Forum » Strojna oprema » Vprasanje za poznavalce
Vprasanje za poznavalce
JanimeZZZ ::
Ali se da uzet poskodovano gf4200 kartico (moja )
in eno na kateri je skurjen procesor,ne prevec verjetn, tok da je kartica neuporabna, in
ga zamenjat z mojim delujocim?
Tko bi si lahko pomoje prsparu kr neki denarja, glede na to da se zadeve se zmeraj prodajajo za 15-20k.
No, in ce se to da , a kdo ma tako u izi skurjeno kartico in mi jo za ksno simbolicno ceno proda?
In se; kje se da dobit baker (ksn centi debeline za zdelavo vodnih blokov seveda), pa tudi ostale potrebne dele, cimceneje?
Zdej k usi tok o temu vodnemu hlajenju govorite ste se mene nakurl.
LP
in eno na kateri je skurjen procesor,ne prevec verjetn, tok da je kartica neuporabna, in
ga zamenjat z mojim delujocim?
Tko bi si lahko pomoje prsparu kr neki denarja, glede na to da se zadeve se zmeraj prodajajo za 15-20k.
No, in ce se to da , a kdo ma tako u izi skurjeno kartico in mi jo za ksno simbolicno ceno proda?
In se; kje se da dobit baker (ksn centi debeline za zdelavo vodnih blokov seveda), pa tudi ostale potrebne dele, cimceneje?
Zdej k usi tok o temu vodnemu hlajenju govorite ste se mene nakurl.
LP
!??
SuperHik ::
Janime: zelo težko
ker je proc prilotan na kartico od spodaj kamor ne moreš pridt z nobenim lot-kolmom.
ker je proc prilotan na kartico od spodaj kamor ne moreš pridt z nobenim lot-kolmom.
Always look on the bright side of life; LIFE! You never saw my wife ...
Keyser Soze ::
Ni kasično lotanje to. Druge metode, ki pa niso tako razširjene in tudi aparature niso poceni. Poleg tega, da je treba biti previden. Tako da... najcenejša možnost je nakup nove kartice...
P.S.: Razen če najdeš koga, ki ti to naredi za simbolično ceno. PA veliko sreče.
P.S.: Razen če najdeš koga, ki ti to naredi za simbolično ceno. PA veliko sreče.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Menjava čipa na matični ploščiOddelek: Pomoč in nasveti | 2880 (1583) | AtaStrumf |
» | Dual boot WIN10 / WIN XPOddelek: Operacijski sistemi | 1123 (1056) | Spajky |
» | Električni skuter- problemOddelek: Na cesti | 2209 (1102) | titles |
» | Navijanje Bartona 3000+Oddelek: Navijanje | 2256 (1263) | 69charger |