Forum » Pomoč in nasveti » Problem z zvocno
Problem z zvocno
R4vn ::
Frend ima cisto nov racunalnik z asusovo mamoplato. Ima intergrirano zvocno (via cipovje).
Stvar je taka, da eden zvocnik ne dela. Katerekoli zvocnike sva prikljucila, desni ni delal. Pa so drajverji lepo nalozeni in tisti 3D zvocni center je tudi skonfiguriran. Potem sem sel se s slaxom sprobat in se malo igral z alsamixer-jem, in je bilo enako. V comp je tudi zihr pravilno priklopjeno.
Jaz domnevam, da je problem v zvocni, torej mamiplati. Bi lahko bilo se kaj drugega? Kaj?
Stvar je taka, da eden zvocnik ne dela. Katerekoli zvocnike sva prikljucila, desni ni delal. Pa so drajverji lepo nalozeni in tisti 3D zvocni center je tudi skonfiguriran. Potem sem sel se s slaxom sprobat in se malo igral z alsamixer-jem, in je bilo enako. V comp je tudi zihr pravilno priklopjeno.
Jaz domnevam, da je problem v zvocni, torej mamiplati. Bi lahko bilo se kaj drugega? Kaj?
"In a world without walls and fences,who needs Windows and Gates?"
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | "ropotanje" v zvočnikih ob bolj obremenjeni grafikiOddelek: Zvok in slika | 839 (536) | 737 |
» | Vezava zvočnikov 5.1 na Samsung TVOddelek: Zvok in slika | 6092 (5283) | s-adi |
» | Zvočniki in slušalke istočasno?Oddelek: Zvok in slika | 5038 (4631) | eric_cartman |
» | Povezava 5.1 zvočnikovOddelek: Zvok in slika | 5967 (5021) | Medo |
» | Sound SystemOddelek: Zvok in slika | 1410 (1275) | BlackHole |