Forum » Pomoč in nasveti » nastavitev force feedback volana
nastavitev force feedback volana
tropinovec ::
ljudje!
pri nastavitvah za volan sem v igrici opazil možnost: analog steering off ali on?
kaj je sedaj to?
pri nastavitvah za volan sem v igrici opazil možnost: analog steering off ali on?
kaj je sedaj to?
- spremenil: tropinovec ()
whatson ::
hm.. res čudno..
analogno "šofiranje" (krmiljenje) vklop/izklop ... mogoče s tem onemogočiš funkcijo krmiljenja ... sicer pa nevem v čem je sploh fora analognega krmiljenja... obstaja tudi digitalno ?
mene tudi zanima, kaj je tu za ene fore
analogno "šofiranje" (krmiljenje) vklop/izklop ... mogoče s tem onemogočiš funkcijo krmiljenja ... sicer pa nevem v čem je sploh fora analognega krmiljenja... obstaja tudi digitalno ?
mene tudi zanima, kaj je tu za ene fore
Čas včlanitve v Slo-Tech - 6. nov 2000 ob 20:39
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Digitalni radiatorski termostatOddelek: Kaj kupiti | 10115 (1608) | m0LN4r |
» | Avtomatizacija sobe - drugičOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4284 (3243) | Smrkc |
» | Postopno ugašanje in prižiganje LEDOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1678 (1580) | beeone |
» | Računalnik bere misliOddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 8232 (7324) | roli |
» | Fazno krmiljeni motorji s polprevodniški mi elementi.Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2531 (2370) | radiator |