Forum » Izdelava spletišč » Vprašanje kako vstaviti datoteko na stran in da si jo lahko potegnes pol tudi dol
Vprašanje kako vstaviti datoteko na stran in da si jo lahko potegnes pol tudi dol
klemen2004 ::
Upam da mi zna kdo povedat kako lahko na neko stran vstavim neko datoteko in jo downloadajo ustali dol primer na www. Freewebs. Com ali pa tudi kje drugje! Plzz helppol pa se question za to ko izberes domeno na Tk dot. Tk kako naredim da naprimer dam to ime namesto www. Freewebs. Com/blablabla?
Lp, hvala za odgovere! 1
Lp, hvala za odgovere! 1
- polepsalo: OwcA ()
Zanima me kako se vstavla programe in muske na spletno stran????
Zgodovina sprememb…
- spremenil: klemen2004 ()
Gandalfar ::
Pa v katerem jeziku ti pises?
Vsekakor se mi zdi zaljivo, da zahtevas od nas da ti pomagamo, sam pa niti toliko casa ne vlozis v vprasanje, da bi ga lepo postavil.
Vsekakor se mi zdi zaljivo, da zahtevas od nas da ti pomagamo, sam pa niti toliko casa ne vlozis v vprasanje, da bi ga lepo postavil.
Gandalfar ::
U, glej. Nov podatek.
Zdej pa se enkrat lepo napisi celo zgodbo. Kaj bi rad naredil in kako pa bomo poskusili pomagat.
Zdej pa se enkrat lepo napisi celo zgodbo. Kaj bi rad naredil in kako pa bomo poskusili pomagat.
No jst bi rad na mojo stran www.freewebs.com/playmouth dodal neki muske in filmov in iger, to je use
darh ::
Najprej preveri koliko prostora so ti dali navoljo, ker najbrž nevem kako velikih filmov ne boš mogel dajati gor.
Excuses are useless! Results are priceless!
McAjvar ::
err... pa se http:// se lepse slisi, kot http:\\
"[...] the advance of civilization is nothing
but an exercise in the limiting of privacy."
- Isaac Asimov
but an exercise in the limiting of privacy."
- Isaac Asimov
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [LINUX] Fedora 5 64Oddelek: Operacijski sistemi | 1228 (1025) | WinsuckeR |
» | Ocena Dizajna (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 4671 (3581) | Tody |
» | WEB Space, kje dobiti brezplačno pa čimveč prostora?Oddelek: Omrežja in internet | 1307 (999) | LapD |
» | GeForce4 Ti 4200 128MB (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 4516 (3429) | Sami |
» | MaketeOddelek: Loža | 2854 (2477) | ŽirC |