» »

Ja, saj vem, še en DVD

Ja, saj vem, še en DVD

Slo-Tech - Ker smo, kot smo že tolikokrat poudarili, vstopili v časovno zanko, "Naval pridnosti" imenovano, se je na paleti novega "česarkoli", opisanega na Slo-Techu, znašel nov DVD, ki ga je v roke vzel in obdelal DrSergioDJ. He got game, film o mladem uspešnemu košarkarju, ki se mu ponuja vstop v veliko študentskih ekip. Katero izbrati? Je film kvaliteten ter vreden ogleda? Je on samo tarča izkoriščevalcev? Klikni, beri, komentiraj!

6 komentarjev

Klemenn ::

dej nared opis american pie 2

Huey P ::

Zdaj ste me pa res presenetili! Tale film si želim gledati že celo večnost (na kaseti - vsi nimamo tolk dnarja za DVD) pa ga v videotekah še nisem našel, zato je ta opis meni bil zelo dobrodošel.

Naj dodam samo opombo k filmu: To je bil prvi film, ki je zanj naredila cel soundtrack ena rap skupina (Public Enemy).

Sergio ::

Jebediah: s svojimi komentarji me venomer presenecas. Saj ne bi o dejstvu, da Kos Računalniki sposojajo SAMO IN LE filme regije 2, pustimo dejstvo, da preden bo American Pie 2 Region One prišla v slovenske prodajalne, bo film že "star". daj, lepo te prosim...

luni ::

mah Sergio res bo treba zacet opisovat kake bolj znane filme... teh folk sploh ne pozna (sej jaz tud ne, ko smo ze pri tem)

Sergio ::

luni: ce gremo na znane, bo pa folk bentil, da so prevec stari... nic... treba se bo za regija 1 dvdje zment... nekako...

Nemelk ::

ce cte bolj znane filme, BO TREBA V ILEGALO!!! ma ne se sekirat, ce ilegale ne bi bilo, kako bi potem vedli, kaj je legalno!


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Levji kralj (2019) film (strani: 1 2 )

Oddelek: Sedem umetnosti
7610847 (4454) D3m
»

The Prototype

Oddelek: Sedem umetnosti
326978 (5444) oo7
»

After Earth

Oddelek: Sedem umetnosti
203024 (1876) particle
»

Requiem for a Dream

Oddelek: Sedem umetnosti
482600 (1874) hruske
»

Marketing in umetnost

Oddelek: Loža
201836 (1414) Thomas

Več podobnih tem