» »

Kdo bo zmagovalec Slo-Tech pesniškega slema?

Kdo bo zmagovalec Slo-Tech pesniškega slema?

Slo-Tech - Čas je potekel in kar 22 nadebudnih Slo-Techerjev je oddalo svoje pesmi. Kako dobro je ali kako všeč vam je, kar so ustvarili, pa boste odločili uporabniki. Najprej preberite objavljene pesmi, potem pa glasujte za svojo najljubšo. Časa za glasovanje imate do torka zjutraj, zato se ne obirajte preveč, komentarji posameznih pesmi pa naj gredo v to temo.

9 komentarjev

mchaber ::

Kot kaže bo Kiz0 vs. Tito
.

Sumo ::

Mislim, da imajo tisti, ki so svoje pesmi oddali prej, kar precejšnjo prednost, saj se večini ljudi ne da brat vseh pesmi in tako glasujejo za prvo ki jim je dokaj všeč.

Tic ::

Res je.:\
persona civitas ;>

Tito ::

Hehe, ta bo pa tesna... Sem pogledal in kar 12:12 :D .

Tito ::

Če bi bilo pravo tekmovanje bi moralo bit potem še finale in bi se prvi spopadli z drugo posmico... Tako da bi se našel pravi zmagovalec... Napriemr da sedaj 4 gredo naprej od tega pa se na koncu še prvedva sfajtata :P

speed machine ::

Tito: kaj ze mas drugo pesem v delu, da ti tak disi finale?:D

DoloresJane ::

Tito - dobra ideja. Če bomo priredili še kakšen slem, jo bomo premislili. Je pa res, da bi v tvojem primeru potrebovali precejšno "predanost" finalistov, tako da bi se morda kdo iz lenobe odpovedal zmagi.

Satanized ::

Moja je itak najboljsa.

Glede dvoboja na vrhu pa, may the best man win! :)

lp, JT.
-- is it love or is it faith --

Tito ::

Zmaga je že odločena ;)... Nekaj časa sva bila še izenačena proti popoldnevu mu je pa začelo eksponentno naraščati. He kaj češ je pač boljši... Drugače pa itaq da jih imam na zalogi. Stvar je le navdiha. Če sem dobro razpoložen lahko v 5 minutah naredim spodobno pesmico... SAmo da bi se pa poglobil in napisal pesmem, ki bi bila kvalitetna bi pa kar dosti več časa potreboval, pa taka pesem tu tudi nebi uspela. Samo poglejte rezultate, ki so predvsem na strani lahkotnih tem...

Kaka ljubezen tu zagotovo nebi palila :\ .


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Grafična RADEON 9800SE ali GeForce FX 5600

Oddelek: Kaj kupiti
5964 (926) mloncar
»

2500 Barton hladilnik

Oddelek: Kaj kupiti
71167 (1095) boštjan
»

kateri napajalnik?

Oddelek: Kaj kupiti
121784 (1607) Fury

Več podobnih tem