Forum » Programiranje » [C++] windows redirect operator >
[C++] windows redirect operator >
Simko ::
Zdravo,
a mi lahko kdo pomaga, pri tem problemu:
Ce je program preusmerjen z operatorjem >,
npr.: mojProgram ...parametri... > "ime datoteke",
kako na enostaven način dobiti "ime datoteke" v katero se bo izpisal output.
Hvala!
a mi lahko kdo pomaga, pri tem problemu:
Ce je program preusmerjen z operatorjem >,
npr.: mojProgram ...parametri... > "ime datoteke",
kako na enostaven način dobiti "ime datoteke" v katero se bo izpisal output.
Hvala!
Vesoljc ::
hmm...
tole ti izpiše podane parametre
sam to ni to kar hočeš, ali pač?
tole ti izpiše podane parametre
#include <iostream> using namespace std; int main(int argc, char* argv[]) { cout << "argc = " << argc << endl; for(int i = 0; i < argc; i++) cout << "argv[" << i << "] = " << argv[i] << endl; }
sam to ni to kar hočeš, ali pač?
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...
Simko ::
Ne to ni to kar hocem.
Jaz bi rad le "string" za operatorjem >, na eleganten nacin. Ne bi rad pacal znak po znak, in ugotavljal ce je kateri znak enak operatorju '>' in potem shranil vse zanke za tem...
No, ampak mislim, da niti ne bom potreboval tega, kot ugotavljam...ker v bistvu potrebujem la handle do datoteke "ime datoteke", tega pa lahko dobim na drug način, kot ugptavlja MSDN.
Hvala vseeno.
Jaz bi rad le "string" za operatorjem >, na eleganten nacin. Ne bi rad pacal znak po znak, in ugotavljal ce je kateri znak enak operatorju '>' in potem shranil vse zanke za tem...
No, ampak mislim, da niti ne bom potreboval tega, kot ugotavljam...ker v bistvu potrebujem la handle do datoteke "ime datoteke", tega pa lahko dobim na drug način, kot ugptavlja MSDN.
Hvala vseeno.
darh ::
Mislim da bi simko rad nekaj takega:
program.exe /cudni-parametri > output-file.txt
Samo pomoje nima "program.exe" nič vpliva nad tem kaj se dogaja za znakom ">", ker že shell razbije stvar na 2 dela in shrani output ki ga naredi "program.exe /cudni-parametri" v "output-file.txt".
Kaj pa če rešiš takole:
program.exe /cudni-parametri /output output-file.txt
program.exe /cudni-parametri > output-file.txt
Samo pomoje nima "program.exe" nič vpliva nad tem kaj se dogaja za znakom ">", ker že shell razbije stvar na 2 dela in shrani output ki ga naredi "program.exe /cudni-parametri" v "output-file.txt".
Kaj pa če rešiš takole:
program.exe /cudni-parametri /output output-file.txt
Excuses are useless! Results are priceless!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: darh ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | C# izvoz podatkov - lokacijo vpiše uporabnikOddelek: Pomoč in nasveti | 1623 (1521) | fokz8 |
» | Delo za datotekami in zbirkami v zbirniku...Oddelek: Programiranje | 831 (699) | Brane2 |
» | Pomoc pri nalogiOddelek: Programiranje | 2006 (1812) | FuI2cY |
» | JAVA kako se premikati v Card layoutuOddelek: Programiranje | 1241 (1149) | matjazx |
» | [visual c++] #ifdef _DEBUGOddelek: Programiranje | 1095 (1036) | Vesoljc |