Forum » Loža » športna ura, pulzmeter - kaj kupiti za ugodno ceno
športna ura, pulzmeter - kaj kupiti za ugodno ceno
taran0tin ::
Kupiti nameravam pulzmeter in sicer nekaj za ugodno ceno. Malo sem pogledal okrog in ugotovil da ure sigma sport pc 1300/1600 relativno ugodne v primerjavi s kakšnim Polar-jem. Ali ima kdo kakšne izkušnje z njimi? So dovolj robustne za občasno rekreativno rabo ali nakup odsvetujete?
Hvala za odgovore!
Hvala za odgovore!
KTr1sk ::
ok jaz predvidevam da si že našel odgovor, zato ne bom odgvoarjal ampak bi rad vprašal, kako naj izvem kakšen imam min in max srčni utrip, kako se nekako izračuna, koliko si star x ...
i5-14500k,32gb ddr5,6700xt,nvme2x,hdd4x, Dell G3223Q
KTr1sk ::
a tako enostavno heh, torej 198 bom gledal da ne bom prekoračil, namreč jaz se vsako leto vozim več s kolesom, lani sem bil vsak mesec na več rekreativnih "golaž" tekm, tud na vršič, rogla, bla bla ampak nisem imel polarja in nisem vedel kako treniram, zmeraj sem na "pamet" vozil, letos pa bom začel tako da se bom kontroliral, jutri grem na "probo" ;), in tako bom še imel večje veselje, sem pa spremljal, utrip heh zdaj ko nič ne delam, račmo med "delom" na netu-surfanje imam povprečje 70 utripa, sem pa nekaj delal, okrog hiše-pospravljal pa kr neki pa okrog 90, potem mal hitrej hodm po stopnicah sm mel že 100, potem laufam okrog hiše par krogov sm mel 165 in sem že bil kar fajn zadihan, čeprav mi je laufat veliko težje kot kolesarit..
EDIT: sem najdel en zanimivo stran in tudi tam je pokazalo 198 http://www.osebnitrener.com/online/utrip.htm
EDIT: sem najdel en zanimivo stran in tudi tam je pokazalo 198 http://www.osebnitrener.com/online/utrip.htm
i5-14500k,32gb ddr5,6700xt,nvme2x,hdd4x, Dell G3223Q
Zgodovina sprememb…
- spremenil: KTr1sk ()
PrimozR ::
Po tisti formuli bi jest mel max tm okrog 203. NA tekmi sem prišel do 204. SIcer je pa to FUL odvisno od človeka do človeka. Pa vemd a je prvi psot star 2 leti, a mi PC 1600 z obačsnimi motnjami (:D) deluje že 2 leti. Za svoj denar dobra ura, a se vseeno ne bi branil Polarja 7x0i :)
Tomay ::
Jaz imam en cheap puls meter, dobil za darilo in tudi razmišlljam o nove, ker mi ta pri večjih hitrostih s kolesom in večji frekvenci dihanja ne kaže čisto prav. Ima pa pas, ki si ga daš čez prsa. Videl sem neke variante ki merijo na ušesu, a ima kdo izkušnje s tem?
Obstajajo še kakšne druge variante?
Obstajajo še kakšne druge variante?
Voodoo 4Ever
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pametna športna uraOddelek: Kaj kupiti | 3478 (2184) | Heisenberg |
» | Tekaška uraOddelek: Šport | 10617 (6401) | Machete |
» | Merilec srčnega utripaOddelek: Loža | 12456 (6774) | #000000 |
» | Kupujem uro z merilcem utripaOddelek: Loža | 4400 (3871) | teoo |