Forum » Pomoč in nasveti » Problemi z tipkovnico!!
Problemi z tipkovnico!!
kamilo ::
pentim III 1ghz, 256 ram 133mhz, matrox g400,win2000.
Ja ni mi jasno enkrat mi tipkovnica dela,ko računlanik restartam ne dela???????HELP??
Ja ni mi jasno enkrat mi tipkovnica dela,ko računlanik restartam ne dela???????HELP??
Muflon1 ::
1.) poglej če maš v redu vštekano tipkovnico
2.) poskusi s kako drugo tipkovnico
3.) menjaj plato
2.) poskusi s kako drugo tipkovnico
3.) menjaj plato
Stran za ljubitelje skuterjev http://runnerklub.20m.com
gappee ::
Hm, bl mal rešenih problemov s tipkovnco...
Jst mam pa tale problem:
Imel sem brezžično tipkovnco in miško(kuplena v kompletu; delujeta na dveh kanalih-1 in 2; sj drgač ne vem kaj 2 kanala pomenita, vem sam da morata bit isto nastavljena). Tipkovnca mi je crknla , zato sm všteku žično tipkovnco. Ampak zdj mi pa, k pržgem al pa restartam računalnik, kr začne cvilt in ne dela . Če jo pa izštekam, pa neha cvilt in dela. Potem grem v WinXP, mi spet zablokira in začne cvilt z mal drugačnim zvokom. Če pa grem v WinME, pa mi tipkovnca dela.
Niti mal mi ni jasn, zakaj bi to tko delal.
Je treba kako napetost v BIOSu nastavt?
Jst mam pa tale problem:
Imel sem brezžično tipkovnco in miško(kuplena v kompletu; delujeta na dveh kanalih-1 in 2; sj drgač ne vem kaj 2 kanala pomenita, vem sam da morata bit isto nastavljena). Tipkovnca mi je crknla , zato sm všteku žično tipkovnco. Ampak zdj mi pa, k pržgem al pa restartam računalnik, kr začne cvilt in ne dela . Če jo pa izštekam, pa neha cvilt in dela. Potem grem v WinXP, mi spet zablokira in začne cvilt z mal drugačnim zvokom. Če pa grem v WinME, pa mi tipkovnca dela.
Niti mal mi ni jasn, zakaj bi to tko delal.
Je treba kako napetost v BIOSu nastavt?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Na tipkovnici ne dela črka "}"Oddelek: Pomoč in nasveti | 2056 (1763) | Twix |
» | TipkovnicaOddelek: Pomoč in nasveti | 785 (719) | fanatiktech |
» | TipkovncaOddelek: Strojna oprema | 869 (820) | NighthawkSLO |
» | Vzdržljivost pekačaOddelek: Strojna oprema | 1321 (836) | Mr.B |
» | Jaz se ne grem več!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1076 (845) | morphling1 |