Forum » Navijanje » Višanje voltaže northbridge-u na plati Epox 8rda6+
Višanje voltaže northbridge-u na plati Epox 8rda6+
Eagle ::
Ko navijem ram do 233fsbja še dela vse vreji ko pa dam na 234 pa se ne zbudi več.. ram ziher ni kriv ker je corsair 4000 procesor pa je tuji mobile 2500+ tak da te najbrž treba povišat voltažo northbridgu
Zaj pa me zanima če lako povišam z stock hladilniki na plati..sicer je mašina dobro prevetrena.. Trenutno je vdd na 1,6 lahko pa dam na 1,8 in 2.0. Prosim za info..
Zaj pa me zanima če lako povišam z stock hladilniki na plati..sicer je mašina dobro prevetrena.. Trenutno je vdd na 1,6 lahko pa dam na 1,8 in 2.0. Prosim za info..
jao maš ti senzore v prstih ki ti izpisuje notranjo voltažo chipseta, čeprav probaš hladilnik?
Boki_ ::
Jao, ko da bi zidu govoru. Če se ti greje, pač je ne povišaš al pa ga bl ohladiš, če se ti pa ne greje lah bp povišaš...
Zaj pa me zanima če lako povišam z stock hladilniki na plati
A nej js vem kok se ti greje?? Zaka si potem sploh vprašal v zvezi s hladilnikom?!?!
Pa to kar si napisal... ROFLOLMAO
Najprej napišeš da maš voltažo chipseta 1.6V, pa vprašaš če jo lah s stock hladilnikom dvigneš.
Js ti lepo povem da probi potipat kok se ti greje hladilnik, pa mi ti neki blodiš o senzorju za voltažo...
Zaj pa me zanima če lako povišam z stock hladilniki na plati
A nej js vem kok se ti greje?? Zaka si potem sploh vprašal v zvezi s hladilnikom?!?!
Pa to kar si napisal... ROFLOLMAO
Najprej napišeš da maš voltažo chipseta 1.6V, pa vprašaš če jo lah s stock hladilnikom dvigneš.
Js ti lepo povem da probi potipat kok se ti greje hladilnik, pa mi ti neki blodiš o senzorju za voltažo...
I'm back
samo kurc sn dau vdd na 2.0 pa mi fsb še vedno ne gre prek 240..kurc pa rako
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Eagle ()
ne rabim če pravim da sn že dau vdd iz 1,6V na 2.0V pa ni skor nič pomagalo pi večjem fsbju
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Intel pentium 4 Northwood 2.4 ghzOddelek: Navijanje | 2014 (1375) | fire_3 |
» | Hladilnik za BartonaOddelek: Kaj kupiti | 1589 (1349) | Jan987 |
» | Hlajenje Radeona 9800SE z čem?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1789 (1149) | steev |
» | Hlajenje 9800seOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1647 (1372) | MEDENA |
» | Tt Volcano 12 vs. Silent BoostOddelek: Kaj kupiti | 2194 (1511) | G@MER |