Forum » Navijanje » Radeon 9600SE
Radeon 9600SE
francka45 ::
Ojla!
jest sem pa bolj 'newie' v overclockanju in me zanima kako bi najbolj učinkovito navil mojo ASUS Radeon 9600SE (vem da ni ne-vem-kaj)
a bi rabil tudi boljše hlajenje , ker ta ventilatorcek, ki je sedaj gor mislim da ne hladi ravno vrhunsko-prej obratno
sem že razmišlal o povečanju vodnega hlajenja iz proca še na grafo...
matično mam ASUS A7V600...
u glavnem bi pa prosil vas profije za pomoč pri navijanju
LP
jest sem pa bolj 'newie' v overclockanju in me zanima kako bi najbolj učinkovito navil mojo ASUS Radeon 9600SE (vem da ni ne-vem-kaj)
a bi rabil tudi boljše hlajenje , ker ta ventilatorcek, ki je sedaj gor mislim da ne hladi ravno vrhunsko-prej obratno
sem že razmišlal o povečanju vodnega hlajenja iz proca še na grafo...
matično mam ASUS A7V600...
u glavnem bi pa prosil vas profije za pomoč pri navijanju
LP
sid911 ::
inštaliraš tele driverje pol pa še atitool in z njim višaš frevence....sam ne pretiravaj....počasi se daleč pride
Zgodovina sprememb…
- spremenil: sid911 ()
_Nejz_ ::
z ati toolom počasi višaj frekvence pa boš videl če se ti pregreva ali pa zmanjkuje voltaže
strictom ::
No da nebom nove teme odpiral se bom kar tu napopal.
Zanima me če se driverji poznajo pri navijanju, če bi z takšnimi ali drugačnimi driverji lahko bolj navil grafično oz. manj? In če se cca. za koliko(R9600PRO z catalyst max.: 432/343)?
Zanima me če se driverji poznajo pri navijanju, če bi z takšnimi ali drugačnimi driverji lahko bolj navil grafično oz. manj? In če se cca. za koliko(R9600PRO z catalyst max.: 432/343)?
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Connect3D Radeon 9550 v 9600 ?Oddelek: Navijanje | 2647 (1179) | Xserces |
» | kako bi lahko navil ATI Radeon 9600 XT ????Oddelek: Navijanje | 1267 (974) | GaS |
» | Artefakti na Radeonu 9800pro 128 (POMOČ!!!???)Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1328 (1058) | Veron |
» | ati radeon 9200 navijanjeOddelek: Navijanje | 1162 (972) | mtosev |
» | navijanje radeona 9600proOddelek: Navijanje | 1524 (1243) | O`Connor |