» »

virus...neznan

virus...neznan

alum ::

zdravo...imam problem...oz. ga ima kolegica, ki je sprejela "sliko" (no danes smo ugotovili, da je bil vb script file)...zdaj je na racunalniku stala...ze tako stari in do amena nestabilni win millenium povzrocajo se dodatne tezave...kot kaze ji je virus (katerega ime mi je neznano...mozno celo, da je homemade) onesposobil av program, tako da le tega vec negre zagnat, prav tako pa se explorer oz. karkoli poskusis namestit, zapre po dolocenem, nepredvidljivem casovnem intervalu...tako je v bistvu preprecena sleherna moznost namestiteve av programa (tudi v safe mode so problemi identicni)...

no....sedaj pa vprasanje...kaj storiti? vseekakor bi bilo veliko lazje, ce bi poznal morebitno ime virusa, ki je ukuzil racunalnik, prav tako bi mi koristili kakrsni koli nasveti glede namestitve AV-ja. Ce se kdo ze srecal s podobno tezavo, oz. pozna simptom zapiranje delujocih oken....prosim za pomoc...

lp, wakum

Vikking ::

dobi si program f-prot za dos!! Z sistemsko disketo pojdi v dos, zaženi f-prot za dos in upaj na najboljše!!!!

Tody ::

rešitev spraviš nujne podatke na varno in formatiraš disk z Milenium ali pa XP pa daš vse nstavitve na low (moja punca ma pentium 400 pa XP čist lepo laufajo gor v takem smislu) daš SP2 gor daš NOD al pa ker antivirus in zadeve nazaj presnameš in takoj poženeš AV.

iso2000 ::

če kje dobiš cd z Norton Antivirus ti omogoča tudi boot s cdja in direkt pregledovanje računalnika. Pa še zadnje definicije virusov lahko uporabiš.

LP

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Win32/TrojanProxy.Mitglieder.NAF in neodzivni programi

Oddelek: Pomoč in nasveti
7960 (898) nicjasno
»

Trojanski Konj

Oddelek: Pomoč in nasveti
121941 (1727) matic35