Forum » Pomoč in nasveti » Problem povezat dva računalnika !
Problem povezat dva računalnika !
zombies ::
Oki za vas je to čist u izi zame je pa to mjhn problem ker ne znam
En mi je reku sam wizard uporab pa bo evo sm uporabu vse wizarde pa pojma kva nej nardim
Če bi to enkrat vidu bi dojel en frend k pa to oblada pa nima cajta že 1 mesc ga čakam da se oglasi zdej sm pa reku da bi vas prašu za nasvete.
Mam pa xp sp2 na obeh rač.
dve mrežni ena je za net adsl na drugi pa cross-over kabl k je povezan na drug rač.
Zdej bi pa rabu vsaj povezavo med dvema rač ! Da ne dajem vse na dvd-je
(Če je možno pa še da mam na obeh net brez ruterja al pa kej tazga )
Pa vas lepo prosm če mi povete od začetka pa do konca kako kej nastavt res nujno rabm !
En mi je reku sam wizard uporab pa bo evo sm uporabu vse wizarde pa pojma kva nej nardim
Če bi to enkrat vidu bi dojel en frend k pa to oblada pa nima cajta že 1 mesc ga čakam da se oglasi zdej sm pa reku da bi vas prašu za nasvete.
Mam pa xp sp2 na obeh rač.
dve mrežni ena je za net adsl na drugi pa cross-over kabl k je povezan na drug rač.
Zdej bi pa rabu vsaj povezavo med dvema rač ! Da ne dajem vse na dvd-je
(Če je možno pa še da mam na obeh net brez ruterja al pa kej tazga )
Pa vas lepo prosm če mi povete od začetka pa do konca kako kej nastavt res nujno rabm !
K0K0 ::
Tuki si preber moj prvi post maš lepo razložen kako se poveže dva računalnika. Za deljenje internet povezave pa mal tuki pobrski
K0K0 ::
za workgroup: start > desni klik na > my computer > properties > computer name > change.
za uporabnike: greš na control panel (nadzorna plošča) > user accounts (uporabniki) > create a new acount
tole ti bo tud prov pršlo
za uporabnike: greš na control panel (nadzorna plošča) > user accounts (uporabniki) > create a new acount
tole ti bo tud prov pršlo
Zgodovina sprememb…
- spremenil: K0K0 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Radeon 9600xt v okvariOddelek: Kaj kupiti | 4036 (3941) | dejan15 |