Forum » Programiranje » ..opet jest in moj c proglem
..opet jest in moj c proglem
Monster ::
ejte dajte mi kodo al pa vsaj smer kodiranja s katero bi prek C++ al pa c pogledal
sledeče:
kak veliko rama ma uporabnikin koliko ga je trenutno v uporabi
sledeče:
kak veliko rama ma uporabnikin koliko ga je trenutno v uporabi
Ka zaboga...
^cyer3d ::
ce uporablas win32 API pol mas eno funkcijo GlobalMemoryStatus...not wrzes strukturo, ki ti jo pol funkcija napolne z mem info...and dont forget use the force and MSDN:)
ja sm zdej ma pa še en problem zakaj mi neče messagebox ispisat tele vredonsti, pizda je VC++ glup, na vb-je tole kr gre...
ok zaka messageboxx ne izpiše bilo kakega podatka, nego vedno spreminja v char....
maš kako kodo zato al neki.
ok zaka messageboxx ne izpiše bilo kakega podatka, nego vedno spreminja v char....
maš kako kodo zato al neki.
Ka zaboga...
pac spremenis int v char:) lohka si sam napises funkcijo al pa uporabs recmo itoa() ... pa se includat moras , ce pa ne bo slo pa povej
ja ok gre hvala. Sm neki še, ka morš v C++ vedno pretvorit podatke iz tega v to...
pa ka maš slučajno kak projekt, ki piše v datoteko preko fstreama.h al neki takega jest sm vse skup založo/zgubo, sam pa glih ne vem kode na pamet.
tak če maš postaj al pa sendi na mail
tilenturnsek@slomail.com
Lp
pa ka maš slučajno kak projekt, ki piše v datoteko preko fstreama.h al neki takega jest sm vse skup založo/zgubo, sam pa glih ne vem kode na pamet.
tak če maš postaj al pa sendi na mail
tilenturnsek@slomail.com
Lp
Ka zaboga...
glede pretvorbe...to ni odvisn od languaga ampak od funkcije katero uporabljas, pretvorbe je treba ponavad nardit meeslm sj to ni nc tadcga:)tut pod VB je treba pretvort za razliko da tam to nardi compiler...pod c/c++ mas pa zato vec svobode juhey:) ce pa hoces res svobodo si pa ubod MASM32...asm, it rox za mjhne projekte je pa treba stwari kr dost obwladat:)zeh:)izzy:)) glede fstreama si pa ubod kksno knjigo pa tut kej sam nared ne sam copy/paste :)korkol keep roxing
Senitel ::
Ja za fstream:
#include
int main(void)
{
int neki=10;
float seneki=12.3456f;
ofstream out("output.txt");
out << "Mama, tuki pa ni treba pretvarjat!! " << neki << " " << seneki << endl;
out.close();
return 0;
}
#include
int main(void)
{
int neki=10;
float seneki=12.3456f;
ofstream out("output.txt");
out << "Mama, tuki pa ni treba pretvarjat!! " << neki << " " << seneki << endl;
out.close();
return 0;
}
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [c++]file read problemOddelek: Programiranje | 1606 (1341) | 'FireSTORM' |
» | [C++] Portabilna funkcija za kopiranje datotekOddelek: Programiranje | 2268 (1924) | Gundolf |
» | win api (c++)Oddelek: Programiranje | 2556 (1836) | Gundolf |
» | c++ datotekeOddelek: Programiranje | 4062 (3551) | Vesoljc |
» | Loopy problemOddelek: Programiranje | 1482 (991) | snow |