Forum » Loža » 20:2K
20:2K
Misak ::
No kaj kmalu bo Slo-Tech imel dvatisocega clana (ceprav se mi zdi da jih je aktivnih okoli 100).
Kaj to prinaša Slo-Techu?
Verjamem da je velika razlika med tistimi ki so ze v samem zacetku postali del SloTecha in tistim, ki so prišli na novo. Verjetno je res, da so stari clani "bolj izkuseni" (pa karkoli naj bi ze ta beseda pomenila) kot novi clani. Res da je v zadnjem casu postalo vedno vec "spammerjev" foruma, pa vseeno menim da velja izrek: vec glav vec ve.
Upam da ne bo forum dozivel y2k crasha (no bolj U2k:) in da bo doticni forum sluzil se naprej temu, zaradi cesar je bil ustvarjen - Informiranje in pomoc.
Sam sem se veliko naucil, in sem tudi vesel, da sem "del" Slo-Techa, pa ceprav sem vecinoma dejaven samo v eni temi.
Kaj to prinaša Slo-Techu?
Verjamem da je velika razlika med tistimi ki so ze v samem zacetku postali del SloTecha in tistim, ki so prišli na novo. Verjetno je res, da so stari clani "bolj izkuseni" (pa karkoli naj bi ze ta beseda pomenila) kot novi clani. Res da je v zadnjem casu postalo vedno vec "spammerjev" foruma, pa vseeno menim da velja izrek: vec glav vec ve.
Upam da ne bo forum dozivel y2k crasha (no bolj U2k:) in da bo doticni forum sluzil se naprej temu, zaradi cesar je bil ustvarjen - Informiranje in pomoc.
Sam sem se veliko naucil, in sem tudi vesel, da sem "del" Slo-Techa, pa ceprav sem vecinoma dejaven samo v eni temi.
(`\'ˇ.¸(`\'ˇ.¸ ~ ¸.ˇ\'´)¸.ˇ\'´)
´ˇ.¸SloCartoon.net¸.ˇ`
(¸.ˇ\'´(¸.ˇ\'´ ~ `\'ˇ.¸)`\'ˇ.¸)
´ˇ.¸SloCartoon.net¸.ˇ`
luni ::
Hm hm, me je ze Marjan opozarjal, da se bliza 2000. uporabnik. Bomo naredili eno festo
Artificial Intelligentia
Misak ::
Festa?
Sounds like a good idea
Sounds like a good idea
(`\'ˇ.¸(`\'ˇ.¸ ~ ¸.ˇ\'´)¸.ˇ\'´)
´ˇ.¸SloCartoon.net¸.ˇ`
´ˇ.¸SloCartoon.net¸.ˇ`
whatson ::
Naredite nekaj podobnega kot je naredil Mobisux; deset-tisoči uporabnik je dobil praktično (zelo smešno) nagrado. problem je edino da se 10000 uporabnik Mobisuxa ne javlja na mail, kamor so ga obvestili za nagrado (se mi zdi).
Nekaj podobnega bi trebalo narediti 2k uporabiku S-Tja... Vsaj neko pozornost do njega pokazati, če že ne drugo.
10k uporabnika S-Tja bi pa trebalo na stroške S-Tja peljat na 30 dnevno potovanje okoli sveta
Nekaj podobnega bi trebalo narediti 2k uporabiku S-Tja... Vsaj neko pozornost do njega pokazati, če že ne drugo.
10k uporabnika S-Tja bi pa trebalo na stroške S-Tja peljat na 30 dnevno potovanje okoli sveta
Čas včlanitve v Slo-Tech - 6. nov 2000 ob 20:39
Binji ::
Hehe, kaj da se jst zdej vsak dan 100x prjavim sam da bi bil 10.000?
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!
`DoC ::
Mislim da množičnost včlanitve posameznikov na Slo-Tech samo po sebi dokazuje, katera stran zadnje leto ali dve caruje v slovenskem internetnem prostoru.
+°´°+,¸¸,+°´°~What We Do In Life, Echoes In Eternity~°´°+,¸¸,+°´°+
gkovac ::
na zalost sem tuki bolj mal casa da bi lahko zagotovo trdil kaj se je dogajal prej... je pa neki res in se cist strinjam z Misakom... S-T je ena dobra zadeva... forum je vreden ogleda in sevede tudi sodelovanja... ceprav vcasih ne dobis lih odgovora na tisto kar te zanima in ceprav vcasih ne odgovoris na nekaj kar vec, ker se ti preprosto ne da
kolk je aktivnih na S-T forumu ne vem... mislim pa da kar precej in kar se tice spamanja forumov... eh!... s tem se itak ukvarjajo na vseh forumih
za 2000 uporabnika pa bi blo res lepo da bi nardil zur (a ne Big Kahune??? ) 2000 uporabnik pa bi lahko dobil recimo majico zastonj... do 10.000 nam pa fali se precej... do tacas sem lahko ze predsednik vlade in Internet z zakonom prepovem
lp,SuLc
kolk je aktivnih na S-T forumu ne vem... mislim pa da kar precej in kar se tice spamanja forumov... eh!... s tem se itak ukvarjajo na vseh forumih
za 2000 uporabnika pa bi blo res lepo da bi nardil zur (a ne Big Kahune??? ) 2000 uporabnik pa bi lahko dobil recimo majico zastonj... do 10.000 nam pa fali se precej... do tacas sem lahko ze predsednik vlade in Internet z zakonom prepovem
lp,SuLc
lp,
Tomi ::
Sulc, sicer ne, da ti ne bi privoščil, da bi bil premier, ampak kaj takega bi bilo nedopustno
Sicer pa se kaj takega seveda ne more zgoditi ( na srečo ).
Drugače pa lahko res rečem, da je Slo-tech hit slovenske e-scene, saj bomo imeli od 6. novembra 2000 ( bolj ali manj aktivnih ) uporabnikov ( Joker jih je imel sedaj 3000, samo je čisto v razsulu )..
Forza 2000.
Sicer pa se kaj takega seveda ne more zgoditi ( na srečo ).
Drugače pa lahko res rečem, da je Slo-tech hit slovenske e-scene, saj bomo imeli od 6. novembra 2000 ( bolj ali manj aktivnih ) uporabnikov ( Joker jih je imel sedaj 3000, samo je čisto v razsulu )..
Forza 2000.
metrodusa.blogspot.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tudi v Sloveniji se je začelo...Oddelek: Loža | 1985 (1082) | V-i-p |
» | Zakaj smo vsi tako komercialni?Oddelek: Slo-Tech | 1570 (1014) | sketch |
» | lunijev odhod - the begining of a nightmare?Oddelek: Slo-Tech | 1938 (1233) | luni |
» | Poleg Slo-Techovega foruma zahajam še na...Oddelek: Omrežja in internet | 2366 (1783) | Thrivial |