Forum » Hlajenje in modifikacije » Kako še utišati venilatorje, ki delajo na 5-ih V? Je rešitev samo v pasivnem hlajenju?
Kako še utišati venilatorje, ki delajo na 5-ih V? Je rešitev samo v pasivnem hlajenju?
glinik ::
Pozdravljeni.
Imam sledeč "problem". Ventilatorji, ki jih imam, mi že itak delajo na 5-ih V. (mam vodno) S časom me tudi tile motijo. Zdaj vprašanje, kako bi lahko hladilnih od vodnega še drugače hladil? Če bi imel v "vodovodu" več vode, bi se sigurno poznalo v pozitivnem smislu. Kaj bi še lahko naredil?
Lp
Imam sledeč "problem". Ventilatorji, ki jih imam, mi že itak delajo na 5-ih V. (mam vodno) S časom me tudi tile motijo. Zdaj vprašanje, kako bi lahko hladilnih od vodnega še drugače hladil? Če bi imel v "vodovodu" več vode, bi se sigurno poznalo v pozitivnem smislu. Kaj bi še lahko naredil?
Lp
Če bi faušija gorela, cela Slovenija bi gorela :)))
Je vredno razmisleka ...
Je vredno razmisleka ...
Spajky ::
Na moji strani pod komp/modi imaš idejo kako še bolj stišat vente ..
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
Spajky,Tom DeLonge žal nisem nič našel ... Mi lahko malo pomagata?
Lp
Lp
Je vredno razmisleka ...
Je vredno razmisleka ...
Heh, hvala. Sam mislilm, da to ne bo rešitev. Bom pa vseeno malo premislil o tem.
Lp
Lp
Je vredno razmisleka ...
Je vredno razmisleka ...
Hvala Spajky, ampak to mi tudi ne pomaga :( Meni ventilatorji ne ružijo, ali kakorkoli trepetajo. Mene moti vetrck, ki ga delajo ventiči (kateri delajo na 5V). Bo treba izumit nekaj čisto novega ... Vseeno - hvala obema.
Lp
Lp
Je vredno razmisleka ...
Je vredno razmisleka ...
tiborrr ::
Odmakni ventilatorje za kak centimeter ali dva od reber (te fine reze na radiatorjih povzrocajo pis vetra, ki te moti), okoli pa naredi duct - usmernik zraka.
Don't test the captain's validity or his vulnerability!
Golden eye ::
ja sej ni pomemben kok je odmaknjen od reber zato ker vent dela sam na 5v. Tisti pis se full sliši ko maš ventilator na full obratih!
Cr00k ::
Najbolj lohka utisas vente, da jih ugasnes... :)
ZELO pa pomaga, da rebra pozagas dol... ce je vent na nevidnem mestu to nic ne moti... ce je na sprednji, pa lohka kupš mrezco, ki je narjen iz okroglih zick...
Sam vent zelo malo ropota (uzam ga v roko, pa przgi, pa poglej kolk se slis...).
Pomaga tudi, da vent prsraufas, na ohisje med ventom in ohišjem pa daj, gumjaste podlozke... da ne prenasas vibracij z venta na ohišje...
Lohka si pa tudi (ce mas plac) zamenas vente z 12cm... na 5V... bodo supersilent..., ker se ful pocasnej vrtijo... ucink je pa se vecji... vecji pretok zraka...
To je vec-al-manj use kar lohka nardis...
tok od mene, upam, da ti kej pomaga...
ZELO pa pomaga, da rebra pozagas dol... ce je vent na nevidnem mestu to nic ne moti... ce je na sprednji, pa lohka kupš mrezco, ki je narjen iz okroglih zick...
Sam vent zelo malo ropota (uzam ga v roko, pa przgi, pa poglej kolk se slis...).
Pomaga tudi, da vent prsraufas, na ohisje med ventom in ohišjem pa daj, gumjaste podlozke... da ne prenasas vibracij z venta na ohišje...
Lohka si pa tudi (ce mas plac) zamenas vente z 12cm... na 5V... bodo supersilent..., ker se ful pocasnej vrtijo... ucink je pa se vecji... vecji pretok zraka...
To je vec-al-manj use kar lohka nardis...
tok od mene, upam, da ti kej pomaga...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | tišanje napajalnikaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2349 (1669) | WinsuckeR |
» | Hladilnik za athlon 2500+Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2035 (1357) | TribesMan |
» | lastniki zalmana 6000Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1412 (832) | profii |
» | amd 1200 in 61 stopinj ??Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1137 (875) | smirnof |
» | Neslišen računalnikOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2024 (1525) | KamikazA |