Forum » Igre » Call of Duty:United Offensive-pomoč rabim
Call of Duty:United Offensive-pomoč rabim
Puff_Dedo ::
Lep pozdraw!!
Danes sem dobil CoD united offensive in mam problem pri enem livelu.In sicer,sem še v vlogi američana in sem v tistem livelu kjer američani napadej mesto Foy.No,vse lepo in praw,dokler ne pridem v eno cerkew al kr koli je že,kjer moram it na vrh strehe in pol popucat vseh 7 nemških bazooka divizije in vedno ko mi ostane eden da ga ubijem je mission failed....to mi je prišlo že enih 100 krat in mi razžira živce....Ali ve kdo ,se da to akcijo lepo končat??
Vsaka pomoč je dobrodošla...tnx!
Danes sem dobil CoD united offensive in mam problem pri enem livelu.In sicer,sem še v vlogi američana in sem v tistem livelu kjer američani napadej mesto Foy.No,vse lepo in praw,dokler ne pridem v eno cerkew al kr koli je že,kjer moram it na vrh strehe in pol popucat vseh 7 nemških bazooka divizije in vedno ko mi ostane eden da ga ubijem je mission failed....to mi je prišlo že enih 100 krat in mi razžira živce....Ali ve kdo ,se da to akcijo lepo končat??
Vsaka pomoč je dobrodošla...tnx!
No one fights alone!!!
- zaklenil: Xplicit ()
Xplicit ::
http://www.slo-tech.com/script/forum/izpisitemo.php?threadID=115657#neprebrano - tema o COD:UO
odgovor na vprasanje - ocitno je nekdo razstrelu en tank in je zato mission failed, torej postrel taprvo un folk z bazookam, pol pa ostale, sicer je pa gor tud ena snajpr puska kolkr se spomnm
za nadaljna vprasanja nadaljuj v zgoraj omenjeni temi, ker tole zaklepam
odgovor na vprasanje - ocitno je nekdo razstrelu en tank in je zato mission failed, torej postrel taprvo un folk z bazookam, pol pa ostale, sicer je pa gor tud ena snajpr puska kolkr se spomnm
za nadaljna vprasanja nadaljuj v zgoraj omenjeni temi, ker tole zaklepam
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 200GB disk zazna mi ga samo 130Oddelek: Strojna oprema | 5312 (5184) | HeXeD |