Forum » Operacijski sistemi » Po zamenjavi CDRW z DVDRW noce vec mountat medijev
Po zamenjavi CDRW z DVDRW noce vec mountat medijev
suprpp ::
Mnja, v kisti sem zamenjal CDRW z DVDRW in sedaj mi slack (9.1) noce vec mountat - "mount /mnt/cdrom" ne dela. Neki razmisljam da bi kr se 1x instaliral zadevo, ampak za vsak slucaj sprasujem, ce je kaka druga resitev. Bi moral samo poeditat kak conf file?
KoKi ::
v kisti sem zamenjal CDRW z DVDRW in sedaj mi slack (9.1) noce vec mountat - "mount /mnt/cdrom"
lahko da je drug device, ce nisis bil pozoren ce sta master pa slave menjana. kaj pravi /etc/fstab?
Neki razmisljam da bi kr se 1x instaliral zadevo, ampak za vsak slucaj sprasujem, ce je kaka druga resitev.
verjetno bi se dalo kaj naredit ja.
lahko da je drug device, ce nisis bil pozoren ce sta master pa slave menjana. kaj pravi /etc/fstab?
Neki razmisljam da bi kr se 1x instaliral zadevo, ampak za vsak slucaj sprasujem, ce je kaka druga resitev.
verjetno bi se dalo kaj naredit ja.
# hackable
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izdan Slackware 10.0Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 3138 (3138) | union |
» | SuSE ne vidi FAT32 particijOddelek: Operacijski sistemi | 1111 (1042) | root |
» | Pingo linux in priklop particijOddelek: Operacijski sistemi | 2245 (2140) | damjo |
» | VMWare na WinXP. Kako spraviti linux na net???Oddelek: Operacijski sistemi | 877 (795) | 2nemesis |
» | nOOb rabi pomoč pri redhat 9!Oddelek: Operacijski sistemi | 1324 (1215) | dr.J |