Forum » Elektrotehnika in elektronika » DC/DC pretvorba 12v/ATX
DC/DC pretvorba 12v/ATX
Wannabi ::
Ali kdo ve ali ima kaksen nacrt kako bi pretvoril iz 12V z PWM tehnologijo na ATX napajanje za racunalnik, ki bi ga imel v avtu kao Mp3 player.
...:::uC ,only and the best:::...
stromar ::
pa uporabi le dva feta, ker štirje so preveč - se pozna na denarnici. Jaz sem dal štiri, ker sem predvideval vsaj 100W porabe, v resnici pa je okol 30W. Slike sem dobil, a sem jih pozabil dat na forum, zdaj pa ne vem kje so . Če ne jih ne bom našel, bom probal poskenirat
Thanks Stromar tole mi bo dokaj koristilo .Ql to vezje iscem ze stoletja, podobno sem nasel enkrat ze na enim pageu, sam nism vedu kam priklopit baze bc-jev.
Emm ka je ze, da, kako pa si razdrl transformator,ne da bi ga deformiral ,in ali ce si uporabil drugega?
stromar ::
Se daš v rokavice, transformator segreješ (lahko ga prevreš v vodi), nato pa dokler je še vroč potegneš narazen. Pazi da se ne opečeš
Iz zelo čudnega, Atx starega napajalnika sem naredil to stvar pa, zelo konkretno deluje na moji 600ki thanks StRoMar!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ATX napajalnik- stabiliziran usmernik (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 8870 (7207) | h25 |
» | ATX 250W napajalnik mi cviliOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1938 (1665) | VolkD |
» | ideje o predelavi napajalnikaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3945 (3326) | Azrael |
» | Napajanje PCja v avtu (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 10781 (8047) | stromar |
» | Navaden ATX sem predelal da dela na 12V vhoduOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 6978 (5229) | DimmniBurek |