Forum » Loža » Jackass&Tom Green Show
Jackass&Tom Green Show
eomer ::
Folk zanima me če kej gedate MTV oddaje. ena takih je Jackass in Tom Green Show al neki podobnega. No če ste gledal pa me zanima mnenje. Drgač je to oddaja k je v petkih ob 2200 na MTV
teac ::
Ja normalno, da gledam, če ne doma, pa pač kje sem. Posebaj Jackass so pravi tipi. A je gledal kdo, ko so se metali v kup dreka???
bastadu ::
Jackass & Tom Green so zakon! Ta Tom Green pa je totalen norec, sam gledat ga je pa zakon
Morpheus ::
Mislm iz bajte kugle na jajca!!!!! Mislm ej hudo... Al pa takrt k je po greznci plavu... Drgač pa sta mi najbolš dela od Toma Greena un v domu upokojencev pa k je raznašu pice.
I too shall be brought low by death, but until then, let me win glory!
Huey P ::
Meni je bilo ful kul v Jackassu, ko je se Jimmy Noxville peljal z mrtviškim avtom pa mu je krsta ven padla od zadaj.... folk pa je bil vse prestrašen....
..::DOOM III: The Legacy::..
webcreator ::
JACKASS je itaq zakon!!! (predvsem del kjer se razsipavajo z nakupovalnimi vozički -> to smo že tud pr nas skopiral ). Tom Green je pa lahk uspel sam v Ameriki, pr nas niti ne bi velal za tolk utrganga, tam pa to je (zato k ga lahk vsak kurac toži zarad takih pizdarij). Sam gledam ga pa vseen ...
To all the virgins: "Thanks for nothing!"
zizi ::
Jackass seka...
Ful dobr je tist Johny Knoxvilledobr je blo ko so ga z tistim
šprejem pa z paralizatirjem ubijal..
Ful dobr je tist Johny Knoxvilledobr je blo ko so ga z tistim
šprejem pa z paralizatirjem ubijal..
War is Peace
Freedom is Slavery
Ignorance is Bliss
Freedom is Slavery
Ignorance is Bliss
JurijTurnsek ::
jackass je boljši od tom greena(ker je on peder), sm tud tom ni slab(oz. normalen)... ste vedli, da je bam mangera(iz jackassa) pro skejter za element???
http://www.slatnaskejta.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Best sitcoms (nanizanke)?Oddelek: Sedem umetnosti | 3302 (1917) | Stepni Volk |
» | kaj vas spravi v smeh/krohotOddelek: Loža | 2790 (2036) | Roadkill |
» | Vrača se Tvoj problem oz.zdaj samo PROBLEMOddelek: Loža | 2443 (1884) | OldSkul |
» | Ali G (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5205 (4045) | Ziga Dolhar |
» | JackAssOddelek: Loža | 1682 (1348) | JurijTurnsek |