» »

Iščem naslov filma

Iščem naslov filma

««
16 / 42
»»

OttoParts ::

Mogoče tale (zadnje upanje za moje stare možgane):

DeepStar Six
http://www.imdb.com/title/tt0097179/

Zgodovina sprememb…

OmegaM ::

Otto, mislim da si kar nasel.
Ni nam lahko, bo pa boljše!!!

WizmoTo ::

Uha, hvala lepa! Mislim, da bi to lahko bilo ta pravo, ker mi je tudi poster sumljivo znan. Mogoče še kakšen hint okoli ostalih 2 filmov ? :>

WizmoTo je izjavil:

Uha, hvala lepa! Mislim, da bi to lahko bilo ta pravo, ker mi je tudi poster sumljivo znan. Mogoče še kakšen hint okoli ostalih 2 filmov ? :>

Uh... Sem šele sedaj podrobneje prebral vprašanje za prvi film.
Tole namakanje v zlato mi je sploh obležalo v spominu, tudi zato, ker smo film šli gledat s šolo!
Mislim, da bi moral biti tale:

Allan Quatermain and the Lost City of Gold
http://www.imdb.com/title/tt0092534/

Kar pa se tiče japonskega filma pa nimam nobene pametne ideje, razen mogoče (zaradi omenjenega števila):
Seven samurai
http://www.imdb.com/title/tt0092534/

Ampak to je precej obupan poskus, ker filma sam še nisem videl. (Hm.. skrajni čas da si ga enkrat že ogledam..)

DiaMonDer ::

No pa da se kle prasam za en naslov vem zelo mal podatku ampk vi ste pametni pa mogoce veste.
No film govori o punci in fantu. Punca je najlepša na šol in je navijačica (črne lase, kodri) on pa je biu zguba in vse povsod so ga neki fantejo košarkaši odrival kamr kol je su je biu zguba pa so mu to tud govorl. In pol mu je ta punca zacela pomagat da je postou "kul" pa ga je tud oblekla v neko svetlomodro trenirko...pa vem da na koncu enga v dvorani na nos užge pa gre pol z dvorane po cest pa ona z njim pritece pa je LOVE :)

No ce kdo ve naslov... vem da so mal švoh podatki ampk mogoce se najde kaksn k ve.

Hvala za odgovore.

mikelanzelo ::

Pozdravljeni,

iščem naslov filma v katerem moški, ki je že precej v letih in nekajkrat
vdovec zvesto hodi k grobu svojih pokojnih žena jim nosi rože in z njimi klepeta.
Ne spolnim se več točno vsebine ampak mislim, da gre za mečevalca, ki se med vsebino filma zopet pomladi še v svoji starosti pa si poskuša pridobiti pozornost neke mlade dame ki, je kasneje tudi priča spreminjanja starčka v mladega mečevalca. Jasno seveda se vanj v hipu zaljubi.
Kaj točno sproži pomlajevanje ne vem gre pa za borca proti zlom.

Sam film je (predvidevam) starejšega datuma, če kateri od Vas prepozna naslov naj mi sporoči.

Za Vaš trud in podatek se zahvaljujem,

Mikeli

Snegec ::

DiaMonDer je izjavil:

No pa da se kle prasam za en naslov vem zelo mal podatku ampk vi ste pametni pa mogoce veste.
No film govori o punci in fantu. Punca je najlepša na šol in je navijačica (črne lase, kodri) on pa je biu zguba in vse povsod so ga neki fantejo košarkaši odrival kamr kol je su je biu zguba pa so mu to tud govorl. In pol mu je ta punca zacela pomagat da je postou "kul" pa ga je tud oblekla v neko svetlomodro trenirko...pa vem da na koncu enga v dvorani na nos užge pa gre pol z dvorane po cest pa ona z njim pritece pa je LOVE :)

No ce kdo ve naslov... vem da so mal švoh podatki ampk mogoce se najde kaksn k ve.

Hvala za odgovore.

Vem kerga misliš.. se bom spomnu naslova oz. one cute igralke. Pa ti postam naslov.
Snegec & Snežinka, mala potepinka.

The New Guy je naslov filma, ki ga iščeš Snegec.
Gre za komedijo vsaj mislim iz leta 2000. Po stavkih sodeč je to kar iščeš.

Lep pozdrav,

Mikeli

imagodei ::

mikelanzelo,

sicer ni čist tko, kot si opisal, ampak vseeno: Highlander?
- Hoc est qui sumus -

Hvala za podatek imagodei s tvojo pomočjo sem se sedaj spolnil za kateri film gre. Highlander II: The Quickening(1991). Tega sem imel v mislih.

Highlander kolikor sem opazil na netu je posnet kar v nekaj delih in serijah.

Highlander Collection Pod temle se tudi kaj najde.

Nekaj naslovov, če morda katerega zanima

Highlander: The Raven
Highlander - Endgame (Region 2)
Highlander: The Source (2007)
Highlander (1986)
Highlander 2 1991 Dutch Blu Ray
Highlander The Final Dimension 1995
Highlander: EndGame (2000 Film)
Highlander 3-The Sorcerer

Highlander DVD (1986)
Highlander 2: The Quickening DVD (1991)
Highlander 2-The Renegade DVD (2007)
Highlander-The Black Knight DVD (2007)

Ni vse pa tudi določeni naslovi se ponavljajo.

imagodei je izjavil:

mikelanzelo,

sicer ni čist tko, kot si opisal, ampak vseeno: Highlander?

Pozdravljeni,
ne pridem si gor kako je naslov filma , ki sem ga gledal dolgo let nazaj še kot najstnik.
Tudi same zgodbe se spolnim zelo malo. Upam, da bo iz tehle skromnih in netočnih vrstic nekdo od Vas razbral naslov filma za katerega sprašujem?
Sam potek zgodbe gre nekako takole: mislim, da na začetku tolpa ljudi ( gre za lastnike hitrih avtomobilov, ljubitelje dirkanja in hitrostnih tekmovanj) pretepe nekega fanta skoraj do smrti ker hodi z bivšo punco vodje te tolpe. Mislim, da si vodja potem prilastil njegovo dekle.
Med samim potekom filma dirkanjem z avtomobili in tekmovanji se pojavi neznan tip dirkalnega avtomobila črne barve hitrega kot puščica. Veliko avtomobilov, ki tekmujejo z njim ne pride do cilja večina voznikov tudi umre. Zanimivo pri vsem tem dirkanju, prerivanju, tiščanju s cestišča prevračanju vozil dosti vozil, ki tekmujejo s to puščico se tudi vname in zgori je tudi, da ostanejo trupla vsaj zdi se mi voznikov v vozilih cela brez prask ali opeklin ampak gola.
Spolnim se tudi neke graže v katero se ta črna zverina zapelje jo spusti v zrak in iz ognja in ruševin graže v kateri naj bi bil nek dirkalni motor za ne vem kater avtomobil odpelje brez praske

Na koncu te zgodbe se razkrije, da je lastnik te črne hitre puščice fant za katerega so mislili, da je mrtev . Potrdilo, da je res on so bile brazgotine na hrbtu in telesu, ki so ostale od pretepa.
Punco uglavnem dobi nazaj avto pa podari bratu ali sorodniku, ki prodaja hodoke, peče pice itd. in se s punco odpelje na rdečem enduro motorju no ne vem točno vsaj mislim, da je bilo tako.
V naprej se Vam zahvaljujem za čas, ki ga boste namenili iskanju podatka in odgovor,
Mikeli

flood ::

Asus A7N8X-X, Athlon xp 2700+, Radeon 9550 Gt, 1Gb ram, 120Gb Hitachi,...
laptop: i3-330m, ati 5650, 4gb ddr3, 500Gb,...

Hvala za podatek flood .

Pozdravljeni,

Iščem naslov filma, ki se ga vsebinsko ne spolnim več vse kar mi je ostalo v glavi so le delčki slik in tu in tam nekaj odlomkov njega.
Malce mi je nerodno opisovati ta film za katerega naslova ne vem same vsebine se spolnim pa tako malo, da sem siguren, da bom vsebino zgrešil in totalno zavozil ampak kljub temu bom poskusil.
Sam potek zgodbe gre približno takole: delujoči vulkan nekje v pragozdu v katerem je imelo neko pleme prostor ali prostore za čaščenje bogov smešno priznam mislim, da je bila njihova oseba, ki so jo častili svetlolasa lepotica lepa, pomanjkljivo oblečena z dolgimi lasmi... Okrog nje so bili zlati kipci v podobi Kobre možno je tudi, da žive in zlato se mi zdi.
To lepotico je kasneje iz vulkana reševal nek tip, ki je menda raziskoval gozd nekako našel vulkan in v notranjosti ne civilizirano svetlolaso lepotico. Na koncu jo nekako reši, nauči govoriti skratka jo civilizira. Med tem se vanjo zaljubi in to je vse no skoraj vse pozabil sem omeniti, da se lepotica na koncu vozi z avtom edini problem, ki ji dela težave je hoja v visokih petih.

Za Vaš trud, čas, ki ga boste namenili branju tehle stavkov in posredovanja podatka se Vam v naprej lepo zahvaljujem,

Mikeli

mikelanzelo je izjavil:

Lep pozdrav,

Mikeli

Amm ne ni ta film The New Guy. Kle je igrauc belček v tistem filmu je pa črnc. Pa punca je res cute pa take črne skrožlane lase ma. Ta moški pa tak črne skrožlane nek mal višje od ramen.
Dej prosm probite najdt naslov ker res hocm vidt ta film....

DiaMonDer je izjavil:

mikelanzelo je izjavil:

Lep pozdrav,

Mikeli

Amm ne ni ta film The New Guy. Kle je igrauc belček v tistem filmu je pa črnc. Pa punca je res cute pa take črne skrožlane lase ma. Ta moški pa tak črne skrožlane nek mal višje od ramen.
Dej prosm probite najdt naslov ker res hocm vidt ta film....

Love Don't Cost a Thing mogoče?

Love Don't Cost a Thing - YouTube

V tem filmu ima gospodična črne kodraste lase, postavo, da se reče skratka tako kot si opisal je pa tudi temnopolta tega v svojih stavkih nisi omenjal, če bi tale detajl omenil bi ti naslov posredoval prej ampak.

DiaMonDer pozdravljen,

sem nov in nekoliko nespreten na temle formu. Ne znajdem se najbolje.
Same probleme mi dela že vključevanje v določene teme.
Vprašanja zastavljam kar na hitrih odgovorih... Čaram po dolgem in po čez.

Love Don't Cost a Thing je naslov filma, ki ga iščeš.

P.S. Upam, da mi je sedajle uspelo poslati podatek?

L.P.
Mikeli

spelaeva ::

Lep pozdrav vsem skupej!

Že pred zelo dolgo časa sem gledala en film pa zdej nikakor ne najdem naslova, in me zanima samo če mi lahko kdo pomaga. Se pa zelo bežno spomnim vsebine. Par fantov je v gozd odpeljalo žensko kjer so jo posilili in nato ubili, vmes so ji z izvijačem delali luknje v telo. Kasneje jo je našel en moški, ki je hodil po gozdu. Na začetku niso našli morilcev, šele kasneje čez nekaj let, ko so ti fantje že odrasli jih najdejo in zaprejo. Upam da mi bo kdo lahko pomagal.

Hvala za pomoč
--------------------------------------------------------------------------------

Qcube ::

@spelaeva
mogoče to, google najdu While She Was Out
Google

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Qcube ()

Snegec ::

mikelanzelo je izjavil:

DiaMonDer pozdravljen,

Love Don't Cost a Thing je naslov filma, ki ga iščeš.

Ubistvu ni, ker je film iz 80ih ali 90ih let ;) Ampak vseeno hvala za pomoč. Ga mam v glavi, vidm faco glavnega igralca in igralke, ampak se ne morem spomnt imena. Ga bom najdu, pa če morm ceu IMDB preiskat.

En tak film je Reckless iz 1984, un tadrug.. k ga mam v glavi, je pa spilala ena bejba iz ene verzije body snatcherjev, z zavihanim noskom, ampak je trenutno ne najdem na IMDBju.

Lah pa da se motim, vem pa da definitivno ni bil glavni igralec črn (pa ne ,da kej rasisiram).
Snegec & Snežinka, mala potepinka.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Snegec ()

Bellatrix ::

Torej zgodbe ne poznam... spomnim se le enega odlomka...
predsednik ZDA je na ogledu neke rugby tekme, ko enemu izmed njegovih varnostnikov (je znan igralec, a se ne spomnim imena) sporočijo da je na stadionu bomba... sledi hitra evakuacija... med potjo bomba poči, konvoj v katerem je predsednik vrže s ceste (bomba mislim da je bila v nekem avtomatu za pijače)... naslednje kar se zgodi je, vsaj tako mislim, da grejo na Air Force 1...

če kdo ve naslov... hvala lepa
People are quick to judge and slow to correct themselves.

nomad_soul ::

The Sum of All Fears (2002)
IMDB

Ryan attempts to inform Cabot that the bomb is in Baltimore, but it turns out that President Fowler and Cabot are attending a football game in the stadium where the bomb is planted. The noise from the game makes it too difficult for Cabot to hear Ryan's warning. After several tries, Ryan gets the warning across and Cabot orders the Secret Service agents to rush the President out of the stadium. The President manages to escape the stadium, but only moments before the bomb detonates, destroying a significant part of the city and scattering the President's motorcade.

Bellatrix ::

To je to.... hvala
People are quick to judge and slow to correct themselves.

Assass1n ::

Tudi jaz iscem film, gre za sc-fi zanr, dogaja se pomoje v prihodnosti, ljudje smo suznji neki alien rasi podobni klingoncem iz star trek, imajo neke naprave za dihat na nosu,ljudje smo kao neumni doh :) potem vem da najdemo neke reaktivce ko se uprejo.
Mi zna kdo pomagat?
še ko je na tv-ju moder ekran me `pr src stisne

nomad_soul ::

Battlefield Earth: A Saga of the Year 3000 (2000)
IMDB

BE

After enslavement & near extermination by an alien race in the year 3000, humanity begins to fight back.

Zgodovina sprememb…

• zavarovalo slike: gzibret ()

Assass1n ::

Gledu sm kot poba leta nazaj, zdej glede na imdb oceno ne vem ce si sploh upam pokvarit spomin :D, hvala nomad
še ko je na tv-ju moder ekran me `pr src stisne

Tero ::

Iščem naslov nekega filma ali tv nadaljevanka nisem prepričan kaj je. Mogoče je tudi film za tv. Gre pa se za nek sci-fi. In je opisan nek time travel. Spomnim se le neke scene kjer bi se moral zgodit nek požar na neki veliki športni prireditvi in bad guy nastavi neko bombo pač da se to res zgodi(ker good guyi to preprečijo)nato pa se zadeva popolnoma ponovi in si badguy premisli.
Se kdo spomni o čem govorim?
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.

#AzZey ::

Iščem naslov filma, v katerem morilec pobija žrtve, na kraju zločina pa vedno pusti košček logotipa. Ko so vsi koščki zbrani razberejo da gre za knjigo v katrei so napisani in opisani umori. Ker si sledijo po vrsti kot v knjigi, gredo pogledati na prizorišče naslednjega zločina opisanega v knjigi. In tam res najdejo dve osebi privezani na steber v vodi. Zaradi plime je ena oseba se mi zdi da umrla, drugo pa rešijo.
Ve gdo mogoče naslov filma?

LpR

Hvala usem pravi film je :)

thor24 ::

#AzZey ::

Hvala thor24 =)

opeter ::

Tudi jaz iščem eno risanko in sicer spomnim se samo enega delčka risanke: bilo je sedem ali devet bratov - kraljev, vsi so imeli bele ali rumene lase, nekateri brado, kolikor se stila risanke spominjam, so figure spominjale na He-man in gospodarji vesolja.

No, v glavnem, ti bratje-kralji so pobijali neke črne demone, ki so ves čas lezli gor na neko planino ali vrh gore. Spominjam se, da je bilo ogromno krvi.

Enkrat sem mislil, da je animirani film Fire and Ice (1983) ali pa kateri od risank iz zgodb Gospodarja prstanov (recimo od Ralph Bakshi), a ni.

Ima kdo kako idejo?
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

Damiani ::

Iščem(oz. prijatlca) en horor. Dogaja se približno v 70-80 letih, v eni hiši. V tej hiši živijo oče, mama in sin in nekega dne priteče vanjo zelena tekočina/gel. Družinski člani se trudijo ugotoviti izvor te tekočine.

Ga kdo pozna?

Frank ::

Iščem film, v katerem nek moški strmoglavi z letalom in ima potem trajne posledice do konca filma. Spomnim se tudi neke ženske, ki dela v vaški okrepčevalnici in se zaljubi v tega moškega. Glavna stvar tega filma pa je letalo (verjetno nek bombnik iz vojne) , ki ga ta moški popravlja in ga na koncu filma tudi pilotira. Verjetno gre za romantično dramo, ampak nikakor ne najdem filma!

Hvala!

[ecstazy] ::

Pozdravljeni,

Prvi film, ki ga iščem, je star približno 3 ali 4 leta.
Oče in sin/hči, prideta na letališče. Tam ju opazujeta moški in ženska. Ženska omeni, da bo ta oseba prava za njihovo nalogo.
Nato mu ugrabijo sina, njemu pa naročijo naj ubije neko žensko, ki kandidira za predsednico/guvernerko.

Drugi film, ki ga iščem je slovenski. Ne spomnim se veliko, ker sem ga videl samo enkrat, 15 let ali več nazaj.
Spomnim se nekega tovornjaka, pa prizorov ko je bil nekdo (verjetno policaj) pokrit z jajci in kurjim drekom.

To je vse kar se spomnim iz filmov.

Hvala.

nodrim ::

@ecstazy ... za prvega bi lahko bil "In the nick of time", igra pa Johhny Depp

[ecstazy] ::

Hvala:) Nick of time je, ja.

ČlovekZa ::

Pozdravljeni!

Iščem film ampak se ga zelo slabo spomnim... Bila je grozljivka, vem da so bili ljudje zaprti v prostoru in so se morali med sabo ubijati da so dobili hrano in pijačo po nekem dvigalu.. In ne to ni Žaga..

hvala za odgovor...

@ČlovekZa: Cube (Kocka) se sliši malce podobno, samo tam ni šlo za hrano in podobno ...

drzni86 ::

Iščem film (malo starejši) kjer je John Travolta igral varnostnika v nekem klubu.

Oziroma bila je skupina varnostniko katerih vodja je kasneje v filmu postal John...

Jazzie ::

Google ''john travolta security guard'' pravi Mad City.

Zgodovina sprememb…

• spremenila: Jazzie ()

ne ni ta film.

Ma zdej sm že v dilemi če res igra John travolta...

Spomnim se da igralec v glavni vlogi začne delat kot varnostnik v enem klubu (disku) in potem počasi napreduje do vodje varnostnikov v tem klubu... Je pa vse skupi bolj mafijsko (droge, sex....)

Patrick Swayze - Roadhouse?

ne bo tale...

perkomat ::

frenda zanima film, dogajanje okoli 1800, človek secira ljudi, baje ni grozljivka

hvala :)

luksorzi ::

Mene zanima en film (grozljivka), igralcev pa ne poznam.

Skupina prijateljev (študentje) se odpravijo na počitnice. Med vožnjo med koruznimi polji jim v vetrobran prileti vrana, oni pa odletijo v jarek. Hodijo iskat pomoč, nekdo od njih pa se je odpravil proti hiši sredi koruznega polja. V hiši se dogajajo čudne stvari, po polju letajo strašila ...

Če bi kdo vedel naslov, bi se priporočal :)

luksorzi je izjavil:

Mene zanima en film (grozljivka), igralcev pa ne poznam.

Skupina prijateljev (študentje) se odpravijo na počitnice. Med vožnjo med koruznimi polji jim v vetrobran prileti vrana, oni pa odletijo v jarek. Hodijo iskat pomoč, nekdo od njih pa se je odpravil proti hiši sredi koruznega polja. V hiši se dogajajo čudne stvari, po polju letajo strašila ...

Če bi kdo vedel naslov, bi se priporočal :)

Tale je sicer letošnji, ampak morda je pravi:

Husk
http://www.imdb.com/title/tt1504403/

luksorzi ::

Bo pravi. Hvala!

Sqrt2 ::

Pozdravljeni! Iščem predvsem neko zvrst filma/filme, ki so mi zelo pri srcu. Rad imam, da se na koncu filma naredi preobrat oz. da izveš da si narobe razmišljal čez cel film ( šele na koncu izveš kaj je bilo v resnici,..izveš dogodke kako so se odvijali ) ; ponavadi so taki filmi akcijski, pri srcu pa so mi tudi zgodovinski. Zame so boljši filmi npr. Da Vincijeva šifra, Angeli in Demoni, Arena, 3 Idioti ( Najboljši film vseh časov),.... Tako da če kdo pozna kakšen podoben film narejen po tej shemi naj ga prosim napiše, oz. če je kakšen film, ki je vsekakor vreden ogleda. LP

kuglvinkl ::

Syriana.

:)

Sam ni nujno, da ti bo všeč?

Zgodovina sprememb…

««
16 / 42
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Naslov filma izpred 20-25 leti (strani: 1 2 )

Oddelek: Sedem umetnosti
5315637 (14324) STASI
»

ugani film (strani: 1 2 3 478 79 80 81 )

4035187910 (65685) Hansb
»

Grozljivke (tiste ta najhujše) (strani: 1 2 )

6533115 (27695) AlienRR

Pozna kdo ta film?

146158 (4967) STASI

Več podobnih tem