Forum » Omrežja in internet » Problemi z routerjem
Problemi z routerjem
Poseidon ::
Danes sem se loggal na slo-tech forum, ker imam sledeč problem. Doma imam 2 računalnika, ki sta povezana z BELKIN routerjom, imam pa tudi ADSL in pa statični IP naslov. Problem je sledeč - router mi vsake toliko časa zamrzne(približno nekaj ur) - dostop do routerja dela OK, vendar internet nikakor ne dela (+mail +vse, kar je v zvezi z netom)... Isto se mi je dogajalo pri prejšnjem routerju (Cannoy), in sem se zato odločil za nakup novega routerja. Upam, da ni problem ta, da sem spet kupil zanič router.Ko kličem na 0801000 mi pravijo, da je problem z modemom, vendar če modem povežem neposredno na računalnik, vse dela, kot je treba. Mislim, da je problem v nastavitvah routerja. Sam se ne spoznam na delovanje routerja in na nastavitve. Prosim za pomoč Nujno
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Linksys wrt54gl in bridgeOddelek: Omrežja in internet | 7480 (6608) | BlaY0 |
» | Povezava dveh routerjevOddelek: Omrežja in internet | 7545 (7137) | Leet1337 |
» | TP-LINK WR642G V3 - sesul - rabim pomočOddelek: Strojna oprema | 2357 (2357) | Belli |
» | problem ftp serverOddelek: Omrežja in internet | 1962 (1652) | primus1024 |
» | Router AT-AR220E in delovanje P2P programov.?Oddelek: Omrežja in internet | 2668 (2352) | Narcos Satanicos |