Forum » Igre » Call Of Duty problem
Call Of Duty problem
BladE_ ::
Pred ksne dvemi mesci sm nabavu COD:UO orginal iz trgovine Mantis cdkey pa je bil napisan na listku!!! ok sm ga usen uzeu in je kot po cudezu delu cdkey je bil taprav !! zdej sm dau (mam dva diska c: pa d:) c:format zbrisu windowse se enkrat posneu !(na d: je bil CoD in ga nism zbrisu) hocm zagnt spil da bi ga igrou po netu in mi rece da ja ta cdkey ze v uporabi!!! listek z cdkeyom sm pa založu !!!!
A kdo mogoc ve kam se shran cdkey u ker file 100% more bit ta file na racunalniku!!!!
HELP ME !!! TNX ALL !!!
A kdo mogoc ve kam se shran cdkey u ker file 100% more bit ta file na racunalniku!!!!
HELP ME !!! TNX ALL !!!
Akcija - Reakcija
- odklenil: kuglvinkl ()
mirage ::
Sicer nimam UO za COD pa je tako:
Zaženi regedit>hkey_local_machine>software>activision>call of duty
Poglej podatke pri codkey.
edit: Sem spregledal, da si reinstalirall windovse tako, da ti moj nasvet verjetno ne bo pomagal.
Zaženi regedit>hkey_local_machine>software>activision>call of duty
Poglej podatke pri codkey.
edit: Sem spregledal, da si reinstalirall windovse tako, da ti moj nasvet verjetno ne bo pomagal.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mirage ()
kuglvinkl ::
hocm zagnt spil da bi ga igrou po netu in mi rece da ja ta cdkey ze v uporabi!!! listek z cdkeyom sm pa založu !!!!
Ne štekam. A pol si vpisal CD KEy? Katerega zdej, če si pravega založil?
Ne štekam. A pol si vpisal CD KEy? Katerega zdej, če si pravega založil?
Your focus determines your reallity
BladE_ ::
zgleda da se je cdkey zbrisu ko sm reistaleru windowse in ga potem ni blo vpisanag v igri
TNX za help ! ! !
TNX za help ! ! !
Akcija - Reakcija
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Postavitev lastnega strežnika!Oddelek: Omrežja in internet | 2976 (2695) | Gwanaroth |
» | Katere igre preko neta?Oddelek: Igre | 4116 (3352) | Chronoboy |
⊘ | dve vprašanjiOddelek: Pomoč in nasveti | 877 (788) | gkovac |
» | .BIN , .MDFOddelek: Pomoč in nasveti | 960 (902) | mohha53 |