Forum » Omrežja in internet » Neumno vprašanje - kako dobiti slikovno ikono...
Neumno vprašanje - kako dobiti slikovno ikono...
PALOMINO ::
Pozdravljeni,
uporabljam IE in pod favorites imam kar nekaj strani, večina strani je imela poleg slikovno ikono, lahko da se temu reče kako drugače tega žal ne vem.
No problem je v tem ker so te slike izginle in je sedaj pač poleg samo ikona od IE kar mi precej otežuje hitro iskanje med stranmi, tudi slo-techa
Če kdo ve kako oz. ali se sploh da te slikovne ikone povrniti naj mi prosim sporoči.
Hvala vsem za pomoč in se obenem opravičujem za glupo vprašanje.
uporabljam IE in pod favorites imam kar nekaj strani, večina strani je imela poleg slikovno ikono, lahko da se temu reče kako drugače tega žal ne vem.
No problem je v tem ker so te slike izginle in je sedaj pač poleg samo ikona od IE kar mi precej otežuje hitro iskanje med stranmi, tudi slo-techa
Če kdo ve kako oz. ali se sploh da te slikovne ikone povrniti naj mi prosim sporoči.
Hvala vsem za pomoč in se obenem opravičujem za glupo vprašanje.
Imagination ::
---
Če nekaj stvari, ki bi lahko šle narobe, ni šlo narobe, potem bi bilo zanje veliko bolje, če bi šle narobe!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kako narediti screenshotOddelek: Pomoč in nasveti | 4494 (4363) | #000000 |
» | spletna stranOddelek: Izdelava spletišč | 1245 (1149) | Scorpia |
» | Internetni radioOddelek: Loža | 1238 (1016) | JOKER |
» | Ikona pred priljubljenimi stranmiOddelek: Izdelava spletišč | 944 (866) | Tody |
» | Kako posneti 800 MB CD?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1725 (1475) | simonchelo |