Forum » Pomoč in nasveti » Računalnik se resetira ko vstavim nove rame
Računalnik se resetira ko vstavim nove rame
naty000 ::
Imam plato asus a7v600, procesor amd 2600, ddr 512mb pc3200 400mhz transcend. Sedaj pa sem vstavila še ddr 512mb pc3200 400mhz transcend(elexir). Kaj bi lahko bilo narobe, ker sem zamenala rame že 3x? Vsi so bili od drugih proizvajalcev.
- polepsal: Predator ()
OZZY ::
Kaj pa se zgodi, če je notri samo elexir.....
Sam tko..ta elexir je za en kura* ram...pocen ampak nič vreden.....Kompatilnost z njim je tudi problem. Najcenej v Sloveniji so VM rami za 15400 +ptt=16000 ... To so rami z vitalic mosel čipi. Tudi njihovo delovanje je veliko bolje kot elexir....
mogoče bi nadgradnja biosa rešila kako težavo..
Sam tko..ta elexir je za en kura* ram...pocen ampak nič vreden.....Kompatilnost z njim je tudi problem. Najcenej v Sloveniji so VM rami za 15400 +ptt=16000 ... To so rami z vitalic mosel čipi. Tudi njihovo delovanje je veliko bolje kot elexir....
mogoče bi nadgradnja biosa rešila kako težavo..
Go with the flow.
DominusSLO ::
upam da si upoštevala dejstvo da na najinih platah dela 400megaherčni ram samo v prvih 2 slotih...tretji ni kompaktibilen s pc3200
obvezno pa moraš imet upgrade biosa---z originalnim sem imel probleme s stabilnostjo
LP
obvezno pa moraš imet upgrade biosa---z originalnim sem imel probleme s stabilnostjo
LP
cpu&nb watercooled, gpu on air at the moment
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DDR 1024mv pc400Oddelek: Strojna oprema | 820 (695) | [DaDo] |
» | nov računalnikOddelek: Kaj kupiti | 1390 (1185) | mkonci |
» | Odločam se med tema računalnikoma; Katerega izbrati?Oddelek: Kaj kupiti | 947 (922) | mtosev |
» | low cost PC za igreOddelek: Kaj kupiti | 1913 (1227) | nodes |
» | Nujno podajte komentar!Oddelek: Kaj kupiti | 1822 (1514) | freserovski |