Forum » Izdelava spletišč » php galery samo za admina
php galery samo za admina
Doman ::
Iščem en php galery ki nebi imel nič kometarjev, glasovanj, sploh se nebi dalo registrerat, za logirat bi bilo samo okno za admina ki bi potem spreminjal vsebino, dodajal slike inp. Na hotscrips sem gledal, vendar so vse galerije take da se lahko vsak prijavi, dodaja slike, glasuje inp.
Ima kdo rešitev zame?
LP.
Ima kdo rešitev zame?
LP.
Dirkac ::
Malo bolj poglej te galerije in videl boš, da večina omogoča tudi izklop opcij, kot so registracija novih userjev, glasovanje ...
.: www.mobile.si :.
McAjvar ::
taksno galerijo pa si dokaj enostavno lahko napises sam, ni tako tezko, kot se morda zdi. se na dizajn admin dela ti ni treba pazit in se s tem matrat.
"[...] the advance of civilization is nothing
but an exercise in the limiting of privacy."
- Isaac Asimov
but an exercise in the limiting of privacy."
- Isaac Asimov
glavic ::
gleh prejšnji teden sem spisal nekaj podobnega za public > http://glavic.sloweb.net/gallery/
slike samo vržeš v nek dir, kjer ti skripta sama zgenerira thumbnaile in naredi strani...
dodaj samo eno okno kjer te vpraša za geslo, ko hočeš dostopiti do galerije..
slike samo vržeš v nek dir, kjer ti skripta sama zgenerira thumbnaile in naredi strani...
dodaj samo eno okno kjer te vpraša za geslo, ko hočeš dostopiti do galerije..
Musselli bizi
plavko61 ::
Sem pogledal glavicov primer "gallery" in sem kar impresioniran nad objektno zgradbo kode. Mi lahko prporočaš kakšno knjigo, sam imam namreč težave z razumevanjem objektnega programiranja.
Dvakrat preberi, nato pa blekni...
Doman ::
jast sem šele popoln začetnik vendar mi pri instalaciji galerije sporoči to napako:
The 'include' directory (located in the directory where you uploaded Coppermine) should be writable in order to save your configuration. Use your FTP program to change its mode to 777.
The 'albums' directory (located in the directory where you uploaded Coppermine) should be writable in order to allow pictures upload. Use your FTP program to change its mode to 777.
The 'userpics' directory (located in the 'albums' directory on your server) should be writable in order to allow pictures upload. Use your FTP program to change its mode to 777.
The 'edit' directory (located in the 'albums' directory on your server) should be writable in order to allow pictures upload. Use your FTP program to change its mode to 777.
To je treba v mojem FTP programu spremenit v chmod777, vendar iščem in iščem na programu pa ne najdem. Uporabljam pa LeechFTP
The 'include' directory (located in the directory where you uploaded Coppermine) should be writable in order to save your configuration. Use your FTP program to change its mode to 777.
The 'albums' directory (located in the directory where you uploaded Coppermine) should be writable in order to allow pictures upload. Use your FTP program to change its mode to 777.
The 'userpics' directory (located in the 'albums' directory on your server) should be writable in order to allow pictures upload. Use your FTP program to change its mode to 777.
The 'edit' directory (located in the 'albums' directory on your server) should be writable in order to allow pictures upload. Use your FTP program to change its mode to 777.
To je treba v mojem FTP programu spremenit v chmod777, vendar iščem in iščem na programu pa ne najdem. Uporabljam pa LeechFTP
glavic ::
plavko61: v življenju nisem kupil knjige ker bi jo hotel; vse kar znam sem se naučil online, največ preko manuala in tutorialov; tako da ti jaz ne morem priporočat nobene knjige za php+sql, žal...
Musselli bizi
Zgodovina sprememb…
- spremenil: glavic ()
Tody ::
ČE si bi želel gospodje ogledat dva link bolj spodaj v oddelku bo cool V drugem primeru prosim za en velik klik
Hvala !
Hvala !
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Apache - localhost JA, IP naslov NEOddelek: Omrežja in internet | 6640 (6499) | ManDriver |
» | VsftpOddelek: Operacijski sistemi | 1343 (1250) | trnvpeti |
⊘ | Težave Xgroznik-a pri izdelavi strani!Oddelek: Izdelava spletišč | 1998 (1454) | OwcA |
» | Linux / netOddelek: Pomoč in nasveti | 1627 (1300) | roscha |
» | Jebela cesta PHP?Oddelek: Na cesti | 1363 (1155) | ilanium |