Forum » Sedem umetnosti » Iščem naslov filma
Iščem naslov filma
KandazaR ::
@jcetinski: Mislim da je naslov The Cure http://www.imdb.com/title/tt0112757/
Zgodovina sprememb…
- spremenil: KandazaR ()
Damiani ::
pred kakšnimi 6 leti je bil sredina filmska uspešnica na SLO 2. Gre se pa o modernem umetniku, kateri se kot vsak umetnik drogira. Film se je začel s prebujanjem umetnika v škatli v parku.
TOP ::
Iščem naslov enega filma in se ne morem spomnit.Uglavnem je to o enem hribu kjer je kip,ki ma golo rit.In deskarji z pivo v roki deskajo kdo bo prej prijel kip za rit in mora imet še nekaj pive v kozarcu.Če kdo bilo kaj ve prosim za pomoč.Je pa komedija zelo dobra.Ali pa ko pijanega tipa nesejo v gozd mu po hlačah posujejo sol in pride severni medved in mu liže jajca in potle se prebudi.V tole majhno mestece pride bogataš ,ki bi rad naredu smučarski center.Pa se potle tile domačini uprejo in mu pokvarijo veselico ko z bordi pridejo na prizorišče.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: TOP ()
BladE_ ::
Zdej mi je padu na misu en film k se je par let nazaj vrteu na POP TV... Glavni junak je bil "Rito Špaga" (prevedno v slo kao) in je meu nek pas (pas za hlače pač ) s katerim te je lahko nalomu oziroma neki podebnga...
Pa še eno zadevo iščem... Dva mlada Deeyaja nardita komad in ga neseta enmu tipu, da ga pregleda in pol jima ga ubistvu ukrade... nakonc pa ta komad vrtita v enmu diskaču zravn je pa posnetek k od enga mat pa fotr sexata(kao spot) je pa komedija...
LP
Pa še eno zadevo iščem... Dva mlada Deeyaja nardita komad in ga neseta enmu tipu, da ga pregleda in pol jima ga ubistvu ukrade... nakonc pa ta komad vrtita v enmu diskaču zravn je pa posnetek k od enga mat pa fotr sexata(kao spot) je pa komedija...
LP
maia ::
A kdo pozna tole - nisem ziher, mogoče gre za dva filma, ampak nekak se mi zdi da gre za istega. Filing je nekak 80-a leta v New Yorku, tak omnibus, v spominu pa mam dve sceni:
1) mladozaljubljen par se ravnokar skupaj vseljuje v svoje prvo majceno stanovanje. vsa srečna razpakiravata škatle ipd. nato gre pička urejat knjige na police in jo tip zaloti, da pobira knjige iz škatel in vanje piše imena - kao svoje al njegovo. v smislu, da to pač mogoče ne bo trajalo za vedno, in da bo pol lažje spet razdelit čigavo je kej. tip valda popizdi...
2) ta druga je bolj bizarna. v bistvu misliš najprej, da gre za par, ampak se izkaže, da gre za brata in sestro.. in neka banja je v sobi, v stilu, da mlajši brat hoče, da se gresta (kot vedno) skupaj kopat, ampak bejbi zdej ni več do tega. in tip je čist v kurcu zarad tega..
kot sem rekla, možno je, da sta to dva filma.. Če kdo kej spozna?
m.
1) mladozaljubljen par se ravnokar skupaj vseljuje v svoje prvo majceno stanovanje. vsa srečna razpakiravata škatle ipd. nato gre pička urejat knjige na police in jo tip zaloti, da pobira knjige iz škatel in vanje piše imena - kao svoje al njegovo. v smislu, da to pač mogoče ne bo trajalo za vedno, in da bo pol lažje spet razdelit čigavo je kej. tip valda popizdi...
2) ta druga je bolj bizarna. v bistvu misliš najprej, da gre za par, ampak se izkaže, da gre za brata in sestro.. in neka banja je v sobi, v stilu, da mlajši brat hoče, da se gresta (kot vedno) skupaj kopat, ampak bejbi zdej ni več do tega. in tip je čist v kurcu zarad tega..
kot sem rekla, možno je, da sta to dva filma.. Če kdo kej spozna?
m.
NazgulRR ::
Iščem naslov ene serije, ki sem jo gledal kot majhen..cc. 12-13 let nazaj? Mislim da je bila na Pop tv ali pa na Kanal A med tednom okrog 15ih. Mislim, da je bila angleška. Šlo se je o enem zrcalu (ogledalo pač), ki je deloval kot časovni stroj, ko si se ga dotaknil z dlanjo. Ven si pa prišel skoz isto ogledalo, vendar kako stoletje nazaj. Spomnim se, da je bil potem problem "priti nazaj", če je nekdo premaknil to ogledalo..ali nekaj takega. Se spomni kdo?
imagodei ::
Tole: Mirror, Mirror?
Če je bilo posredi res ogledalo... Druga varianta, z mesečevo uro, je pa tale:
Mesečeva ura
Če je bilo posredi res ogledalo... Druga varianta, z mesečevo uro, je pa tale:
Mesečeva ura
- Hoc est qui sumus -
NazgulRR ::
Jp, to je to! Hvala:)
Še ena; bila je avstralska in so jo vrteli ob vikendih zjutraj na Pop tv...neka morska deklica je bla in nek podvodni hotel (ali pa je bla podmornica?) na katerega ta deklica ni smela. Je pa imela nekaj prijateljev tam. Ne najdem na imdb.com :S.
Verjetno so ful bedne te serija, ampak se je fajn spomnit kaj vse sem gledal, ko sem bil majhen :D.
Sem našel: Ocean Girl @ Wikipedia
Še ena; bila je avstralska in so jo vrteli ob vikendih zjutraj na Pop tv...neka morska deklica je bla in nek podvodni hotel (ali pa je bla podmornica?) na katerega ta deklica ni smela. Je pa imela nekaj prijateljev tam. Ne najdem na imdb.com :S.
Verjetno so ful bedne te serija, ampak se je fajn spomnit kaj vse sem gledal, ko sem bil majhen :D.
Sem našel: Ocean Girl @ Wikipedia
Zgodovina sprememb…
- spremenil: NazgulRR ()
forplan ::
Že dolgo iščem film, ki sem ga gledal v moji mladosti, se pravi kakšnih 10+ let se je takrat vrtel na TV, ne vem več na katerem programu...
V bistvu film je bil nekakšna grozljivka oziroma saj za mene je takrat bila.
Bistvo filma je bilo, da so nekoga pomanjšali do te mere in ga nato preko injekcije vbrizgali v nekoga in je nato potoval po telesu. Zdi se mi, da potem ni mogel ta ven iz telesa in so nato poslali še nekoga noter, da bi uniči tistega prvega, ki je šel not.
To je v bistvu vse kar se spomnem, zato bi bil vesel če bi kdo vedel naslov filma ali pa vsaj ime kakšnega igralca.
lp
V bistvu film je bil nekakšna grozljivka oziroma saj za mene je takrat bila.
Bistvo filma je bilo, da so nekoga pomanjšali do te mere in ga nato preko injekcije vbrizgali v nekoga in je nato potoval po telesu. Zdi se mi, da potem ni mogel ta ven iz telesa in so nato poslali še nekoga noter, da bi uniči tistega prvega, ki je šel not.
To je v bistvu vse kar se spomnem, zato bi bil vesel če bi kdo vedel naslov filma ali pa vsaj ime kakšnega igralca.
lp
da se strinjam
A. Smith ::
forplan: innerspace (1987)
"Be professional, be polite,
but have a plan to kill everyone you meet".
- General James Mattis
but have a plan to kill everyone you meet".
- General James Mattis
recmajkemi ::
Iščem naslov grškega dokumentarca o amerišekm iperialističnem delovanju po svetu s finančnimi plačanci, ki so ga prejšnji teden zavrteli na nacionalki.
recmajkemi ::
Po posvetovanju s punco naj bi bil na sporedu prejšnji torek zvečer, končal se je okrog polnoči.
Je kakšna stran kjer ponujajo arhiv sporeda televizij?
Je kakšna stran kjer ponujajo arhiv sporeda televizij?
1,5 minuti brskanja in rezultat
IZPOVED GOSPODARSKEGA PLAČANCA, GRŠKA DOKUMENTARNA ODDAJA
IZPOVED GOSPODARSKEGA PLAČANCA, GRŠKA DOKUMENTARNA ODDAJA
Akssi ::
Mene pa zanima naslov enega izmed prvih rap filmov! Mislim da sega v začetek osemdesetih (1982 če se ne motim). Vsi majo afro frizure itd. Dogaja se v New Yorku, in cel film se pripravljajo na en koncert, urejajo stage, rišejo grafite itd....
Ve kdo mogoče?
Ve kdo mogoče?
blazTHEmiš ::
Mene zanima naslov tv serije ki se je včasih vrtela na Slo 1. Vse se je dogajalo na nekem otoku kjer so živeli otroci ki so imeli nekakšen magični bunker na drevesu. Mislim da je ena punca imela čevlje s katerimi je lahko hodila po vodi. Včasih pa so na ta otok prišli tudi gusarji itd.
Če ve kdo mogoče ?
Če ve kdo mogoče ?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: blazTHEmiš ()
delfinus ::
Akssi: morda kater od teh dveh Brakin' filmov tale: http://www.imdb.com/title/tt0086998/ ali pa tale: http://www.imdb.com/title/tt0086999/
lp, d.
lp, d.
particle ::
Iščem naslov filma, iz katerega se spominjam samo naslednjega: družina gre (menda) z avtodomom na počitnice nekam v en odročen gozd. Ko so parkirani na nekem previsu, se avtodom zapelje na rob prepada, reši se samo otrok, mama in oče padeta z avtodomom. Mulca potem najde en puščavnik in skrbi zanj... Kaj več se pa ne spomnim.
Gledal sem ene 20-25 let nazaj, žanra se ne spomnim. Verjetno je en mladinski film, se spomnim, da je bil na sporedu čez dan. Anyone?
Mene pa zanima, če pozna ta film ko ga išče Imogodei
Hvala.
http://www.imdb.com/title/tt0080671/
Mislim, da je tole, kar iščete.
imagodei ::
Peshkeer,
TNX, ne morem rečt, če je to to, ker se naslova niti približno ne spomnim... Bom pa zdej lahko vsaj preveril. Kot sem gledal Plot, bi to lahko bilo to.
Hm, zanimivo, še Rick Schroder špila not...
TNX, ne morem rečt, če je to to, ker se naslova niti približno ne spomnim... Bom pa zdej lahko vsaj preveril. Kot sem gledal Plot, bi to lahko bilo to.
Hm, zanimivo, še Rick Schroder špila not...
- Hoc est qui sumus -
OmegaM ::
Enako tudi iz moje strani!
Hvala, bom prav tako preveril!
Lp, M
Hvala, bom prav tako preveril!
Lp, M
Ni nam lahko, bo pa boljše!!!
kriko1 ::
Iščem en sci-fi film.
Gledal sem ga pred približno 17 leti, gre se pa o izvenzemeljskih bitjih ter se dogaja nekje v vesolju.
Nikoli nisem gledal celotnega filma, spomnem se pa dela posadka se odpravlja proti "njihovi" ladji.
Izgleda kot da bi ta druga rasa pomrla tam, vendar ni jasno zakaj, po okostju sodeč so pa visoki vsaj tri metre. Posadka se znajde v njihovi ladji, katera nenadoma začne sesati zrak ven.
To je vse, če komu pade tale prizor pred oči... :S
Gledal sem ga pred približno 17 leti, gre se pa o izvenzemeljskih bitjih ter se dogaja nekje v vesolju.
Nikoli nisem gledal celotnega filma, spomnem se pa dela posadka se odpravlja proti "njihovi" ladji.
Izgleda kot da bi ta druga rasa pomrla tam, vendar ni jasno zakaj, po okostju sodeč so pa visoki vsaj tri metre. Posadka se znajde v njihovi ladji, katera nenadoma začne sesati zrak ven.
To je vse, če komu pade tale prizor pred oči... :S
dronyx ::
Pozna kdo morda še kakšen podoben film, kot sta Deliverance in Southern comfort (Varuha meje ne štejem)?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dronyx ()
Okapi ::
Morana od naših.
Drugače pa recimo The River Wild.
Imaš pa potem še en kup B-grozljivk, ko gredo nič hudega sluteči meščani nekam na izlet, tam jih pa začno pobijati razni degenerirani domorodci.
O.
Drugače pa recimo The River Wild.
Imaš pa potem še en kup B-grozljivk, ko gredo nič hudega sluteči meščani nekam na izlet, tam jih pa začno pobijati razni degenerirani domorodci.
O.
dronyx ::
Filmi tipa Wrong turn so mi sicer solidni, niso pa po moje v isti ligi z zgoraj naštetima. The River Wild bom pa pogledal, čeprav mislim, da sem ga že gledal nekoč po TV.
Ejsi_Disi ::
pred kakšnimi 6 leti je bil sredina filmska uspešnica na SLO 2. Gre se pa o modernem umetniku, kateri se kot vsak umetnik drogira. Film se je začel s prebujanjem umetnika v škatli v parku.
A to še iščeš?
Sicer ne poznam filma, a se mi zdi, da je to Andy Warhol.
Rock n' roll ain't noise pollution!
Bananovec ::
Pozdravljeni
Danes sem si ogledal francoski film Volčja bratovščina (Le Pacte des Loups).Film mi je bil več kot všečen.
Zanima me, če kdo pozna kakšen film kjer ni brezglavega streljanja (dobra zgodba) in kjer nastopajo tudi lepa dekleta, ki imajo pri zgodbi tudi nekaj veze (da niso samo za okras v filmu). Fajn bi tudi bilo, da mi ne predlagate filma v katerem se ti že v prvih 10 minutah razkrije vso bistvo filma, ampak da te film pusti čakati, da ugibaš, da si vznemirjen ipd.
Upam, da se bo kljub mojim čudnim željam našel kak film vreden ogleda.
HVALA!
Danes sem si ogledal francoski film Volčja bratovščina (Le Pacte des Loups).Film mi je bil več kot všečen.
Zanima me, če kdo pozna kakšen film kjer ni brezglavega streljanja (dobra zgodba) in kjer nastopajo tudi lepa dekleta, ki imajo pri zgodbi tudi nekaj veze (da niso samo za okras v filmu). Fajn bi tudi bilo, da mi ne predlagate filma v katerem se ti že v prvih 10 minutah razkrije vso bistvo filma, ampak da te film pusti čakati, da ugibaš, da si vznemirjen ipd.
HVALA!
Rokec ::
Svetoval bi ti filma The prestige in The illusionist, če pa sme imeti malo akcije pa še Lucky Number Slevin in Memento.
Imam pa tudi jaz eno vprašanje. Enkrat sem gledal film, kjer je nek tip lovil enega vampirja (recimo, da je bil vampir, lahko bi bil tudi kaj drugega...) in ga je lovil po nekih železniških tirih in je v vampirjeve sledi zabijal žeblje. To je vampirja bolelo (v podplatih), zato se je drl in lovec je slišal, kje je. Ampak potem se je vampir znašel in si dal eno desko čez podplate, da se je ubranil žebljev. Zveni kot komedija. Pozna kdo?
Imam pa tudi jaz eno vprašanje. Enkrat sem gledal film, kjer je nek tip lovil enega vampirja (recimo, da je bil vampir, lahko bi bil tudi kaj drugega...) in ga je lovil po nekih železniških tirih in je v vampirjeve sledi zabijal žeblje. To je vampirja bolelo (v podplatih), zato se je drl in lovec je slišal, kje je. Ampak potem se je vampir znašel in si dal eno desko čez podplate, da se je ubranil žebljev. Zveni kot komedija. Pozna kdo?
T-h-o-r ::
Pozdravljeni
HVALA!
sin city
kill bill
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?
if we no longer are interested in being civilized?
blazTHEmiš ::
Spet jst no uglaunem iščem film ki se je enkrat vretel na A kanalu, sicer pa se gre o tem kako je en mlad fant preživlja hišni zapor, v sosednjo hišo se nato tudi nekega dne preseli punca z družino ki jo ta fant opazuje. na koncu pa sto punco in še enim njegovim prijateljem najdejo morilca, ta morilec pa je bil njihov sosed.
OttoParts ::
Mogoče tale film: Basquiat?
http://www.imdb.com/title/tt0115632/
Imam neke probleme pri vstavljanju linka....
Zgodovina sprememb…
- spremenil: OttoParts ()
Mogoče kak:
Jumanji:
Meni še vedno najboljši Indiana Jones, vendar prvi trije deli,
Obvezno moram omeniti Willow:
ter The Goonies
Mogoče ti bo kaj všeč.
LP, M
Jumanji:
Meni še vedno najboljši Indiana Jones, vendar prvi trije deli,
Obvezno moram omeniti Willow:
ter The Goonies
Mogoče ti bo kaj všeč.
LP, M
RazzorX ::
Uf ja čisto sem pozabil na Indiana Jones, vendar imaš prav, zadnji del ni ravno za ploskat, prvi trije pa mislim da jih bo vredno pogledat.
Ostale bom pa še pogledal, kakšni so.
Hvala.
Ostale bom pa še pogledal, kakšni so.
Hvala.
Willow in The Goonies sta stara 25 in 30 let , ampak meni svetovna, ceprav priznam da Willow se sedaj kar pogledam :)
perkomat ::
Iščem nek film, katerega sem gledal kakih 10 let nazaj(star sem bil okoli 6 let). Uglavnm je šlo za šolsko skupino, ki je šla na nekakšen izlet, nato pa so jih eni bad guyi zaprli v votlino in so se morali otroci in skrbniki=učitlji, vzgojitelji meni nič tebi nič, sami znajti. Na koncu vem da so našli izhod iz votline, nato pa so šli še v eno hišo. Film je daleč od kakega družinskega filma. Vem da sem ga gledau na kanalu a večernih ur. Trenutno se res nič drugega ne spomnim.
PS: se opravičujem če je bil ta film že iskan v tej temi
jarre ::
Jaz iščem naslov neke serije kjer je prisoten jackie chan sam da je v stilu risanke.
Hm... stric Google ve veliko... ali pa teta IMDB... ;-)
Iščeš tole: http://www.imdb.com/title/tt0259141/
LP JMR
Iščem nek film, katerega sem gledal kakih 10 let nazaj(star sem bil okoli 6 let). Uglavnm je šlo za šolsko skupino, ki je šla na nekakšen izlet, nato pa so jih eni bad guyi zaprli v votlino in so se morali otroci in skrbniki=učitlji, vzgojitelji meni nič tebi nič, sami znajti. Na koncu vem da so našli izhod iz votline, nato pa so šli še v eno hišo. Film je daleč od kakega družinskega filma. Vem da sem ga gledau na kanalu a večernih ur. Trenutno se res nič drugega ne spomnim.
Mogoče iščes film THE HOLE ?
http://www.imdb.com/title/tt0242527/
Namesto, da bi šli s sošolci na šolski izlet se skupina šolarjev skrije v skrito in zapuščeno zaklonišče.... (ni čisto tako ampak da ne izdam preveč)...
perkomat ::
Mogoče iščes film THE HOLE ?
http://www.imdb.com/title/tt0242527/
Namesto, da bi šli s sošolci na šolski izlet se skupina šolarjev skrije v skrito in zapuščeno zaklonišče.... (ni čisto tako ampak da ne izdam preveč)...
ne dejansko sem prepričan, da gre za skupino šolarjev starih okoli 10 let, v votlino pa se ne zaprejo sami temveč jih iz meni neznanega razloga zaprejo neki ugrabitelji ( morda gre za zasebno zamero, maščevanje, morda do vzgojitelja). Spomnim se tudi improcviziranih svetilk katere so izdelali iz nekega goriva, vrvice in stare piksne (pločevinke).Morda niso bili vsi enake starosti, vsaj videti ni bilo tako.
Megleno se spomnim filma, kjer so skupino otrok ugrabili skupaj z voznikom avtobusa in jih s celotnim avtobusom zakopali pod zemljo....
perko11, filma se spomnim in sem malo po googlov in mislim da je to They've Taken Our Children: The Chowchilla Kidnapping
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Naslov filma izpred 20-25 leti (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 15678 (14365) | STASI |
» | ugani film (strani: 1 2 3 4 … 78 79 80 81 )Oddelek: Sedem umetnosti | 188081 (65856) | Hansb |
» | Grozljivke (tiste ta najhujše) (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 33138 (27718) | AlienRR |
⊘ | Pozna kdo ta film?Oddelek: Sedem umetnosti | 6160 (4969) | STASI |