Forum » Mobilne tehnologije » foroaparat na Motorola V525
foroaparat na Motorola V525
Cloud_Strife ::
Par dni nazaj sem kupil pri Si.mobilu motorolo V525. Do tukaj vse lepo in prav.
Pridem domov in preizkusim vgrajeni fotoaparat: Zelo razocaran. Slike so slabe in se neke crte se vidijo v vodoravni smeri. Kot pri TV ko slika ni cista; debele vodoravne crte!
(te crte niso tako ocitne ampak zelo motijo)
Ima kdo V525? Ali ima kdo podobne izkusnje?
Sem gledal na mobisux slike narejene od V525, moje ne pridejo tistim niti do gleznjev...
Ali se da ta model nadgradit na V600?
Pridem domov in preizkusim vgrajeni fotoaparat: Zelo razocaran. Slike so slabe in se neke crte se vidijo v vodoravni smeri. Kot pri TV ko slika ni cista; debele vodoravne crte!
(te crte niso tako ocitne ampak zelo motijo)
Ima kdo V525? Ali ima kdo podobne izkusnje?
Sem gledal na mobisux slike narejene od V525, moje ne pridejo tistim niti do gleznjev...
Ali se da ta model nadgradit na V600?
100% Otaku
Caligula ::
Nesi jo zamenjat. Nimajo vse 525 teh tezav. Skratka pojdi po drugo. Cimprej. V roku 8 dni ti morjo itak brez kakih pripomb menjat. Fotoaparat na tej Motoroli ni bog ve kajin nekaj jih ima tudi kake take tezave-crte,.. ne pa vse.
Sami ::
Moj frend ima tale mobi in dela veliko lepše slike kot moja Nokia 6610i in na slikah ni nobenih črt, nesi ga zamenjat.
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W
|CyGNUS-x ::
Če hočeš delat zelo lepe slike si kupi digitalca.
Ni in ne more biti nobenega drugega načina za preizkušanje
resnične moči kapitalistične države kot je vojna.
resnične moči kapitalistične države kot je vojna.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri driver?Oddelek: Mobilne tehnologije | 1277 (1043) | iNooby |
» | Išče se naslednik V525Oddelek: Mobilne tehnologije | 1677 (1579) | jurre |
» | kateri mobitel kupiti?Oddelek: Mobilne tehnologije | 4125 (3728) | NemecRok |
» | Nalaganje Jar iger na motorolo v525 (nujna pomoč)Oddelek: Mobilne tehnologije | 1675 (1479) | zver28 |
» | Mobiteli ki se prelomijo.Oddelek: Mobilne tehnologije | 1861 (1411) | borchi |