Forum » Loža » sorodniki
sorodniki
Yohan del Sud ::
Spet me en čisti firbec matra pa bi rad vedel, če ste v sorodstvenem razmerju s kom iz foruma. Sej veste, pričakujem odgovore v stilu "ja Thomas je moj fotr, Sergio pa potomc bratranca moje stare pratete"...
Jest osebno imam taku glupe sorodnike, da do petnajstga kolena ne bi nikoli nobenga prepričal, da gre na ta forum.
Jest osebno imam taku glupe sorodnike, da do petnajstga kolena ne bi nikoli nobenga prepričal, da gre na ta forum.
ahac ::
Moji sorodniki še PCja prižgat ne znajo. No, najde se kdo, ki zna uporabljat Word in Hotmail.
OldSkul ::
Moja dva bratranca pa obvladata računalnik v igranju igrc!
Jaz pa itak samo internet gonim!
Jaz pa itak samo internet gonim!
SkIDiver ::
da bi jz vedu ne. Ampak mam pa mal bolše sorodnike. Eni se kr mal spoznajo na zadeve, čene pa mene prašajo
Tomi ::
Jaz sem pa danes skoraj zgubil živce, ko se je oče spravil igrati CTS, pa sem imel odprt Media Player, in me kliče, kaj je narobe. Tako kot mami mu namreč pomanjšanje, taskbar in Show Desktop nič ne pomenijo
metrodusa.blogspot.com
A.J. ::
Jst mam bratranca in strica k se zlo spoznata na računala sam ju ne OC ne zanima. Na žalost. Ostali pa isto kot je reku ahac.
krucymucy ::
Nimam zlahte
Nimam nobenga!!! Vsaj da bi vedu ne!!! Ker fotr prav da je zlahta za k**** se skor bratranca ne poznam
Nimam nobenga!!! Vsaj da bi vedu ne!!! Ker fotr prav da je zlahta za k**** se skor bratranca ne poznam
Dexxx ::
en slo-techovc je moj bratranc v xyz-tem kolenu (zloooooooo daljni)
....jebi, jebi,jebi....cenzorja....
trillian ::
ja.. minmax je moj bratranec.
love, ursula
love, ursula
"The generation of random numbers is too important to be left to chance"
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sorodstvene vezi predsednikov ZDA (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 15306 (10087) | Gandalfar |
» | Totalno "butasto" vprašanje ........Oddelek: Loža | 2039 (1334) | bajro |
» | Kakšna je razlika med r9200 in r9200SEOddelek: Kaj kupiti | 1350 (1064) | frenk |
» | Incest.Oddelek: Loža | 6335 (5664) | Yohan del Sud |