Forum » Navijanje » overclocking 300a na pranacin-swupm
overclocking 300a na pranacin-swupm
dexter ::
Hello!
Mogoce lahko kdo pomaga/svetuje?
Problem:mam en celeron 300a ki dela na mojem sistemu na 450 pri 2.1v brez problema.
Zdej druga plata nima voltage za stelat je na at napajalniku z via chipsetom,firma je concord in ima podporo za 100mhz,ni pa za stelat napetosti.
1 proba:prefarbam pine na 300 za 2.2v in tistega za 100mhz (B21) -----ne zalavfa
2 proba:spraskam nazaj B21 in proba------dela (samo na 300)
Zdej: Naj bi ta pin B21 delal na vseh sistemih/cipovjih?
Je mogoce da tam dela na 2.1v tle bi pa rabu vec da bi se zbudu (ker bi moral na 2.4v it,kar se mi zdi prevec).
LP
Mogoce lahko kdo pomaga/svetuje?
Problem:mam en celeron 300a ki dela na mojem sistemu na 450 pri 2.1v brez problema.
Zdej druga plata nima voltage za stelat je na at napajalniku z via chipsetom,firma je concord in ima podporo za 100mhz,ni pa za stelat napetosti.
1 proba:prefarbam pine na 300 za 2.2v in tistega za 100mhz (B21) -----ne zalavfa
2 proba:spraskam nazaj B21 in proba------dela (samo na 300)
Zdej: Naj bi ta pin B21 delal na vseh sistemih/cipovjih?
Je mogoce da tam dela na 2.1v tle bi pa rabu vec da bi se zbudu (ker bi moral na 2.4v it,kar se mi zdi prevec).
LP
Dzos ::
Isti celeron se mi poti v kisti vec ko kako leto ze na 2.4v pozimi, poleti moram vcasih dat tudi na 2.5 da deluje normalno.
Dzos: Prvi opomin. Ne mi dajat treh zaporednih postov. Maš opcijo popravi in maš možnost zbrisat tvoj odgovor.
Bom to pot jaz za tabo počistu.
Dzos: Prvi opomin. Ne mi dajat treh zaporednih postov. Maš opcijo popravi in maš možnost zbrisat tvoj odgovor.
Bom to pot jaz za tabo počistu.
msmiha ::
To bi moglo delat na vseh čipsetih. Pa si 100% da si pobarval s takim flomastrom, ki ne prevaja toka
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težave s QDI P4I865PE NOVO ali neOddelek: Strojna oprema | 1759 (1721) | Dr_M |
» | Celeron 500 - kako na 83 MHz?Oddelek: Navijanje | 1404 (1181) | Jaxx |
» | POMOČ PR VOLTAŽI!!!Oddelek: Navijanje | 1194 (1042) | webcreator |
» | Celeron 333A ?Oddelek: Navijanje | 1403 (1281) | Shadowman-x |
» | voltazaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1777 (1581) | tom1981 |