Forum » Programiranje » SSI (with PHP)???
SSI (with PHP)???
edmund ::
Hem v test.shtml filu mam [!--#include virtual="test.php" --]
V test.php mam neko scripto, ki pokaže formo, senda variable na samo sebe preko POSTa (action=test.php), jih chekira in vpiše. test.php bi rad vključil v design, kar tudi lepo deluje. Do neke mere...
Ko submitam stuff na file, se pač odpre samo test.php, brez designa. Rad bi pa seveda, da bi se rezultat pokazal znotraj test.shtml, na mestu, kjer sem SSIjal stuff. Probal sem tudi z [!--#exec cgi="test.php" --] pa nekako noče delovat.
Mislim, saj je logično, če nasloviš test.php v action, samo ne da mi miru, ker sem to že videl. Med drugim tudi tukaj na slo-techu pomoje to deluje tako. Recimo anketa... Rezultate pokaže v istem designu - samo scripto zamenja z rezultati...
Please help? ;)
Aja, pričakujem kak lep odgovor, ne kaj naspol, kot se zadnje čase vse prerado dogaja - nažalost... In s tem močno pada kvaliteta...
V test.php mam neko scripto, ki pokaže formo, senda variable na samo sebe preko POSTa (action=test.php), jih chekira in vpiše. test.php bi rad vključil v design, kar tudi lepo deluje. Do neke mere...
Ko submitam stuff na file, se pač odpre samo test.php, brez designa. Rad bi pa seveda, da bi se rezultat pokazal znotraj test.shtml, na mestu, kjer sem SSIjal stuff. Probal sem tudi z [!--#exec cgi="test.php" --] pa nekako noče delovat.
Mislim, saj je logično, če nasloviš test.php v action, samo ne da mi miru, ker sem to že videl. Med drugim tudi tukaj na slo-techu pomoje to deluje tako. Recimo anketa... Rezultate pokaže v istem designu - samo scripto zamenja z rezultati...
Please help? ;)
Aja, pričakujem kak lep odgovor, ne kaj naspol, kot se zadnje čase vse prerado dogaja - nažalost... In s tem močno pada kvaliteta...
[28-Jun-2003 15:55:08] Body temperature above normal (error type 215)
[28-Jun-2003 15:55:08] No brain activity (error type 265)
[28-Jun-2003 15:55:08] No brain activity (error type 265)
- spremenilo: edmund ()
darh ::
pogej... z PHPjem verjetno najprej pogledas ce je blo kej poslano iz form, pol pa glede na to izpises rezultate oz izpises form v nasprotnem primeru....
ok... ko sem se jest nazadnje igral z SSIjem se mi zdi da se da vanga tud postat... in to je tako kot z GET... vse se prezrcali v includane fajle... torej... ce nekej postas v SHTML fajl, in mas notr includan karkoli drugega, se bi mogolo to pokazat v includanih filetih...
torej.. za GET sem preprican da dela tako, ampak za POST pa ne cist, ampak naceloma bi moglo delat...
kaj mors ti torej nardit ?
samo action v FORM tagu spremenis iz test.php v test.shtml
ok... ko sem se jest nazadnje igral z SSIjem se mi zdi da se da vanga tud postat... in to je tako kot z GET... vse se prezrcali v includane fajle... torej... ce nekej postas v SHTML fajl, in mas notr includan karkoli drugega, se bi mogolo to pokazat v includanih filetih...
torej.. za GET sem preprican da dela tako, ampak za POST pa ne cist, ampak naceloma bi moglo delat...
kaj mors ti torej nardit ?
samo action v FORM tagu spremenis iz test.php v test.shtml
Excuses are useless! Results are priceless!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | htaccess redirekcija v php datoteko - ne delujeOddelek: Programiranje | 830 (687) | misek |
» | sql injection [PHP + mysql]Oddelek: Informacijska varnost | 1864 (1589) | Lion29 |
» | [php-seje]Ali kdo pozna rešitev!Oddelek: Programiranje | 1383 (1209) | diovc |
» | javascript: element idOddelek: Izdelava spletišč | 869 (821) | alum |
» | Sprejemanje sporočil na svoji strani!Oddelek: Izdelava spletišč | 1005 (875) | sopex |