» »

Problemi z punkbusterjev v call of duty

Problemi z punkbusterjev v call of duty

getfrik ::

Doma mam 4 računalnike zvezane v lan prek switcha in zvezano vse skup na adsl!problema nastane ko hocemo igrat vsi naenkrat na netu in dva se povezeta dvema pa napise tole "Server disconnected-has been permanetly banned from this Game Server via punkbuster...GLOBAL punkBuster GUID BAN 42cdf50" !Kaj je tu problem?Seveda noben ne chita :)
Hvala
lp

mucenik ::

Hja....
Mogoče ti zato nedela ker nimate v
nastavitnah enable punkbuster.

speed machine ::

Mogoče ti zato nedela ker nimate v nastavitnah enable punkbuster

Potem bi server javu da punkbuster ni vključen.

Men je ta error metal ko sem mel težave z serijsko.
//

Zgodovina sprememb…

Matek ::

GLOBAL punkBuster GUID BAN je načeloma globalen ban z vseh strežnikov, ki uporabljajo punkbuster. Recimo, če nekdo prekomerno cheata in se ga nekajkrat dobi, ponavadi faše globalni ban in je njegova serijska takoreč neuporabna.

Ne vem sicer, zakaj bi dobili tako sporočilo šele ko se vas nabere več, moral bi ga že prvi ko se connecta, če je res globalno banan.

Sicer pa kakorkoli že, če nimate štirih različnih serijskih številk, ne boste mogli igrati, s tem se je treba sprijazniti. Eno kopijo igre lahko ti uporabljaš samo na enem računalniku naenkrat, enako je, ali jo maš skopirano na svojem računalniku v sosednji sobi ali pa si jo skopiral sosedu/sošolcu/prijatelju.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

droid ::

mora na vsakem pcju imet call of duty drug cd-key

Matek ::

droid, če si mislil to kot vprašanje, potem ja, vsak računalnik mora imeti drugačen CD-KEY, če si pa to podal kot trditev, se pa strinjam ;)
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

droid ::

kot trditev saj tako mam jas na dveh pcjih in sem tudi že naredil lan party z več pcji

Banananjam ::

Če na skrekanem serverju ni PBja ima lahko več igralcev isti ključ.

Storm ::

Men pa Call of Duty skozi ven meče češ da mam PB init failure. Zdej sem bil cca 3 mesce odsoten iz CODa, tk da ne vem kaj mi je uštimat. PB mam enable drgač.
Markec The Great

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Punk Buster problem

Oddelek: Pomoč in nasveti
173359 (1716) Ciklamen

cod 4

Oddelek: Igre
101094 (767) ahac
»