Forum » Mobilne tehnologije » IRC ZA GSM
IRC ZA GSM
Immortal ::
Zanima me še kje bi lahko dobil irc za sony ericson z600.
če se da naslov v wapu. HVALA
če se da naslov v wapu. HVALA
Immortal
Etnies ::
Nep mislim da ne obstaja za sony ericssone. Obstaja edino za telefone z operacijskim sistemom symbian. Reče pa se mu Wireless Irc in ga sam uporabljam.
Skateboarding is no a crime !
By: Santa Cruz
jurre ::
drugace naj bi tale WLirc delal tudi na Z600 samo preko httpgatewaya: to pise tukaj
jaz sem ga probal naloziti na mojo nokio 3100 vendar se noce povezati na ta gateway (brez gatewaya pa ne dela, ker fon ne podpira socketa)
jaz sem ga probal naloziti na mojo nokio 3100 vendar se noce povezati na ta gateway (brez gatewaya pa ne dela, ker fon ne podpira socketa)
jurre ::
mja..pa kdo ve za ksnga j2me ki bi delal? sem ze iskal pa sm samo tist WLirc najdu..
Zgodovina sprememb…
- spremenil: jurre ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kakšne mobilne telefone uporabljate (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 10586 (6572) | zolja |
» | kolko mobitelov ste dali skoz? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 12923 (9092) | Azrael |
» | SonyEriksson Z200 in še kajOddelek: Mobilne tehnologije | 1165 (1077) | _JANEZEK_ |
» | Kako spraviti igro na T310?Oddelek: Mobilne tehnologije | 1647 (1365) | _keks |
» | Kateri mobitel? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4226 (3663) | Gandalfar |