Forum » Kaj kupiti » 3R Systems R101 - Nasvet ...
3R Systems R101 - Nasvet ...
Tomson ::
LP,
Zanima me naslednje, če si mogoče kdo lasti tole ohišje, oziroma je kaj bolj seznanjen z njim:
http://www.cool-pc.org/cgi-bin/b2cshop....
Kako se kaj obnese glede glasnosti, je še v mejah normale?
Po višini je malo majhen, pa me zanima, za tale sistem, bi bil primeren?
Tagan 480W
MSI Neo4 Platinum
AMD 64 3500+
2x1Gb Corsair VS
2x250Gb Seagate
Leadtek GF6600GT Extreme
Pioneer DVD109
Terratec DMX6Fire
Glede zvočne me nekaj zanima, ker ima zunanji rack 5.25, in nekaj gumbov, me zanima a se da uporabit tisto hard-rack praznino za diske, ker če ne se pokrov na ohišju ne bo dal pokrit. Zaradi tegale:
Skratka, odločam se med Antec SX835 in temle ohišjem, pa me bolj vleče proti R101, sam nisem siguren, zato bi prosil za kakšen nasvet.
Hvala
Zanima me naslednje, če si mogoče kdo lasti tole ohišje, oziroma je kaj bolj seznanjen z njim:
http://www.cool-pc.org/cgi-bin/b2cshop....
Kako se kaj obnese glede glasnosti, je še v mejah normale?
Po višini je malo majhen, pa me zanima, za tale sistem, bi bil primeren?
Tagan 480W
MSI Neo4 Platinum
AMD 64 3500+
2x1Gb Corsair VS
2x250Gb Seagate
Leadtek GF6600GT Extreme
Pioneer DVD109
Terratec DMX6Fire
Glede zvočne me nekaj zanima, ker ima zunanji rack 5.25, in nekaj gumbov, me zanima a se da uporabit tisto hard-rack praznino za diske, ker če ne se pokrov na ohišju ne bo dal pokrit. Zaradi tegale:
Skratka, odločam se med Antec SX835 in temle ohišjem, pa me bolj vleče proti R101, sam nisem siguren, zato bi prosil za kakšen nasvet.
Hvala
Asus Prime X470 Pro, AMD Ryzen 9 3900X, Gigabyte GTX 1660 Super
Fractal Design R6, Corsair RM850X PSU, 32GB GSkillF4-3200 RAM
Noctua NHU12s, Corsair MP600 1TB SSD, 2x Dell U2410 monitor
Lith ::
imaš srečo, da ga ima ravno takega moj kolega, in sicer ima noter AMD64 2800+, pa v originalu že zraven dobiš dva 12cm ventilatorja (tak da glasen ni). Drugače pa je prostora noter veliko, glede na mere (noter gre plošča Asus K8N brez težav) v 5.25" slotih pa tut ni sile, edino kake disk racke ne gre spravit noter, ker potem že zadenejo ob plato. Aha tist drive bay od zvočne pa se bo zaprl na enem izmed 5.25" slotov, ker zadnja stena 'pokrova' ni gladka ampak je točno taka.
V bistvu imaš ti samo 2 diska (noter prostora dovolj pred 12cm ventilatorjem), Gf 6600 ni problematičen, tako da za to ceno ne vem kaj je lahko še katero boljše ohišje.
Tale Antec SX835 pa meni po teh specifikacijah ne izgleda nič boljše (razen če je ne vem kolk cenejši), ker nima tud možnosti 12cm ventilatorjev, nima nobenega prikaza na displayu (3R ima tipke za nastavljanje hitrosti ventov)....
ajd...
LP
V bistvu imaš ti samo 2 diska (noter prostora dovolj pred 12cm ventilatorjem), Gf 6600 ni problematičen, tako da za to ceno ne vem kaj je lahko še katero boljše ohišje.
Tale Antec SX835 pa meni po teh specifikacijah ne izgleda nič boljše (razen če je ne vem kolk cenejši), ker nima tud možnosti 12cm ventilatorjev, nima nobenega prikaza na displayu (3R ima tipke za nastavljanje hitrosti ventov)....
ajd...
LP
¤ black holes rule; I like the speed, speed kills ¤
Po specifikacijah res ne izgleda ne vem kaj bolje, edino višji je za 10cm, če to kaj pomaga.
Saj pravim, skrbi me edino tale rack od zvočne, če gre v tisti rack za disk-rack, pa da pokrov od ohišja pride glih čez gumbe od zvočne, ker se mi zdi, da na ostalih 5.25 ni dovolj prostora da bi se pokrov zaprl. Ne vem, problem je, ker ga nikjer v trgovinah nimajo da bi pogledal...
KAko je pa kolega nasplošno zadovoljen z njim, kakšne pripombe ali samo pohvale.
Pa na sliki se ne vidi dobro, kaj je ohišje plastično al alu, ali mešanica ... ?
Saj pravim, skrbi me edino tale rack od zvočne, če gre v tisti rack za disk-rack, pa da pokrov od ohišja pride glih čez gumbe od zvočne, ker se mi zdi, da na ostalih 5.25 ni dovolj prostora da bi se pokrov zaprl. Ne vem, problem je, ker ga nikjer v trgovinah nimajo da bi pogledal...
KAko je pa kolega nasplošno zadovoljen z njim, kakšne pripombe ali samo pohvale.
Pa na sliki se ne vidi dobro, kaj je ohišje plastično al alu, ali mešanica ... ?
Lith ::
hja, kolega nima pripomb in je nasplošno zelo zadovoljen (samo je želel imet pleksi stranico, ki je za ta ohišja ni)
ti pa boš brez težav lahko dal tisti SB rack tam spredaj noter (če le niso tisti gumbi več kot 2 cm)
zakaj pa ne greš pogledat v Cool-PC ohišje ?
sej je tle naslov:
Naziv: COOL PC
Naslov: Sinja gorica 3
SI-1380 Cerknica
ti pa boš brez težav lahko dal tisti SB rack tam spredaj noter (če le niso tisti gumbi več kot 2 cm)
zakaj pa ne greš pogledat v Cool-PC ohišje ?
sej je tle naslov:
Naziv: COOL PC
Naslov: Sinja gorica 3
SI-1380 Cerknica
¤ black holes rule; I like the speed, speed kills ¤
Tnx, sem se odločil za WaveMasterja ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Chieftec DX-01SL-D-UOddelek: Kaj kupiti | 1439 (1275) | ddeben |
» | ohišje+PSU do cca 30kOddelek: Kaj kupiti | 2022 (1601) | hlodek |
» | katero stran diska je boljs hladit?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2189 (1494) | upirna |
» | good soundzzzzz!Oddelek: Kaj kupiti | 1077 (901) | Matek |
» | Home made ohišjeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 3021 (2141) | segi |