Forum » Omrežja in internet » prevod foruma
prevod foruma
R0K ::
Oj
Če ma slučajno kdo od vas slovesnki prevod foruma phpBB naj mi ga prosim pošlje na e-mail
lahko se zmenimo tudi za kakšno protiuslugo
lp Rok
Če ma slučajno kdo od vas slovesnki prevod foruma phpBB naj mi ga prosim pošlje na e-mail
lahko se zmenimo tudi za kakšno protiuslugo
lp Rok
Thrivial ::
V direktorju languages imas precej jezikov.
Loti se lang_english.php(predvidevam da najbolje znas anglescino). Notri imas vse spremenljivke in komentarje zraven. To je pri zastonjskih forumih srce foruma, tisto kar daje pecat forumu.
Ce si pa res zelis, ti lahko posljem objektivno preveden language_si.php(brez osebnega pristopa), v zameno za recimo banner 88x31 na strani.
Potem moras pa samo se FAQ prevesti, na katerem ravno delam, heh.
lp
Loti se lang_english.php(predvidevam da najbolje znas anglescino). Notri imas vse spremenljivke in komentarje zraven. To je pri zastonjskih forumih srce foruma, tisto kar daje pecat forumu.
Ce si pa res zelis, ti lahko posljem objektivno preveden language_si.php(brez osebnega pristopa), v zameno za recimo banner 88x31 na strani.
Potem moras pa samo se FAQ prevesti, na katerem ravno delam, heh.
lp
:: Member of Eror Team ::
... and Eror Team is gone...
... and Eror Team is gone...
Ales ::
Nisem prej videl tvojega posta... Če še rabiš prevod, ga dobiš brezplačno tukaj: http://modronebo.net/phpBB/viewforum.ph...
Samo malo ga priredi, če ne bo notri omenjeno "Modro nebo", gostovanje in take stvari.
Samo malo ga priredi, če ne bo notri omenjeno "Modro nebo", gostovanje in take stvari.
dexter ::
Hello!
Sori,ke se stulm!
A je mogoce se kak php+mysql free forum za uporabit?
Je se kak slo forum narejen z phpBB?
LP
Sori,ke se stulm!
A je mogoce se kak php+mysql free forum za uporabit?
Je se kak slo forum narejen z phpBB?
LP
Jebiveter ::
Recimo XMB Forum! Ce ga uspes prevest sekka!
Certainty of death. Small chance of success. What are we waiting for?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PhpBB3 Slovenski languge packOddelek: Izdelava spletišč | 5361 (2332) | KoMar- |
» | PHPBB SL language packOddelek: Izdelava spletišč | 5300 (4696) | btree |
» | Implementacija phpBB forumaOddelek: Izdelava spletišč | 1431 (1218) | roli |
» | Skripta za portal z preglednim forumom...Oddelek: Izdelava spletišč | 1892 (1630) | Bidox14 |
» | slo PHPBB ffoumOddelek: Omrežja in internet | 1783 (1611) | rc-car |