Forum » Elektrotehnika in elektronika » Kondenzator-kaj je
Kondenzator-kaj je
dxx ::
Živjo!
Nisem expert (kak voltmod sem že naredil) na AC/DC področju in delam seminarsko o kondenzatorjih.Iskanje sem uporabil vendar nisem našel kakih posebno uporabnih rezultatov, zato vas prosim za pomoč. Zanima me točno, definicija kondenzatorja, njegov vpliv v el. krogu, tipi kondnzatorjev, vezave, itd..
Skratka vse, pa čimbolj kratko in jedrnato prosim.
Hvala.
Nisem expert (kak voltmod sem že naredil) na AC/DC področju in delam seminarsko o kondenzatorjih.Iskanje sem uporabil vendar nisem našel kakih posebno uporabnih rezultatov, zato vas prosim za pomoč. Zanima me točno, definicija kondenzatorja, njegov vpliv v el. krogu, tipi kondnzatorjev, vezave, itd..
Skratka vse, pa čimbolj kratko in jedrnato prosim.
Hvala.
Sycroft ::
v srednji soli smo imel dve knjigi. osnove elektrotehnike 1 in 2. zal pa ne vem vec kdo jih je napisal.. (vem). napisal jih je slavko žalar in kolikor se jaz spomnim je tam kar lepo razlozeno. pojdi v knjiznico in si sposodi.
upam da sem kaj pomagal.
upam da sem kaj pomagal.
TESKAn ::
Al pa učbenik za elektronske komponente, na faksu za elektrotehniko. Maš par sto strani samo o uporih, kondijih, tuljavah.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | inštalacija xpOddelek: Operacijski sistemi | 1868 (1763) | krikoman |
» | Računalnik zmrzuje, če imam zasedeno več kot 35GB...Oddelek: Pomoč in nasveti | 988 (869) | fahrenGONE |
» | Email Notifier?Oddelek: Programska oprema | 1599 (1513) | mj123 |
» | Image galerijaOddelek: Izdelava spletišč | 1049 (871) | Dead_Meat |
» | 100 % zasedenost CPU oz dsrss.exeOddelek: Pomoč in nasveti | 1128 (1069) | HitriPepe |