Forum » Programska oprema » Panda Internet Security 2005
Panda Internet Security 2005
Dolby007 ::
Pozdravljeni!
Pred kratkim se uporabljal Panda Internet Security 8.5.0, ker se ta ni dala več avtomatsko posodablajti, sem si naložil Panda Internet Security 2005. Prejšna različica mi je delala lepo, pri tej pa se zagon windowsa xp časovno podalša.
Najprej se pokaže napis zagon windowsa traja ene 10s da se pokaže dobrodošli traja 5 s da zaigra start glasba potem spet traja da se pokaže slika ozadja brez ikon potem pa traja spet 30 s da se vse naloži, včasih se tray ikone sploh vse ne pokažejo.
Kaj bi lahko bil vzrok?
Prejšno različico sm odstranil predhodno, imam pa računalnik 3.2 Gb Athlon, 512 MB ram. Prosim za nasvet!
Lep pozdrav!
Pred kratkim se uporabljal Panda Internet Security 8.5.0, ker se ta ni dala več avtomatsko posodablajti, sem si naložil Panda Internet Security 2005. Prejšna različica mi je delala lepo, pri tej pa se zagon windowsa xp časovno podalša.
Najprej se pokaže napis zagon windowsa traja ene 10s da se pokaže dobrodošli traja 5 s da zaigra start glasba potem spet traja da se pokaže slika ozadja brez ikon potem pa traja spet 30 s da se vse naloži, včasih se tray ikone sploh vse ne pokažejo.
Kaj bi lahko bil vzrok?
Prejšno različico sm odstranil predhodno, imam pa računalnik 3.2 Gb Athlon, 512 MB ram. Prosim za nasvet!
Lep pozdrav!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri AV je najbolje imeti?Oddelek: Informacijska varnost | 2311 (1670) | hamax |
⊘ | Kateri antivirusni program kupitiOddelek: Programska oprema | 1642 (1489) | Damjan Jagar |
» | lsass.exe in panda platinum internet security 2005 problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1738 (1672) | OtonVM |
» | zakaj se mi pri klicanju interneta klice neka tuja cifraOddelek: Pomoč in nasveti | 1341 (899) | dolenska |
» | bs player in e mule se ne prenašata?Oddelek: Programska oprema | 826 (725) | micka |