Forum » Navijanje » ali se da navioti p4
ali se da navioti p4
lg85 ::
lp
mene pa zanima če se da navit procesor
P4 2.66GHZ 533MHZ
kako se to naredi in s katerim programom če je sploh možno ali pa je mogoče kakšna varianta lotanja??? :)
lp
rok
mene pa zanima če se da navit procesor
P4 2.66GHZ 533MHZ
kako se to naredi in s katerim programom če je sploh možno ali pa je mogoče kakšna varianta lotanja??? :)
lp
rok
rok
- zaklenil: kuglvinkl ()
zlabo ::
Seveda se da.
Navijaš iz biosa, z spreminjanjem FSB-ja, saj je pri P4 množilnik zaklenjen.
LP, zlabo
Navijaš iz biosa, z spreminjanjem FSB-ja, saj je pri P4 množilnik zaklenjen.
LP, zlabo
se opravičujem zgoraj sem napisu 2.66mhz :)
poprava 2.66ghz p4 procesorji na 533MHZ VODILU ČE SE SPLOH DA KATERI IZMED TEH NAVIT???
poprava 2.66ghz p4 procesorji na 533MHZ VODILU ČE SE SPLOH DA KATERI IZMED TEH NAVIT???
rok
alexb ::
Glej tvoj procesor dela na 2660mhz in ima 533mhz bus speed. Ker je pri P4 vodilo QuadPumped je osnovna frekvenca 133mhz. 133mhz*4=533. 133*20=2660. Ker je mnozilnik kar precej visok, FSBja ne bos mogel zelo povecati - 150mhz bo ze kar lepo (procesor ti bo laufal na 3 Giga.). Je pa vse skupaj odvisno od tvojega rama in koliko bo prenesel tvoj procesor. Ce pa FSBja ne mores spreminjati potem ne bo z navijanjem nic. Razen ce imas kak turbo mode v bios-u, ki ti bo vse skupaj pohitril za par procentov.. Samo to ni to.
hvala za odgovore
verjetno bo treba plato nabavit takšno da ima fsb v biosih ker moja nima no pa rame zamenjat pol pa bom lahko navil
lp
verjetno bo treba plato nabavit takšno da ima fsb v biosih ker moja nima no pa rame zamenjat pol pa bom lahko navil
lp
rok
Geo ::
Ce hoces maticno za navijat si mors kupit Abit is7 al pa ic7. V glavnem
Abit "mors" met ker je fajn ko ima en poseben meni kjer lahko navijas kolkr ti je.
Abit "mors" met ker je fajn ko ima en poseben meni kjer lahko navijas kolkr ti je.
SHIT!!! I did it again...
Zheegec ::
Hehe, nekateri ste pa smešni.
Če se hočeš peljati z avtom moraš nabavit Ferrarija, ker imajo samo oni takšno lepo rdečo barvo.
Če se hočeš peljati z avtom moraš nabavit Ferrarija, ker imajo samo oni takšno lepo rdečo barvo.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
lakotnyk ::
to pa tolk ni res... a nisi gledal the big blue.... tam je mel model fičkota pobarvanga v ferrari lepo rdečo barvo...
les grandes hommes font des grandes erreurs.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem s CPU taktom - IBM NetvistaOddelek: Strojna oprema | 1496 (1127) | zcetrt |
» | Intel P4 vs.Intel Dual coreOddelek: Kaj kupiti | 1149 (1051) | opeter |
» | I P4 2,66 Ghz ali A Athlon2600+Oddelek: Strojna oprema | 1207 (1003) | Good Guy |
» | Težave s QDI P4I865PE NOVO ali neOddelek: Strojna oprema | 1759 (1721) | Dr_M |
» | zakaj mi win ne prepozna višjega takta???Oddelek: Navijanje | 901 (839) | VASkO |