Forum » Programska oprema » Crack pdf datoteke
Crack pdf datoteke
orel ::
Imam pdf datoteko, ki ima pravice samo za gledanje na ekranu. Zadevo bi rad izpisal na tiskalnik!
Prosim za pomoč - kje dobiti takšen programček za crack - seveda freeware.
Prosim za pomoč - kje dobiti takšen programček za crack - seveda freeware.
- spremenilo: bastadu ()
aljazh ::
Na vprašanje ti žal ne znam odgovoriti, bi pa dodal, da če je dokument zaklenjen, je to zagotovo z razlogom. Najbrž ga avtor ne bi šel zaklepati zaradi "kul faktorja"
Roadkill ::
Pa mi povejte s kakim razlogom imajo prfoxi na friju zaklenjene svoje PDFje s predavanji?
Če ne drugače jih lahko OCRjaš. :)
Če ne drugače jih lahko OCRjaš. :)
Gandalfar ::
orel: hmm, da ti lahko pomagam rabim vedt eno 'malenkost' - katere verzije je PDF? Ce je kaj novejsega z enkripcijo bo malo tezje, ce pa ni.. pa se bo dalo kaj zmenit.
Tomay ::
Ene pdr-je se je dalo natisnit z ghost scriptom. Je pa tudi nekja plačljivih programov, ki omogočajo odklepanje.
Voodoo 4Ever
maticm ::
Ali bo z zgoraj omenjenim programom delalo tudi tole?
Imam PDF , ki ga berem normalno brez pass. Ko pa hočem eno slikco ven pa javi da je zaklenjen oz sploh ne morem "fotoaparata" uporabit!
Imam PDF , ki ga berem normalno brez pass. Ko pa hočem eno slikco ven pa javi da je zaklenjen oz sploh ne morem "fotoaparata" uporabit!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Na mreži sem si pobral dol en PDFOddelek: Programska oprema | 1181 (851) | opeter |
» | Kopiranje besedila iz PDFOddelek: Pomoč in nasveti | 5619 (5356) | _sem_ |
» | PDF - odklepanje dokumentovOddelek: Programska oprema | 3369 (3165) | All |
» | Password za Wordow documentOddelek: Programska oprema | 1515 (1374) | Cokolesnik |
» | Adobe acrobat in odstranitev zaščiteOddelek: Programska oprema | 1112 (942) | jetam |