Forum » Loža » Slovenski nacionalni program
Slovenski nacionalni program
TheHijacker ::
Mogoče kdo ve kje bi lahko dobil vsebino revije "Nova revija" številka 57 iz leta 1987, v kateri je bil predstavljen slovenski nacionalni program? Mogoče sploh kdo ve za kaj točno se gre v tem programu?
http://www.google.si
Elemen_T ::
Skoči v bližnji arhiv...mogoče boš kaj najdel tudi v NUK-u, če ne, vprašaj tam zaposleno.
Elemen_T ::
muh muruh. Nič ne morem rečt ker nisem 100%.
Tudi sam sem iskal stare izvode revij in časopisov pa sem več ali manj vse našel. Da pa bi bilo kaj v elektronski obliki pa bi po mojem vedel, ker imam slo splet v mezincu.
Tudi sam sem iskal stare izvode revij in časopisov pa sem več ali manj vse našel. Da pa bi bilo kaj v elektronski obliki pa bi po mojem vedel, ker imam slo splet v mezincu.
Tomi ::
V NUKU imajo Novo revijo tega letnika ( preverjeno ). Samo gledaš lahko samo, če bi član. Če boš prišel, pojdi v časopisno čitalnico, pa naroči.. Dobil boš takoj..
metrodusa.blogspot.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Moj Mikro številki 1990 September in NovemberOddelek: Loža | 5440 (3048) | Tom-Cat |
» | Revija SWP - ozadjeOddelek: Pomoč in nasveti | 3179 (2119) | d4vid |
» | Skeniranje starih revij (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 18703 (13160) | Alamar |
» | Reviji dinozavri/mrgolazen, 3d očala?Oddelek: Loža | 2364 (1412) | Keth Selhan |
» | Nova anketa: Koliko knjig ste v prejšnjem letu prebraliOddelek: Novice / Ankete | 4508 (3750) | tecumseh |