Forum » Igre » GOTHIC II
GOTHIC II
Valdr Galga ::
Ali mi lahko kdo pove kje se v Gothic II v 1. chapter-ju (The Menace) najde snapper weed. K morm za Constantina to najdt pa sm 3/4 mape pregledu pa ni nkjer nc
Q: What does "Valdr Galga" mean?
A: Valdr Galga is one of Odin's many names, meaning ruler of the gallows.
hordak ::
Poglej okoli Snorting creature-ja na high pastures (malo naprej od slapov pri prelazu v Valey of the mines), ali pa v dolini pod stopnicami, ki vodijo iz High pastures proti Onarjevi farmi poglej malo po grmovjih.
karafeka ::
Če se prav spomnem, je tam pri drugem vhodu v mestu (ne pri tistem, skozi katerega prvič prideš v mesto), tam ko stoji Mike (tist ki ti ponudi pomoč za 10 dinarjev). Tam malo poišči po grmovju (levo od Mika). Zdaj nisem sigurn če je tam ravno ta rastlina (vem da je ena, ker sem jo iskal ko lud, potem pa jo najdeš 3 metre stran).
Valdr Galga ::
Hvala, sem nasu. Se eno vprasanje. Ali kdo ve v kateri trgovini prodajajo gothic, gothic II pa se NOTR? rabm ta dodatk !!!
Q: What does "Valdr Galga" mean?
hordak ::
Gothic II sem videl na polici v Big-Bangu (BTC), za NOTR pa mislim da ga pri nas ne boš dobil. Verjetno zato, ker obstaja samo nemška verzija - obstajajo pa fan-made podnapisi v angleščini. Vsekakor si ga dobi, ker je res super, samo malo prelahek
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gothic 2 Gold editionOddelek: Igre | 3909 (1908) | Linko |
» | Original igro zaženem, a se ne zgodi nič..Oddelek: Igre | 1888 (1503) | Cold1 |
» | RPG igreOddelek: Igre | 1233 (1029) | triple cross |
» | Gothic 2 ne dela zaradi novih ATI-jevih driverjevOddelek: Igre | 1124 (989) | nosferatu666 |
» | Gothic2 walktroughOddelek: Igre | 968 (942) | karafeka |