Forum » Omrežja in internet » Koncno ADSL!
Koncno ADSL!
[t502] ::
Danes sem dobil ADSL ampak ne mislite si, da je slo vse po maslu.
Prvo sem se mucil uro pa pol, da bi IE 5.5 pokazal stran, da se bi lahko registriral. No iz tega in bilo nic. Potem sem klical na 080-1000 pa sem z onim tam 45 minut gruntal kaj bi lahko bilo narobe in potem mi je svetoval naj nanovo namestim IE (ker je povzrocal nekaksno napako). Dobro...grem na nadzorno plosco-dodaj odstrani programe in ni bilo IE nikjer. Iscem...nic pa sem formatiral disk nanovo nalozil Windowse 98 SE in je cudezno delalo prez problema.
No in tako sem prisel do tako pricakovaega ADSL-a
BTW nova pisava na Slo-Tech-u? (Tahoma?)
[t502]
Prvo sem se mucil uro pa pol, da bi IE 5.5 pokazal stran, da se bi lahko registriral. No iz tega in bilo nic. Potem sem klical na 080-1000 pa sem z onim tam 45 minut gruntal kaj bi lahko bilo narobe in potem mi je svetoval naj nanovo namestim IE (ker je povzrocal nekaksno napako). Dobro...grem na nadzorno plosco-dodaj odstrani programe in ni bilo IE nikjer. Iscem...nic pa sem formatiral disk nanovo nalozil Windowse 98 SE in je cudezno delalo prez problema.
No in tako sem prisel do tako pricakovaega ADSL-a
BTW nova pisava na Slo-Tech-u? (Tahoma?)
[t502]
Tomi ::
Ne, pisava je ista, samo ti si nisi še nastavil pisave pod Default, in imaš Tahomo. Sicer pa to ni nič narobe
metrodusa.blogspot.com
[t502] ::
Podpisano pogodbo sem dobil nazaj 21.6 (cetrtek) in danes 29.6 (petek) so mi prisli motirat.
Sem pa iz Maribora (Tabor).
[t502]
Sem pa iz Maribora (Tabor).
[t502]
asPeteR ::
Lej vem vse specifikacije natančno, toda mene zanima Realnost, ki je ponavadi drugačna od črk na papirju, slabe izkušnje s telekomom pač.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | končno sem dobil KABEL!!!Oddelek: Omrežja in internet | 1575 (1047) | Tomi |
» | ADSL - Mnenja!Oddelek: Omrežja in internet | 2200 (1094) | Mlchk |
» | ADSLvsCABLEOddelek: Omrežja in internet | 1655 (1202) | krucymucy |
» | ADSL KRANJOddelek: Omrežja in internet | 1482 (1185) | Igor |
» | Mrezna karta za ADSLOddelek: Kaj kupiti | 1403 (1169) | Igor |