» »

PROSTOR ZA VAJO

PROSTOR ZA VAJO

GANDALF ::

A ma kdo kakšne informacije o tem, kako dobit prostor za vajo (muska - band pa to), nej pove prossim.

Tomi ::

Izkušnje mojega prijatelja. Najprej zbobnaš vse člane skupaj na en brain-drain, kjer vsi pomislijo, kdo ima kakšno žlahto blizu, ki ima kakšno uto ali kaj podobnega. Potem pa začneš iskati.
Če ne pa, malo zadevo "internacionaliziraš", pa se bo že našel kdo, ki ima kakšno kočo prosto. Sicer pa, kaj igrate?
metrodusa.blogspot.com

iščemo že 1let - sicer se nismo nikol resno spravl, ker bi ga potllej že mel. Igramo pa tko...metal/grunge...neki umes:>

whatson ::

preveri vse možne sorodne povezave če majo kake garaže, ute, kleti, sobe,... samo da se da igrat:D

če pa ne bo šlo drugače, pa imej profesionalnejši pristop:
pojdi do koga, ki ima kako večjo firmo, ali skladišče, ali kaj podobnega in ga poskušaj prepričati s tem, da mu obljubiš, da mu boš delal reklamo, takoj ko boste medijsko znani:D:D
Čas včlanitve v Slo-Tech - 6. nov 2000 ob 20:39

DeViCeD ::

Zaklonisca, stari gasilski domovi, kleti vse se da...se posebej ce jim obljubis placilo VSAJ elektrike ...
Mi placujemo en star gasilski dom, pa smo dal ene 24000 SIT za eno leto, z elektriko, to se mi zdi dost pocen ...
So, if I press C, E and G I play C?

blagor vm ne
jah...se bo treba opogumit...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

O smiselnosti gasilskih društev (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
11518196 (3382) titovili
»

Gasilci

Oddelek: Loža
131844 (1265) MIHAc27
»

LAN-Party

Oddelek: Pomoč in nasveti
151852 (1212) crniangeo
»

Vlom v gasilski dom