Forum » Programiranje » php zadeva..
php zadeva..
lordgreg ::
potrebujem delček slo-techa oz neko zadevo:
sem na strani FORUM, nakar glasujem v anketi. sedaj pa, ker za dodajo glasa programček dela v nekem drugem fajlu.. in po končanem vpisu v tabelo spet skoči z header fajlom nazaj na FORUM..
točno to me zanima,.. kako skočiti nazaj na stran, kjer si bil prej, brez da bi uporabljal kakšno dodatno spremenljivko (torej, brez tega: nekaj.php?prejsnja=dir/nekfajl2.php)
kako torej narediti kaj takega?
sem na strani FORUM, nakar glasujem v anketi. sedaj pa, ker za dodajo glasa programček dela v nekem drugem fajlu.. in po končanem vpisu v tabelo spet skoči z header fajlom nazaj na FORUM..
točno to me zanima,.. kako skočiti nazaj na stran, kjer si bil prej, brez da bi uporabljal kakšno dodatno spremenljivko (torej, brez tega: nekaj.php?prejsnja=dir/nekfajl2.php)
kako torej narediti kaj takega?
na slepo ugibam:
javascript:history.back(1) oz javascript:history.back(2) v mojem primeru???
javascript:history.back(1) oz javascript:history.back(2) v mojem primeru???
Gre-Gor ::
lordgreg ce mas php pol lahko uporabis:
Header("Location: $HTTP_SERVER_VARS[HTTP_REFERER]");
Header("Location: $HTTP_SERVER_VARS[HTTP_REFERER]");
http://www.delphi-si.com
tenkju veri mač..
čeprav ne vem, zakaj bi uporabljal še $HTTP_SERVER_VARS, če ti zadostuje že druga zadeva.. hm... hvala.. dela
čeprav ne vem, zakaj bi uporabljal še $HTTP_SERVER_VARS, če ti zadostuje že druga zadeva.. hm... hvala.. dela
Gre-Gor ::
hehe vem, sm dal copypaste iz moje skripte pa se nism popravil povsod tega :) .. (prelen)
http://www.delphi-si.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | javascript:history.back();Oddelek: Izdelava spletišč | 1126 (1056) | AndrejS |
» | Kako narediti redirect, če uporabnik vpiše napačno ime .htmlOddelek: Izdelava spletišč | 1411 (1312) | darh |
» | Vstopanje z geslom ?Oddelek: Izdelava spletišč | 1553 (1251) | rokpok |
» | cgiOddelek: Programiranje | 1421 (1341) | Mr.Joker |
» | cookie+phpOddelek: Programiranje | 1254 (1109) | darh |