» »

Iščem naslov filma

Iščem naslov filma

««
14 / 42
»»

dmi ::

Film se je (nekaj let nazaj, za sedaj več ne vem) stalno vrtel al na hbo al neki neki 1000, gre se vglavnem za dramo o mladem nadobudnem filemskem režiserju (najstniku, verjetno študentu), ki mora7želi nardit nek film in se zato obrne na enega starega "prdca" vsaj on tako mislu o sebi alkoholih/zafrostriranc ...

Sicer je film mlajši od 10 let največ, verjetno oz največ 15 let, nekje okrog hollywodske produkcije.

To je to nekak, film sem videl samo do četrt ampak se mi je zdel blazno fini, po naključju sem se spomnil na njega

logit ::

Spodaj sta dva filma, ki se vsaj delno nanašata na na tvoj post.
Ed Wood (1994)
in
Gods and Monsters (1998)

Snegec ::

Jest iščem pa eno risanko. Gledal sem jo vsaj 15 let nazaj, če ne še kako leto več ;)

Gre se pa o nekih nilskih konjih, k jih v nekem zalivu izrabijo za odgnat neke morske pse al neko tako zalego, pol jih pa pobijajo al nekaj takega. Spomnim se samo enega citata enega semi-bad guy-a v filmu k reče "They helped us get rid of the sharks and we killed them."
Snegec & Snežinka, mala potepinka.

OmegaM ::

Mogoce tale, Hugo the Hippo?

http://www.imdb.com/title/tt0074657/
Ni nam lahko, bo pa boljše!!!

borutz ::

kdo ve naslov naslednjega filma :

zena americanka se poroci z moskim islamskega rodu
rodijo se jima otroci, pa gredo k njegovim domacim na obisk pa nekaj casa dol ostanejo
moz pa noce vec nazaj v ameriko in tudi otroke obrzi, zena pa dol nima nobenih pravic, z njo dela kot z psom.
zato najame mislim da 3 americane , ki otroke ugrabijo in jih pripeljejo nazaj v ameriko.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: borutz ()

OmegaM je izjavil:

Mogoce tale, Hugo the Hippo?

http://www.imdb.com/title/tt0074657/

Lahko, da je. Si ga moram snet in pogledat. Lahko pa da je to to ja. Hvala v vsakem primeru.

luksorzi ::

Iščem naslov filma, katerega slovenski prevod je Čarobni Prstan.

Film se gre o tem, da neki ženski babica podari prstan, ki izpolnjuje želje. Ta ženska si zaželi, da bi živela drugje/drugače. Naslednje jutro se zbudi par stoletij nazaj v gradu, kot služkonja. Prstan ji vzamejo, ker sumijo, da ga je ukradla (služkinja ne more imet prstana). Potem ga poskuša dobit nazaj, pri tem ji pomagan plemič.

OttoParts ::

luksorzi je izjavil:

Iščem naslov filma, katerega slovenski prevod je Čarobni Prstan.

Film se gre o tem, da neki ženski babica podari prstan, ki izpolnjuje želje. Ta ženska si zaželi, da bi živela drugje/drugače. Naslednje jutro se zbudi par stoletij nazaj v gradu, kot služkonja. Prstan ji vzamejo, ker sumijo, da ga je ukradla (služkinja ne more imet prstana). Potem ga poskuša dobit nazaj, pri tem ji pomagan plemič.

Mogoče gre za The Ruby ring:

http://www.imdb.com/title/tt0134942/

luksorzi ::

Hvala lepa :)

A kdo ve, kje bi jaz dandanes dobil Čarobno šumo? Če se spomnite je blo to cca 25 let nazaj v Kinu Mojca neka risanka, hrvaškega ali vzhodno-evropskega izvora k se v enem gozdu dogaja. Zlobni kaktus/buča kralj vs. živali v gozdu ;)

Čudesna šuma:

Mislim, da je na Youtube, razdeljena na devet delov, kje bi se jo dalo kupit pa ne bi vedel.

Zdaj pa imam še jaz eno vprašanje, luksorzi-jevo vprašanje me je spomnilo na neko češko-slovaško (poljsko??) serijo (ali morda film), ki je bila na TV enkrat v 80-ih. Mislim, da je prav tako šlo za neki prstan, ki izpolnjuje želje, če se ga obrne na prstu. Na prstu ga je imela neka ženska (princesa ???), ki sta ji pomagala dva kolega. Če se prav spomnim je v enem prizoru neki tat uporabil ta prstan, da bi lažje kradel, zato mu je roka rasla in rasla v dolžino.....

Čudno vprašanje, ampak ve kdo kaj več o tem...

Pjer13 ::

vrjetno misliš na Arabela

Ja to je to! Hvala! :)

Tero ::

Se mogoče kdo spomni sci-fi filma, mislim da je iz 80. Gre pa se to da neki otroci naredijo kot neki taki veliki bubble ko noter pol lahko naredijo nekakšen spaceship ali nekaj pdobnega.
Driugi film pa

HairyFotr je izjavil:

Na začetku filma je meteorski dež... meteoriti, ki padejo na Zemljo so črne barve in vsak, ki se jih dotakne, začne okuževat ostale in pripravljat stvari za prihod vesoljskih ladij.

Hvala.

http://www.imdb.com/title/tt0118452/
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tero ()

PINki ::

Ve kdo naslov filma v katerem gredo neki studentje v hribe v neko koco. Eden sirota med njimi zadane srecko in bi moral zelo obogateti, to izvesta dva cimra (bogatasa pred prijatelji, ki jima je grozil stecaj) in ga naslednje jutro v hribih pahneta v prepad in mu odvzameta srecko vendar se jima na koncu ne iztece po nacrtih.

Zanimiv film.

swamigi ::

Tero

Naslov filma je Explorers

http://www.imdb.com/title/tt0089114/

Ta film je odličen ;)

recmajkemi ::

Iščem povezavo do filmčka na YT. Bila je neka črno-bela parodija v stilu svetovalnih filmov iz šestdesetih na pravice žensk oz. kdaj in o čem lahko oz. ne smejo govoriti ...

E: že našel

Zgodovina sprememb…

inferno666 ::

Iščem kratek video, ki sem ga videl kakšno leto nazaj.

Prikazuje kako v skandinaviji vsako leto ujamejo božička, ki je ves divji. Potem ga natrenirajo, da postane običajen božiček, brez napadov besa, da ne grize , ...

lpd

tx-z ::

Uff, zdej sm se spomnu na 2 filma, k sm jih že dolg nazaj gledu, pa pomojm sta oba bla na TNT-ju.
1) Gre se v bistvu o enmu modelu k je bil v nekih sanjah(ne vem točn, mogoče niso ble). Vse kar se spomnm je samo to, da je na koncu bil en fuuul širok prepad. In ga je mogu preskočt če se je hotu vrnt nazaj v realnost. Mislm da je ena oseba bla še z njim na tej strani. Pol mu je ratal preskočt to, in na drugi strani je bla se mi zdi al hiša, al pa pač prehod nazaj iz sanj (ali česarkoli pač).

2) Tle se je pa šlo o tem da je bla neka skrivna baza pod zemlo (se mi zdi) in tm so bli eni ljudje, k so se mi zdi pobegnl od zunanjosti, kr je bla neka vojna, al ne vem kaj ej blo. Vse kr se spomnm je, da so dobil na zapestju, na notranji strani, eno piko v sredini. In to jih je pol označl da so enkrat dol pršli. In mensezdi da pol niso smel it več nazaj k so mel to piko.

Se komu kej sanja? :P :)
tx-z

bsslo ::

Ni film, pa vseeno: Še v osnovni šoli sem bral odlomek knjige iz berila. Znanstvena fantastika o nekem mornarju/kapitanu?, ki se je znašel v neki vesoljski ladji in odkrival zmožnosti. Če se prav spomnim je vesoljska ladja bila v morju...

Okapi ::

20.000 milj pod morjem od Julesa Verna. Pa ni bila vesoljska ladja, ampak podmornica.:)

O.

Ne vem, če je bila ta knjiga, te bi se že spomnil :)

Next question: skejtarski film, zapomnil sem si film po tem, da so si skejtarji oblimali prste iz zapestja sivim selotejpom (duck tape?), da so lahko v ovinkih drsali po asvaltu. Mislim, da je proti koncu filma bilo organizirano neko tekmovanje, kdo bo hitrejši... Po tem, bi rekel, da je film star 20+ let.

nodrim ::

huh, tega s tekmovanjem mislim, da sem celo gledal .. samo a ni bil na rolerjih mogoče? k na koncu še piči skozi križišče in skoči čez avtomobile .. dirka pa se konča na vrhu ene garažne hiše in tipo stoji na havbi avtomobila?

Kvečjemu "old-school" kotalke, rolerji skoraj zagotovo ne.

bsslo je izjavil:

Next question: skejtarski film, zapomnil sem si film po tem, da so si skejtarji oblimali prste iz zapestja sivim selotejpom (duck tape?), da so lahko v ovinkih drsali po asvaltu. Mislim, da je proti koncu filma bilo organizirano neko tekmovanje, kdo bo hitrejši... Po tem, bi rekel, da je film star 20+ let.

... in zmagovalec za nagrado lahko nariše svoj "logo" na skejt, ki bo potem v proizvodnji (pri samem pod. Peralti osebno)? In gre za risbo nekakšnega pajka, ki se njegovi punci zdi "too radical"?

Nekaj se megleno spominjam, ampak naslov .....

Zgodovina sprememb…

Tero ::

Sam iščem en time travel film. Malo se spomnim da kao bi se moral zgodit požar na neki veliki športni prireditvi pa eni to preprečijo pol "bad guyi" nastavijo nek ekspoloziv. Vse se še enkrat ponovi kjer pa si "bad guy" premisli.
Kakšna ideja?
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.

bsslo je izjavil:

Edino kar me spominja na tak skejterski muvi je tole: http://www.imdb.com/title/tt0092085/

Na koncu filma je skate race po eni cesti k gre navzdol.

@Snegec:
Ja na ta film sem misli tudi sam, pa se nisem mogel spomit.

Je v tem filmu tudi nek boj na skejtih, ko si eden zlomi roko?

Zgodovina sprememb…

OttoParts je izjavil:

@Snegec:
Ja na ta film sem misli tudi sam, pa se nisem mogel spomit.

Je v tem filmu tudi nek boj na skejtih, ko si eden zlomi roko?

Ja.. tist je po tistem, k se nekej dajejo pred hiso, pa pol nardijo tekmovanje, oz. dvoboj med vodjo ene skejt tolpe in tipom njegove sestre. Ponoč, na praznem parkirišču. Pa polcaji jih ganjajo pol k je skor konc dvoboja.

Se spomnem iz filma k pička sprašuje svojo frendico pa ji ona reče "The boys are just going to have a little fun.". Pol je pa precej brutalno vseskp.

Slo-tech community je neverjetna! To je ta film! :)
Zdej ga je treba samo še dobiti nekje...

BRBR ::

Na tv je bil enkrat, niti ne vem a bi to določil kot dokumentarec ali fikcija, v glavnem tip/tipi se odpravijo
na južni ali severni tečaj, ne vem iz glave, kajpak v leseni barkači,pa s psi in tam iščejo prehod, luknjo, ki vodi direkt na nasprotni pol. Čb kolikor se spomnim.
Se mi zdi da luknjo najdejo (-:

Če kdo ve naslov te zadeve ali karkoli ....
Never underestimate the power of idiots in large groups.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: BRBR ()

domzalcan ::

Oj iščem dva filma!

1. film je po resnični zgodbi, ko ima neko mlado dekle več odnosou z različnimi fanti in tako dobi virus hiv. Se pa somnm da je bila v filmu tud neka zabava... (sicer je malo starejši film)

2. V filmu neka oseba ve kaj se bo zgodilo da bo strmoglavilo letalo in podobno do datuma točno in ta oseba premetava neke številke da izve kdaj in kako se bo zgodilo!

HVALA za pomoč!

kuglvinkl ::

a ta pod 1. je Kids?

Žou ne! =(

2. sm že najdu to je Knowing=)

Sam še 1. rabm =/

NazgulRR ::

NazgulRR Mislm, da je ta pravi!! HVALA!

Zgodovina sprememb…

domzalcan je izjavil:

Oj iščem dva filma!

1. film je po resnični zgodbi, ko ima neko mlado dekle več odnosou z različnimi fanti in tako dobi virus hiv. Se pa somnm da je bila v filmu tud neka zabava... (sicer je malo starejši film)
HVALA za pomoč!

A v tem filmu gresta na zdravniški pregled z frendico, pa frendici rečejo, da je okej, njej pa da ma HIV. Pol pa gre na nek party, k pijana zaspi in jo tm en tipček pofuka?

Če ja, pol vem za ker film gre, sam spomnt se morm kako je naslov.

imagodei ::

@Snegec,

naslov tega filma, ki ga ti misliš, je Kids (Mularija oz. Mulci po slovensko, se ne spomnim čisto) in je bil že omenjen kot možni kandidat 3 poste nazaj. Pa ni pravi.

Jaz včasih res ne vem več, a je tako težko prebrati kak post nazaj, preden greste frantično v odgovarjanje?
- Hoc est qui sumus -

T-h-o-r ::

mislim, da bi tisti film z hivom lahko bil kids (mularija oz. mulci po slovensko, se ne spomnim čisto)
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

hellomania ::

Živ,

a mogoče ve kako je naslov filma, ko gresta dva modela čez nekakšen časovni stroj pa prideta ven v obdobju ko obstajajo samo ženske. En od teh dveh modelov ve kaj se bo zgodilo v naprej, drugi pa skoz teži da nej gresta nazaj.

Hvala

imagodei je izjavil:

@Snegec,

naslov tega filma, ki ga ti misliš, je Kids (Mularija oz. Mulci po slovensko, se ne spomnim čisto) in je bil že omenjen kot možni kandidat 3 poste nazaj. Pa ni pravi.

Jaz včasih res ne vem več, a je tako težko prebrati kak post nazaj, preden greste frantično v odgovarjanje?

Al pa če sem videl oba filma in glede na njegov opis bolj ustreza Kids kot pa oni drugi? ;)

Se mi zdi, da pač nisi predvidel te možnosti.

jcetinski ::

Živjo,

mene pa nekaj zanima. Jst ne iščem prav določenega filma, zanima pa me, če kdo ve kje bi lahko dobil kakšen seznam starih dobrih filmov. Kar nekaj jih je, ki bi jih rad gledal a od večine ne poznam več naslovov. Bil bi vesel, če bi mi lahko kdo pomagal poiskati kakšen seznam starih filmov od recimo...leta 2000 nazaj. Pa pe ena stvarca....iščem film od Daniele Steels z naslovom The Ring pa ga tudi ne dobim. Kjerkoli napišem The Ring mi vrže grozljivko ven Krog, vsem znana. Zato, če kdo ve karkoli o tem....lepa hvala.

Lep pozdrav, Jernej

nodrim ::

jcetinski je izjavil:

Živjo,

mene pa nekaj zanima. Bil bi vesel, če bi mi lahko kdo pomagal poiskati kakšen seznam starih filmov od recimo...leta 2000 nazaj.

www.imdb.com

jcetinski je izjavil:

iščem film od Daniele Steels z naslovom The Ring pa ga tudi ne dobim.

http://www.imdb.com/title/tt0115150/

3 sekunde iskanja na imdb, btw ...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: nodrim ()

jcetinski ::

Ja hvala ane...tam sm najdu, sam ga nism mogu nikjer dol snet...da bi ga gledal...zdele ga mam, pa vseeno havala ;)

T-h-o-r ::

pa za seznam starih dobrih filmov (oz. kakršnikoli, tudi novih :D ) obišči digitaldreamdoor

http://www.digitaldreamdoor.com/pages/m...

on pol imaš tam lestvice (mislim da po izboru ljudi, nisem ziher) najboljših filmov, najboljših filmov po desetletjih, najboljših filmov po žanrih

pa potem še najboljše predstave igralcev, najboljši režiserji itd.
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

Bellatrix ::

Zdej sm se spomnu na en film... uglavnem se gre za to, da se pripravlja atentat na predsednika ZDA v Španiji (nisem prepričan da Španija) med njegovim obiskom tam... Film pa je nekako zasnovan tako, da se zgodba ponavlja iz različnih zornih kotov... če kdo ve naslov.... ?
People are quick to judge and slow to correct themselves.

Zgodovina sprememb…

NazgulRR ::

Bellatrix je izjavil:

Zdej sm se spomnu na en film... uglavnem se gre za to, da se pripravlja atentat na predsednika ZDA v Španiji (nisem prepričan da Španija) med njegovim obiskom tam... Film pa je nekako zasnovan tako, da se zgodba ponavlja iz različnih zornih kotov... če kdo ve naslov.... ?

http://www.imdb.com/title/tt0443274/

LedStorm+++ ::

Iščem film... Gre za grozljivko vrjetno v črno beli tehniki, v katerem se možakar slučajno pripelje z avtom do ene vasice v gozdu ovito z meglo, v katerem opazi da je pusta vas, a so zombiji. Tam on spozna eno navidez živo žensko. Na koncu jih lovijo zombiji, sovaščani in oba tečeta, ko sta izven megle, pa ona ne more več, se uleže in ugleda sonce in umre... tako nekako se spominjam... Vrteli so jo na RTV v 80-90 letih... :O
Pingvin :-)

Zgodovina sprememb…

opeter ::

Tudi jaz iščem naslov filma, točneje risanke. V risanki, ki sem jo gledal v 80., je bil en prizor (samo tega se spominjam), z sedmimim ali devetimi brati/kralji, ki so imeli bele lase in so bili podobni barbarom kot je Conan oz. He-manu. Skratka borili so se proti nekim demonom, ki so imele rdeče oči in so plezali proti gori. Na vrhu gore so bili ti bratje-kralji in so te demone ubijali z meči, sekirami ipd.

Sem mislil, da je Bakshijev Lord of the Rings, ampak ni.

Mi lahko, prosim, kdo da kakšne ideje, katera risanka naj bi to bila?
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
««
14 / 42
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Naslov filma izpred 20-25 leti (strani: 1 2 )

Oddelek: Sedem umetnosti
5315646 (14333) STASI
»

ugani film (strani: 1 2 3 478 79 80 81 )

4035187931 (65706) Hansb
»

Grozljivke (tiste ta najhujše) (strani: 1 2 )

6533117 (27697) AlienRR

Pozna kdo ta film?

146158 (4967) STASI

Več podobnih tem