Forum » Zvok in slika » SLO navodila za televizor Panasonic TX-32PM11D
SLO navodila za televizor Panasonic TX-32PM11D
jurel ::
Sem nov na forumu in najprej vse skupaj prav lepo pozdravljam.
Pred kratkim sem čez mejo kupil televizor Panasonic TX-32PM11D. Zraven pa sem dobil navodila v nemškem, francoskem in italijanskem jeziku. Zanima me ali ima kdo od vas omenjeni TV in navodila v slovenščini ali angleščini.
lp
Jurel
Pred kratkim sem čez mejo kupil televizor Panasonic TX-32PM11D. Zraven pa sem dobil navodila v nemškem, francoskem in italijanskem jeziku. Zanima me ali ima kdo od vas omenjeni TV in navodila v slovenščini ali angleščini.
lp
Jurel
lp
Jure
jurel ::
Sem že vprašal, pa so mi odgovorili, da oni nimajo navodil in naj grem z računom v trgovino kjer sem ga kupil .
lp
Jure
CaqKa ::
probaj v bigbangu ali kaki podobni trgovini poiskat enako tv pa probaj prodajalca prijazno prosit če ima ta tv slo navodila in če bi si jih lahko sfotokopiral. (razloži situacijo) probaj v več trgovinah.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zunanji disk - prepoznan kot RAW v Win7Oddelek: Pomoč in nasveti | 848 (683) | SmeskoSnezak |
» | Prosim za pomoč - routerOddelek: Omrežja in internet | 1865 (1630) | lali12 |
» | CBL blokada odhodne pošteOddelek: Pomoč in nasveti | 1700 (1463) | Feren |
» | nov ram, novi problemiOddelek: Pomoč in nasveti | 1051 (856) | gruntfürmich |
» | Trgovina TECH TRADE prodaja pokavrjeno robo???Oddelek: Pomoč in nasveti | 1327 (1056) | kuglvinkl |