neki čas, črta, zelo zmedeno, ampak bi bil
res filmoman tisti ki mi najde

hvala že vnaprej

WizmoTo ::

GabrieLeo ::

TO je ta! hvala!

Snegec ::

Assass1n je izjavil:

Iz otroštva imam bežne spomine na film, naslov je bil stvor ne vem če me spomin ne vara. Bil je pa en ne vem pomoje človek zelo iznakažen obraz, imel je nož in je nekaj moril, spomnim se da se je skril na en senik in sta mu za jest dala dva otroka katera ni poškodoval.
Upam da kdo iz tega bogega opisa lahko pomaga :)


Pa ni bila krajša nadaljevanka k se je dogajala okoli klinike za oplojevanje? ;)

Ker je najverjetneje tole: Chimera
Snegec & Snežinka, mala potepinka.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Snegec ()

Snegec ::

Snegec je izjavil:

Assass1n je izjavil:

Iz otroštva imam bežne spomine na film, naslov je bil stvor ne vem če me spomin ne vara. Bil je pa en ne vem pomoje človek zelo iznakažen obraz, imel je nož in je nekaj moril, spomnim se da se je skril na en senik in sta mu za jest dala dva otroka katera ni poškodoval.
Upam da kdo iz tega bogega opisa lahko pomaga :)


Pa ni bila krajša nadaljevanka k se je dogajala okoli klinike za oplojevanje? ;)


Ne dovoli mi popravit, bom kar citiral:

Tole je najverjetneje film, ki ga iščeš: Chimera
Snegec & Snežinka, mala potepinka.

BorutK-73 ::

Iščem naslov filma posnet po WW2 tematiki, ne vem a je posnet po resničnih dogodkih ali ne.
Evropa, američani (ali angleži) se bojujejo z nemci v nekem gozdu in američani umirajo po celotene čete. Prepirajo se da nočejo iti v gozd umreti ker je nesmisleno in da je že skoraj cel bataljon umrl v gozdu in napredka ni. Če se pravilno spomnim je bilo to na nemški meji, je pa bila zima takrat.

delfinus ::

človek zver ::

Ok iščem film ki sm ga gledov nekaj let nazaj na slo 2 se mi zdi. Gre pa nekako takole: prijatelj gre iskat prijatelja ki ravno pride iz zapora, nato se peljeta mislim da po angleškem podeželju domov in jima zmanjka bencina, pristopita v neko kmetijo in tam po spletu nesrečnih naključjih ubijeta ženo od kmeta, nato zbežita v gozd, kmetje policijo pošljejo na drugo lokacijo sami pa organizirajo lov za njima....nato se dogaja bol ali manj beg in preganjanje iz strani kmetov po gozdovih ponoči in podnevi.... upam da sem dosti opisal če mogoče gdo ve :)

tajda123455 ::

tajda123455 ::

mene zanima, če kdo ve naslov starga filma. o katerem na žalost ne morem kej dost povedat..
mislm da se dogaja tam v 60ih in gre za skupino mladih fantov (mislm da so bli tam okol trije, štirje) in so po mojem pojmu živel v taki mal zapuščeni vasici nekje v New Yorku. na koncu se spomnim da je eden od teh fantov pomotoma ustrelil osebo in šel v zapor, ter se pri kkšnih 40. letih vrnu kot znan igralec (spomnm se da je moja mami rekla : ''oo točno sm vedla da se bo on vrnu'' njeni najljubši igralci so Jack Nicholson, Marlon Brando...
Zgodovina sprememb...

seba-beba ::

Iščem filme, ki imajo podobno tematiko kot npr. Chernobyl Diaries, Outbreak...sepravi, vse kar je v povezavi z radioaktivnim, strupenim ipd.

Poldi112 ::

@tajda mogoče Once upon a time in america?
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

[D]emon ::

Stalker.

Chernobyl Diaries je ščiš.
Mavrik ta forum uporablja za daljsanje e-penisa. Ker si ne upa iz hise.

visage ::

Prosim za pomoč pri iskanju sledečega filma:


Film so nekje v 90-ih letih vrteli na TV Slovenija. Gre za starejši film, najverjetneje posnet med leti 1960 - 1980.

Film se dogaja nekje v tropskih krajih, v glavni vlogi je moški srednjih let, ki z manjšo leseno barčico pluje po morju.

V spominu mi je najbolj ostala scena ko iz morja z barko zapluje v rečni kanal. Tam ga začne zasledovati in loviti patruljni čoln, ki spominja na tiste nemške srebrno-kovinske patruljne čolne iz WW2.

Glavni junak se reši tako, da zapluje v čisto ozek kanal reke in skoči v vodo, ter čez celo širino rečnega kanala napelje žico in kante bencina. Ko se patruljni čoln približa, s signalno raketo zaneti bencin in uspešno pobegne.

Druga scena pa se dogaja na morju kjer ima zasidrano barčico, ena ženska pa se kopa v morju. Kar naenkrat priplava morski pes "Hammerhead shark" oz. po naše Kladvenica (tisti ki ima smešno širok in ploščat gobec - kot bi se mu notri zataknila deska). Ko že skoraj zagrabi to žensko, ga glavni junak zadnji hip pokonča z barke s strelom iz puške (ali mogoče harpune).


Vnaprej hvala za pomoč.

garamond ::

visage ::

garamond je izjavil:

Bom poskusil uganiti: http://www.imdb.com/title/tt0076211/?re...


Hvala garamont, to je ta film :)

Map ::

Iščem filme podobne The Negotiatorju al pa Inside Manu. Slednjemu pečat doda še, recimo temu nauk, "dlje kot bežiš pred svojimi grehi, bolj si izčrpan ko te dohitijo".

menjalnik ::

Iščem naslov enega filma v katerem se gre o nekem človeku, ki najde nafto in nato z njo služi in jo nanovo odkriva. Spomnim se še, da je njegov slin oglušev tudi v filmu, je pa film že star

oo7 ::

menjalnik je izjavil:

Iščem naslov enega filma v katerem se gre o nekem človeku, ki najde nafto in nato z njo služi in jo nanovo odkriva. Spomnim se še, da je njegov slin oglušev tudi v filmu, je pa film že star


There Will Be Blood
http://www.imdb.com/title/tt0469494/?re...



Aja nisem videl, da piše, da je film že star potem ta ne bo taprav.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: oo7 ()

nomad_soul ::

There will be blood?

Nafta: check
Oglušeli posvojenec: check

menjalnik ::

Ups haha ja v starih časih se gre narobe sem napisal:Dhvala je taprav ja

PrihajaNodi ::



Kateri film je na 35:20

Hvala

l.p.

Nodi

BorutK-73 ::

nodi, vse piše spodaj

List Cinematic used:
35:18 - A Winged Victory for the Sullen - Requiem for the Static King Part 1 by http://www.erasedtapes.com/ (https://vimeo.com/49025759)

Zgodovina sprememb…

PrihajaNodi ::

Uf hvala, spregledal. My bad

;-) ::

Iščem film, pomoje je letnik okoli 1995 +/- par let, gre pa nekako o tem da učiteljica zapelje učenca in imata afero, kasneje učenec ubije njenega soproga ker mu ona natvezi da on grdo ravna z njo.

Vitez ::

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Vitez ()

Karlos ::

Živjo

Iščem naslov filma, ki naj bi se trenutno predvajal v kinu pa ne vem točno katerem.
Vem samo to da govori nekaj o človeških možganih in da traja 70min.
Sai Baba: "Dam vam to, kar hočete, da boste hoteli to, kar vam želim dati."

garamond ::

Popravek: Ni Transcedence / Transcedenca ker traja bistveno dlje.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: garamond ()

gddr85 ::

Lucy, 90 min?

tomazs ::

Mene pa zanima če morda ve kdo naslov filma, mislim da je izšel okoli leta 2000.
Vsebina pa je o tem, da umre starejši zelo bogat gospod, ki le majhen del premoženja zapusti svojim otrokom, večino pa nečaku, ki pa mora za to delati naloge (ne ve, da bo dobil bogastvo). Skratka, on postavlja ograjo čez celotno kmetijsko posestvo in podobne reči...
Morda komu poznano?

vertexor ::

lep pozdrav, zanima me kako je naslov filma, ki gre mislim da o nekem mladem fantu, ki ga začne neki morilec učiti kako izvesti umor ki izgleda kot naravna smrt.vglavnem ful se ima za učit od anatomije do vsega.sprva se je upiral.mislim da gre za dokaj novejši film nekje od 2008 naprej.nemorem pa se spomnit naslova.hvala za odgovore

Malner ::

visage ::

Prosim za pomoč pri iskanju sledečega filma;

Gre za ameriško komedijo, ki je bila posneta najverjetneje v 80-ih letih.

Čisto na začetku se dva tipa z avtom pripeljeta do velike vile, ki je cela ograjena, spredaj pri dovozu pa so tista velika kovinska rešetkasta vrata. Tam izstopita iz avta in eden s sprejem (ali pa z brivsko peno) poškropi varnostno kamero. Nato zlezeta čez ograjo in vstopita v hišo.

V hiši ju v kuhinji nekdo preseneti, pa ga zato eden od njiju trešči po betici s ponvijo za palačinke. Potem prevzameta celo hišo in povabita cel kup ljudi (in postavnih deklet), nato pa ga žurajo ves čas v hiši in zunaj pred njo.

Mislim da so hrvati takrat naslov filma prevedli kot "Zoz" ali "Zez", vendar pod tem naslovom ne najdem nič.

Sama vsebina filma pa je podobna kot pri komediji Weekend at Bernie's.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: visage ()

m0LN4r ::

Iščem filme, ki so podobni History of the World: Part 1, tak tip komedije.
LP
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM

Aar2rk ::

si probal Year One?

Če pa ne zgodovinske, vsi Naked Gun, Spaceballs,... ali bi raje seštevke parodij, kot so Men in Tights, Scary Movie.. ali pa kar poglej večino filmov od Keenena Ivorya Wayansa

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Aar2rk ()

m0LN4r ::

Iščem naslove bolj starejših komedij, kot so Life of brian pa tale History... Pač pred letom 1990 pa da so dobre. Novejših sem se naveličal, starejših pa ne poznam.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: m0LN4r ()

Aar2rk ::

poglej na imdb, kaj ti ponuja pri katerem od tistih, ki so ti všeč. Producers je tudi od Mela Brooksa, Spaceballs je tudi že kar star 1987, pa še drugi filmi na seznamu so v glavnem podobne sorte.

Če ti je pa Life of Brian všeč, potem najbrž veš, da išči po Monty Pytonovcih, poleg life of Brian je meni zelo všeč še Meaning of Life kot pravi MP film, pa Fish Called Wanda, s polno MP člani, če slučajno še nisi gledal, je super.

terezijslo ::

Za zgodovinske komedije mi je na pamet padla samo komična serija Drunk History. Pogledal par delov pa ni blo slabo :D

YaN-cH ::

OttoParts ::

m0LN4r je izjavil:

Iščem naslove bolj starejših komedij, kot so Life of brian pa tale History... Pač pred letom 1990 pa da so dobre. Novejših sem se naveličal, starejših pa ne poznam.

Te izpolnjujejo kriterij "bolj starejše":

The naked gun, Airplane!, Spys like us, Kentucky fried movie, Rising Arizona, See No Evil, Hear No Evil , Planes, trains and automobiles, Wheel of fortune.....


THE BLUES BROTHERS8-)8-)

Zgodovina sprememb…

STASI ::

Ta tema je namenjena za iskanje filmov katerih naslove smo pozabili, spomnimo se pa nekaj vsebine.

Obstaja pa že kar nekaj tem namenjenih iskanju filmov po žanru, tematiki, igralcu...

Prosim uporabite tiste teme za svoja iskanja.

Naslednjič brišemo.
"WAR IS PEACE, FREEDOM IS SLAVERY, IGNORANCE IS STRENGTH"

abcčdefghijklmnoprsštuvzž

BorutK-73 ::

BorutK-73 je izjavil:

Iščem naslov filma posnet po WW2 tematiki, ne vem a je posnet po resničnih dogodkih ali ne.
Evropa, američani (ali angleži) se bojujejo z nemci v nekem gozdu in američani umirajo po celotene čete. Prepirajo se da nočejo iti v gozd umreti ker je nesmisleno in da je že skoraj cel bataljon umrl v gozdu in napredka ni. Če se pravilno spomnim je bilo to na nemški meji, je pa bila zima takrat.

Če koga zanima to, sem našel naslov filma
The Battle of Hürtgen Forest

Opisuje najbolj krvavo bitko američanov v Evropi, ko so hoteli prodreti v Nemčijo a jih je ustavila Siegfried-ova črta. Battle of the Buldge (par delov je v Band of Brothers) se je zgodila po tej bitki.
http://www.historynet.com/battle-of-hur...

rojer20 ::

Živji

Pred leti sem gledal film ki so bili v njem nevidni človek, neka vampirka, in neki fant ki se je starala samo njegova slika , ki je bil naslikan na njej. Bil je tudi nek tabor ki so delali razne bojne ladje. Zanima me kako se imenuje ta film če kdo ve?

LP.rojer20

garamond ::

The League of Extraordinary Gentlemen

BorutK-73 ::

garamond je izjavil:

The League of Extraordinary Gentlemen

Pravilno. Je pa meni kar všečen film.

DeathKiller ::

Iščem naslov filma, ki se je dogajalo na podeželju. kakor se spomnim sta igrala oče in sin, katera sta prišla v konflikt s sosedi. Sosed mu je nato ukradel nek avto (mislim da pick-up), vendar je sin ta avto nato našel v nekem sosedovem skladišku ali tako nekako. Vem, da je nato avto slikal s telefonom in poslal očetu MMS. Moral je iti na hrib, saj je le tam bilo dovolj signala, da je telefon lahko poslal sliko. Kakor se spomnim je igrala tudi neka punca približno iste starosti, kot sin. Skupaj sta vzela bika, da sta lahko vdrla v to skladišče, kjer je bil skrit očetov avto. Oče je nato le prišel z avtomobilom, kateri je med vožnjo do sosedovega skladišča zakuhal.

Ali se kdo mogoče spominja tega filma? :=)

Boomerang ::

Pred kakšnim letom ali še več sem na nekem filmskem kanalu (mogoče Universal Channel, TV 1000 ali Cinestar TV) gledal film, vendar sem že malo pozabil podrobnosti. Govorimo o ameriškem filmu. Nisem gledal od začetka, spomnim pa se nekako takole:

Nekje na odprtem morju je bila ladja in na njej nekaj mladih. Ladja naj bi bila v lasti enega od njih, vendar se na koncu izkaže, da si jo je le sposodil. Med seboj so se poznali, tako da sklepam da so bili kakšni prijatelji ali znanci. Bil je vroč, sončen dan, zato so si privoščili malo kopanja v morju. Med njimi je bila tudi punca, ki je imela nekakšen strah pred vodo, mogoče je bila tudi neplavalka. Potem je en tip to punco vrgel/porinil v morje, nato pa še sam skočil z ladje. Po nekem času so se hoteli vrniti na ladjo, vendar je zadnji zafrknil, ker ni spustil lestve in zato niso mogli priti na palubo. Potem gre cel film o razpletu, kaj vse so probali, da bi prišli na ladjo... na ladji je ostalo samo dete (so ga imeli s sabo), medtem, ko je mladina ostala ujeta v morju.
Najprej so s skakanjem poskušali doseči ograjo na palubi, vendar ni uspelo. Poskušali so drug drugemu zlesti na ramena, vendar palube niso dosegli. Potem so se vsi slekli in iz kopalk izdelali vrh, po kateri bi lahko splezali nazaj, pa tudi ni šlo. Eden pa je s seboj imel nož, ki bi ga lahko zapičili v trup ladje, stopili nanj in se povpeli na palubo... vendar on tega ni dovolil, na koncu se izkaže, da ladja ni njegova, kot je na začetku rekel. Nekdo se je potopil pod ladjo, da bi si jo ogledal, vendar se je potem udaril v glavo in na koncu umrl. Potem je prišlo tudi do pretepa in so nekoga zaklali z nožem, tako da je tudi ta umrl. Opravka so imeli tudi z morskimi psi. Eden se je odločil, da bo plaval do kopnega in poiskal pomoč. Kolikor se spomnim, sta na koncu preživela samo dva.

Toliko se na grobo spomnim. Film je res dober za pogledat, zato upam, da kdo pozna naslov.

Zgodovina sprememb…

««
27 / 42
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Naslov filma izpred 20-25 leti (strani: 1 2 )

Oddelek: Sedem umetnosti
5315404 (14091) STASI
»

ugani film (strani: 1 2 3 478 79 80 81 )

Oddelek: Sedem umetnosti
4035186811 (64586) Hansb
»

Grozljivke (tiste ta najhujše) (strani: 1 2 )

Oddelek: Sedem umetnosti
6532816 (27396) AlienRR

Pozna kdo ta film?

Oddelek: Sedem umetnosti
146114 (4923) STASI

Več podobnih tem