Forum » Programska oprema » Shranjevanje slike iz IE
Shranjevanje slike iz IE
Tear_DR0P ::
Ko v IE kliknem na sliko na strani, da bi jo shranil, mi ponudi zgolj možnost da jo shranim v BMP formatu. ČE kliknem nazaj in naprej ali osveži, jo lahko shranim JPEG. Kako IE prepričaš da ti omogoča shranjevanje slike v njenem lastnem formatu.
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
RacMan007 ::
Daj malo bolj razloži, v čem je problem. Če jaz prav razumem, ti, ko prvič odpreš stran in klikneš z desno tipko na neko sliko ter izbereš "shrani sliko kot..", dovoli le shranitev v bmp formatu?
Ker meni v tem primeru normalno omogoči shranitev v jpg in bmp formatu, odvisno kaj izberem pod "Save as tipe".
Torej ti moraš osvežiti stran, potem ti pa to dovoli? Če je tako, potem prvič slišim za tak problem, pa sem kar nekaj časa že računalniški uporabnik.
Pojasni malo bolje, potem ti bo morda kdo lahko tudi hitreje razložil zakaj prihaja do tega.
LP
Ker meni v tem primeru normalno omogoči shranitev v jpg in bmp formatu, odvisno kaj izberem pod "Save as tipe".
Torej ti moraš osvežiti stran, potem ti pa to dovoli? Če je tako, potem prvič slišim za tak problem, pa sem kar nekaj časa že računalniški uporabnik.
Pojasni malo bolje, potem ti bo morda kdo lahko tudi hitreje razložil zakaj prihaja do tega.
LP
Nekaj obvladam, a menim, da vsi ostali skupaj še več kot jaz!
Tear_DR0P ::
Hm ne zanm pojasnit bolj natančno. Poleg tega is pa tko pravilno dojel težavo.
IE mi ne da izbire kako želim shraniti slikico na katero z kliknem z desnim miškinim gumbom. Tudi če slika pod lastnostmi pravi .jpg, jo lahko js shranim kot .bmp. Šele ko stran osvežim in ponovim postopek jo lahko shranim kot jpg. Stvar se ne pojavlja redno, je pa moteča.
Sumim da je to podobno kot privzeta velikost IE okna, ko IE zaženeš.
IE mi ne da izbire kako želim shraniti slikico na katero z kliknem z desnim miškinim gumbom. Tudi če slika pod lastnostmi pravi .jpg, jo lahko js shranim kot .bmp. Šele ko stran osvežim in ponovim postopek jo lahko shranim kot jpg. Stvar se ne pojavlja redno, je pa moteča.
Sumim da je to podobno kot privzeta velikost IE okna, ko IE zaženeš.
"Figures don't lie, but liars figure."
Rok Nemec ::
To je to:
Internet Explorer Saves Images As Bitmaps (.bmp Files)
http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;810978
Internet Explorer Saves Images As Bitmaps (.bmp Files)
http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;810978
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Rok Nemec ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | gif format grafikeOddelek: Pomoč in nasveti | 1348 (1233) | IceLove |
» | Device managerOddelek: Pomoč in nasveti | 2886 (2703) | `ripper` |
» | WTF ???Oddelek: Pomoč in nasveti | 1009 (897) | bastadu |
» | Internet Explorer in shranjevanje slikOddelek: Programska oprema | 1024 (931) | iration |
» | win xp ne zazna celega diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 1165 (1075) | BigHugo |